Országos előrejelzés

21
22
21
21
22
23
24
22
23
24
24
26
22
23
22
20
25
25

05:14

20:25

7,7

várható max. uv:nagyon erős

július 27.csütörtök

Napközben szakadozottá válik a felhőzet, hosszabb napos időszakokra keleten számíthatunk. Szórványosan további eső, zápor várható, északkeleten egy-egy zivatar is lehet. Délutántól csökken a csapadékhajlam. A szél északnyugatira fordul, többfelé megerősödik, de zivatar környezetében is előfordulhatnak erős, illetve viharos széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 között várható. Késő estére 14 és 20 fok közé hűl le a levegő.

Holdállás

Ma 07.27
09:53 22:45
Holnap 07.28
11:00
Szombat 07.29
12:04 23:11
2017-08-07 20:12:47

Napi horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Már megint pontosan ott tartasz, ahol egy vagy két hete tartottál. Már megint pontosan ugyanabban a helyzetben vagy, és úgy érzed, hogy innen már nem is fogsz szabadulni. Vedd észre: Másodjára (vagy sokadjára) már sokkal könnyebb megoldanod ezt a helyzetet, és már nem olyan ismeretlen számodra az az út, amelyen el kellene indulnod.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Olyan sok mondanivalód van csütörtökön. Egyedül csak az bosszant fel, hogy kevesen hallgatnak meg. Úgy érzed, hogy a szavaidat sokakhoz el kellene juttatnod és úgy gondolod, hogy mindenkinek tudnia kellene azt, amit elmondasz. Ne felejtsd el: Nem az számít, hogy hányan hallgatnak, hanem valójában az a fontos, hogy mennyire értenek meg.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Megint szükséged lesz egy nagyobb adag erőre és lendületre. Meg kellene tanulnod a saját ritmusodat, meg kellene tanulnod, hogy mikor van szükséged több energiára, és mikor engedheted meg magadnak, hogy többet pihenj. Ha követed a ritmusodat, akkor inden sokkal könnyebb lesz, és ritkábban fogy el az erőd is.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Be kellene látnod, hogy nem akarsz valamit. Be kellene látnod, hogy azt, ami nem megy nem kell erőltetni. Talán most pont azért nem sikerülnek a dolgok, mert valójában nem akarsz velük foglalkozni. Talán az, ha valahol sikertelen vagy annak a jele, hogy nem kell ott próbálkoznod. Nem azt mondom, hogy add fel, csak azt, hogy gondold át valóban akarod-e.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Engedd meg magadnak a hibázás lehetőségét. Engedd meg magadnak azt a jogot, hogy elronthatod a dolgokat. Azzal, ha mindenben a tökéletesre törekedsz csak azt éred el, hogy semmit sem teszel, mert arra vársz, hogy végre tudd tökéletesen csinálni a dolgokat. A tökéletesnél azonban sokkal jobb a kész. A tökéletesnél sokkal jobb az, amit befejezel.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Mindig is érdekelt hogy meddig mehetsz el egy vitában. Úgy tűnik, hogy ma megtapasztalhatod ezt és ma megtapasztalhatod azt, hogy hogyan lehet kulturáltan vitázni. Nem az a baj, ha valaki nem ért egyet veled, hanem az a baj, ha nem tudja ezt kulturáltan megfogalmazni. Persze a vitakultúra fejleszthető, és itt az ideje hogy megtaníts másokat is vitázni.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Nem kellene olyan komolyan venned azt, amit mások mondanak. Ha megfigyeled, sokszor ők maguk sem veszik komolyan a saját szavaikat. Ha megfigyeled egyre többen vannak körülötted, akik bort isznak, de vizet prédikálnak. Azzal, hogy ragaszkodsz az elveidhez és őszinte vagy olyasmit teszel amire manapság nagy szükség van.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Csütörtökön szükséged van arra, hogy érezd: A szerelmed melletted áll és mindenben támogat. Ma szükséged van arra, hogy érzed: Erős támogató közeg vesz körül téged. Ebben a támogató közegben meg mered álmodni a megoldást, ebben a támogató közegben meg mered tenni azt a lépést, amelyre szükséged van.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! A legjobb amit tehetsz az az, hogy tanulsz. Itt az ideje annak, hogy válassz magadnak egy tanfolyamot, válassz magadnak egy képzést, vagy csak menj el egy ingyenes előadásra. Ma gyarapítsd a tudásodat, mert a tudás az a befektetés, ami hamarosan sokszorosan megtérül majd az életedben. A tudásoddal jobb életet teremthetsz magadnak és a családodnak is.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Olyan sokat figyelsz arra, hogy mit mondanak mások, hogy szinte el is felejted a saját véleményedet. Emlékezz vissza azokra az időkre, amikor nem kellett mindenkivel megbeszélned a dolgokat és nem kellett elolvasnod száz kommentet ahhoz, hogy tudd: Mit gondolsz valójában. Ideje lenne visszatérned a saját véleményedhez és ahhoz, hogy önmagad gondolatait képviseled.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Csütörtökön arra lesz szükséged, hogy az ellőtted álló feladatokra koncentrálj. Ma arra kell figyelned, hogy ne kalandozzon el a figyelmed se a jövőbe, se a múltba. Arra kell figyelned, hogy ne akarj se a múlt miatt döntéseket hozni, se pedig a jövőtől való félelmek miatt dönteni. Egyszerűen csak a jelenre, a most pillanatára kellene figyelned.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Pontosan tudod, hogy mi lenne a megoldás egy barátnőd életében, de nem mered mondani neki ezt. Érdemes lenne megkérdezned, hogy ő hallani akarja-e a tanácsaidat Lehet, hogy meg fogsz lepődni a válaszon. Talán azt hitted, hogy semmi sem érdekli őt, és mégis kíváncsi a véleményedre. Könnyen lehet, hogy ő most csak arra vár, hogy segíts neki végre.

Még több horoszkóp

Webkamera

orvosmeteo

Hidegfront

Azok számára, akik a hidegfrontra érzékenyek még ma is jelentkezhetnek kellemetlen tünetek. Nem szűnik a fejfájás, a tompultság, a fáradékonyság és a koncentrációs problémák. A szél a hét további részében élénk marad. Csak vasárnap várható javulás a szélre érzékenyek közérzetében. Keleten magas lesz az UV sugárzás. A sok eső kimosta a pollenszemeket a levegőből, így az allergiások állapota átmenetileg javul.
A légnyomás emelkedik.

rekordok anno

Július 27.

4

Dobogókő

1919

39,1

Eger

1921