Országos előrejelzés

34
33
34
36
34
36
35
34
33
35
34
33
24
25
25
25
24
23

04:47

20:46

8,0

várható max. uv:extrém

június 28.szerda

Éjszaka nagy területen kiderül az ég, csapadék már sehol sem valószínű. Napközben a több-kevesebb napsütés mellett nyugat felől megnövekszik a fátyolfelhőzet, a délután képződő gomolyfelhőkből pedig elszórtan valószínű zápor, zivatar. A több helyen megerősödő déli, délnyugati szél Sopron környékén és a Kisalföldön viharossá fokozódhat. Átmenetileg zivatarok környezetében is lehetnek viharos széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 32 és 37 fok között valószínű, az Alföldön lesz a legmelegebb.

Holdállás

Ma 06.28
09:54 23:16
Holnap 06.29
11:03 23:48
Péntek 06.30
00:17 12:10
2017-07-09 06:08:31

Napi horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Ahelyett, hogy túlbonyolítod az életedet egyszerűsíteni kellene. Talán élvezed ezt a kaotikus forgatagot, de hamarosan eljön az az idő, amikor az átláthatóság és az egyenesség számít majd értéknek a számodra. Most kellene elkezdened leegyszerűsítened a dolgokat, és nem akkor, amikor már késő lesz.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Nem is gondoltad volna, hogy ilyen nehéz kérdezni. ma szeretnél megtudni valakitől valamit, és ezért kérdések hadát zúdítod rá. De valahogy csak nem hangzik el az az információ, amire úgy vársz. Lehet, hogy másként kellene kérdezned, vagy mást kellene kérdezned ahhoz, hogy megkapd azt a választ, amit keresel.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Csak egy kevés türelemmel kellene rendelkezned, de ma valahogy nem vagy türelmes. Rejtett, belső feszültséget, egyfajta zaklatottságot tapasztalhatsz meg, és a legszívesebben elébe szaladnál az eseményeknek. Nyugi. Ne rohanj. Ne kapkodj! Azzal, ha rohansz és ha kapkodsz, elhibázhatsz valamit.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! A szerda akkor lesz tökéletes, ha mindenből van benne egy kevés: Egy kevés érzelem, egy kevés racionalitás, egy kevés cselekvés, egy kevés lustálkodás. Végül pedig eljöhet az a pont, amikor észreveszed, hogy a sok kicsi valóban sokra megy, és a végén tényleg minden jóra fordul majd.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Végre feléled benned a kreatív alkotó, és végre alkothatsz, végre lehetsz kreatív. Végre megélheted azt, hogy nem csak a túlélésért harcolsz, és nem csak azért kapkodsz, hogy minden épphogy elkészüljön. Szerdán van időd arra, hogy fellélegezz és arra is, hogy egy kicsit megvalósítsd a régi vágyaidat.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Valaki folyton kérdésekkel bombáz, te pedig nem vagy biztos benne, hogy mit mondhatnál ezekre a kérdésekre. Nem vagy biztos benne, hogy neked kell.e válaszolnod, de a kérdések csak nem akarnak csökkenni. Végül úgy döntesz, hogy egy gyors válasszal letudod a dolgot. De a gyors válasz csak olaj a tűzre.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Különös késztetést érzel arra, hogy felesleges munkát végezz szerdán. Ma minden olyasmit megcsinálsz, amit senki sem vár el tőled, és amit senki sem kér számon rajtad. Azzal azonban nehezen haladsz, amivel fontos lenne haladnod. Érdemes lenne szerdán arra figyelned, hogy hozd a kötelező minimumot!

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Olyan nagy lendület van benned, hogy a agy lendületedben meg sem egy pillanatra sem. Pedig, ha megállnál, ha elgondolkodnál, akkor láthatnád, hogy a helyzet talán nem is olyan, ahogy hitted. Talán, ha legalább lelassítasz, akkor több lehetőséget, több veszélyt és több dolgot veszel észre.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! A legszívesebben megtennél valamit valaki helyett. A legszívesebben megcsinálnál valamit valaki helyett, és nem hagynád, hogy ő sok-sok hibázás érán oldja meg ezt a dolgot. Ugyanakkor te is érzed, hogy mindenkinek az a legjobb, ha nem szólsz bele a dologba, és hagysz tanulni másokat is.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Valaki nagyon vár arra, hogy döntést hozz végre, Azt hiheted, hogy sok-sok időd van meghozni ezt a döntést, de azok, akik várakoznak egyre idegesebbek és idegesebbek lesznek. Talán megérné most mondanod valamit. Megérné most meghoznod egy döntést, és aztán később változtatni, ha nem vagy elégedett.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Nem mindig érted ennek az új helyzetnek a szabályait, és arra vársz, hogy valaki végre megismertesse veled ezeket. Pedig azt te is tudod, hogy ha végre megtudod a szabályokat, akkor azonnal elkezded feszegetni és átalakítani őket. Hát nem lenne sokkal egyszerűbb most új szabályokat írnod?

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Mi az, amit alapvetésnek tekintesz önmagaddal kapcsolatban? Mi az az alapérték, ami szerinted mindig megvolt benned? Ma ez az érték kezdhet eltűnni belőled. Ha nem vigyázol, teljesen kiüresedhetsz, épp ezért érdemes ma nagyobb figyelmet fordítanod a számodra értékes dolgokra.

Még több horoszkóp

Webkamera

orvosmeteo

Melegfront

A csütörtökön érkező hidegfront előtt 5 fokkal melegebb levegő érkezik, ami melegfront jellegű tüneteket vált ki az arra érzékenyeknél. Alvászavar akár azoknál is előfordulhat, akik nem frontérzékenyek, mert ez a meleg mindenki szervezetét megviseli. Éjszaka is csak 20 fok körüli hőmérsékletre hűl a levegő, ami megnehezíti a pihentető alvást. A következő nap fáradtság, kialvatlanság ingerültséget szül. Erős, néhol viharos szél is lehet, ami kicsit mérsékli a nagy hőséget.
A légnyomás süllyed.

rekordok anno

Június 28.

0,3

Zabar

2000

39,5

Bábolna

1935