Országos előrejelzés

15
19
18
19
20
20
19
17
13
18
14
13
14
14
14
14
17
17

06:31

18:40

4,0

várható max. uv:mérsékelt

szeptember 23.szombat

Többnyire erősen felhős lesz az ég, de estig a délnyugati megyékben még kevesebb lesz a felhő. Több helyen fordul elő eső, zápor; legnagyobb eséllyel az Észak-Alföldön, legkisebb valószínűséggel a Dél-Dunántúlon lehet csapadék. Az északnyugati, nyugati szél estig még többfelé megerősödik. Késő estére 9, 14 fok közé hűl le a levegő.

Holdállás

Ma 09.23
09:41 20:33
Holnap 09.24
10:44 21:03
Hétfő 09.25
11:44 21:36
2017-10-05 20:41:56

Napi horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! A családod mindig feltölt energiával és örömmel. Ma nem az a kérdés, hogy mit szeretnél tenni, hanem az a kérdés, hogy a gyerekeid mit szeretnének tenni. Hagyd, hogy a mai napodat a gyerekek irányítsák, és engedd meg a gyerekeknek, hogy ők találják ki a szombati programotokat.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! A barátnőid életében zajló drámák talán érdekesek a számodra, és talán szívesen figyeled ezeket a folyamatokat. Arra azonban nagyon kellene vigyáznod, hogy ne vonódj bele túl mélyen ezekbe a drámákba. Ha ugyanis túl mélyre vonódsz a drámába akkor a te életedben is megjelennek a bonyodalmak.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Fontos, hogy figyeld az álmaidat. Fontos, hogy szánj időt arra, hogy végiggondold az éjszaka látott álomképeidet. Fontos, hogy megértsd: Az álmok nemcsak annyit tesznek, hogy hatnak a reggeli hangulatodra, de rengeteg hasznos információt is közvetítenek neked. Figyelj ezekre az információkra!

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! A külső körülmények sietségre kényszerítenek szombaton. Neked azonban az lenne a dolgod, hogy ne kezdj el kapkodni. Attól, hogy kapkodsz a körülmények ugyanolyanok maradnak. Hogy őszinték legyünk, a körülmények akkor is ugyanolyanok maradnak, ha még tovább lassítasz.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Talán mostanában nem olyan volta viszonyod a szüleiddel, ahogyan azt szeretted volna. Talán mostanában nem mindig tudtatok úgy kommunikálni, ahogyan szerettél volna. Szombaton változni látszanak a dolgok. Ma sokkal jobb a kommunikációtok, és sokkal könnyebben megtaláljátok a közös hangot.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! A családi szombat legfőbb célja az, hogy újra megerősítsétek a szeretetkapcsolataitokat. Mostanában úgy érezted, hogy lazulni kezd a közöttetek lévő szeretetkötelék. Ezt az érzést gyógyíthatjátok egy csodálatos közös ebéddel, vagy egy délutáni sétával az őszi erdőben. MInden családi program jót tesz a kapcsolódásotoknak.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Egy kicsit tartasz ettől a hévégétől, egy kicsit tartasz ettől a szombattól. Attól tartasz, hogy most olyan programok várnak rád, amelyeket csak a fogaidat összeszorítva viselsz majd el. (Na jó, talán ennyire nem félelmetes a helyzet.) Ne felejtsd el, hogy lehetőséged van átszervezi a mai programot még most is.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Szombaton lassítanod kell! Ma is szívesen rohannál, de a rohanással ma sem mész semmire Ma sincs értelme annak, hogy mindent kapkodva csinálj. Bármit is terveztél szombatra, azt csináld lassan és csináld méltósággal. Szombaton találd meg azt a lassú sebességet, amellyel a legkényelmesebb tevékenykedned.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Arra lenne a legnagyobb szükséged szombaton, hogy végre nevess egy nagyot. Igazából a sírás is ugyanolyan jó lenne, de miért ne választanád a nevetést, ha az sokkal vidámabb? Ma engedd szabadjára az érzelmeidet és engedd, hogy az érzelmeid egészséges és biztonságos módon megnyilvánuljanak.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Nagy terveid vannak a lakásoddal vagy a házaddal kapcsolatban. Szombaton érdemes leülnöd egy papírral és érdemes elkezdened tervet kovácsolnod arra, hogy hogyan valósítod majd meg ezeket a terveket. Most érdemes megtervezned azt, hogy hogyan újítod fel, adod el, cseréled be, vagy béreled ki álmaid otthonát.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ha úgy érzed, hogy nehezen viselsz el egy helyzetet, akkor érdemes lenne tiszta vizet öntened a pohárba! Érdemes lenne színt vallanod, és érdemes lenne őszintén elmondanod azt, hogy mit gondolsz valójában. Az őszinteség és az átláthatóság a két legfontosabb módszer, amelyekre ma szükséged van.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Hatalmas tudásnak vagy a birtokában, és ezt a tudásodat szívesen átadod másoknak is. Ma szívesen tanítasz meg másokat is arra, hogy hogyan élhetik egyszerűbben és jobban az életüket. Ma bátran mesélj másoknak arról, hogy milyen módszerekre jöttél rá, és hogy mik azok a megoldások, amelyeket rendszeresen használsz.

Még több horoszkóp

Webkamera

orvosmeteo

Kettősfronthatás

Egy elöregedő ciklon örvénylik felettünk, ami a frontérzékenyek körében okoz kellemetlen tüneteket. Búskomor lehet a kedvünk a sok felhőtől és a napsütés hiányától. A viharos szél is megviseli az idegrendszerünket és többeknél fejfájást válthat ki. A hőérzetünket is csökkenti a nedves, szeles időjárás.
Már csak a Dunántúl déli részén, illetve az Alföld egyes területein érheti el a parlagfű koncentráció a tüneteket okozó közepes szintet.
A légnyomás csökken a nap nagy részében, majd emelkedik.

rekordok anno

Szeptember 23.

-3

Eger

1902

35

Túrkeve

1918