Országos előrejelzés

26
24
24
25
24
26
25
24
24
27
27
26
18
21
20
18
19
18

04:56

20:25

7,0

várható max. uv:nagyon erős

május 23.kedd

A fátyol- és gomolyfelhők mellett eleinte többfelé várható zápor, zivatar, majd éjszaka a Dunántúlon átmenetileg csökken a felhőzet, és egyre inkább keleten várható csapadék. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A hőmérséklet késő este 14 és 18 fok között valószínű.

Holdállás

Ma 05.23
03:50 17:17
Holnap 05.24
04:23 18:35
Csütörtök 05.25
05:01 19:52
2017-06-09 15:11:15

Napi horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! A legfontosabb alapelved az lesz szerdán, hogy mindig te nyerj, minden helyzetben. Pedig ennél eggyel sokkal jobb és fontosabb alapelvet is választhatnál. Igen, ma arra kellene törekedned, hogy mindenki nyerjen a helyzeteken. van olyan megoldás, ami neked és mindenki másnak is a legjobb. Igaz, nem ez az a megoldás, amelyik a legkönnyebben megtalálható.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! A legfontosabb alapelved az lesz szerdán, hogy megmutasd a világnak, milyen szórakoztató és színes egyéniség vagy valójában. Olyan sok szín, olyan sok ötlet szorult beléd, hogy érdemes ezeket valóban megmutatnod. Ma ne félj önmagadnak lenni, és ma ne félj határozottan képviselni azt a sokszínűséget, amit máskor talán hagysz megfakulni.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! A legfontosabb alapelved az lesz szerdán, hogy erősnek és energikusnak akarod mutatni magad. Pedig könnyen lehet, hogy pont ma vagy egy kicsit erőtlenebb és pont ma nincs kedved megtenni valamit. Fontos, hogy ma megleld azt a helyet, ahonnan erőt meríthetsz. Fontos, hogy ma megleld azt a tevékenységet, amely valóban feltölt téged.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! A legfontosabb alapelved az lesz szerdán, hogy mindent megteszel a családodért. Igen, talán túlzott mértékben is. Ráadásul a család neked nemcsak a vér szerinti családtagjaidat jelenti, hanem mindenkit, akit egy kicsit is kedvelsz. Ez így elég sok ember, elég sokféle elvárással és elég sokféle kijavítandó hibával. Ma valójában csak a gyerekeiddel és magaddal kellene törődnöd.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! A legfontosabb alapelved az lesz szerdán, hogy megmutasd a világnak, valójában milyen nagyszerű, okos, elhivatott, tehetséges és kreatív vagy. Ma hagyd kibontakozni a kreativitásodat, és ne akard magadat mindenféle unalmas, átlagos, és kicsit sem vicces teendők elvégzésére kényszeríteni. A legjobb az lenne, ha ma az egész napodat alkotással és valami új dolog megálmodásával töltenéd el.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! A legfontosabb alapelved az lesz szerdán, hogy úgy érzed, tiszta vizet kell öntened a pohárba. ma valakivel tisztázni akarod azokat a helyzeteket, amelyekben eddig nem értettetek egyet, és azt szeretnéd, ha mindenképp megtalálnátok a közös álláspontot. Ez akkor megy majd könnyen, ha bátran, és őszintén elárulod a terveidet, és ha nem titkolsz el semmit sem előle.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! A legfontosabb alapelved az lesz szerdán, hogy a lehető legkevesebb energiabefektetéssel a lehető leglátványosabb és legtökéletesebb munkát végezhesd el. ma a látvány, a hatás, az elismerés lesz a legfontosabb, és ez a hozzáállás segít neked abban, hogy végre megkapd azokat a dicsérő szavakat, amelyekre olyan régóta vágytál már, és amelyeket régóta meg is érdemelnél.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! A legfontosabb alapelved az lesz szerdán, hogy ne hagyj kárba veszni egy másodpercet sem. Az egész napod a hatékonyságról, a teljesítményről és szegről-végről a rohanásról szól majd. Akkor leszel a legboldogabb szerdán, ha sikerül egy napa alatt egy heti munkát elvégezned. Jó lenne, ha ma egy kicsit engedékenyebb lennél magaddal és nem követelnél olyan sokat magadtól.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! A legfontosabb alapelved az lesz szerdán, hogy mindenkinek kell adni egy új esélyt. Talán mások azt gondolják, hogy butaság ez a hozzáállás, és hogy nem lenne szabad még egy esélyt adnod annak, aki szerinted megérdemelné ezt. Te azonban nagyon is jól érzed, hogy most minden más lesz. Ha biztos vagy a dolgodban, nyugodtan adj új esélyt annak, aki ezt kéri tőled.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! A legfontosabb alapelved az lesz szerdán, hogy sokkal fontosabb a belbecs, mint a külcsín. Ma azt gondolod, hogy az emberek, a tárgyak és a helyzetek értékét nem adhatja meg a szépségük. Ami valóban fontos, az nem a külsőségekben van – mondogatod egész nap, és ennek megfelelően sikerül sokkal jobb döntéseket hoznod, mint a felszínes munkatársaidnak.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! A legfontosabb alapelved az lesz szerdán, hogy ki kell elemezni minden mondatot, mert a szavak mögött megbújó tartalmat akarod megérteni. Ma a sorok között olvasol, és könnyedén észreveszed azt, ha valaki be akar csapni, vagy ha valaki a bolondját járatja veled. Bárki is szeretne most megkárosítani, az könnyedén lebukik, és meg tudod védeni magadat az ő mesterkedésétől.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! A legfontosabb alapelved az lesz szerdán, hogy ha új és saját világot építesz magadnak, akkor oda nem követhetnek a régi világ gonoszságai. Kezdj bele ebbe az álomvilág építésbe, de ne felejtsd el: Ha az építkezés közben nem szabadulsz meg a saját rejtett agressziódtól, az új világodba is veled tart majd a gonoszság. Az agresszió ugyanis nem megoldást szül, csak agressziót.

Még több horoszkóp

Webkamera

orvosmeteo

Hidegfront

Hidegfront hatására 5 fokkal esik vissza a napi átlaghőmérséklet. A hidegfront fokozza a görcshajlamot és emeli az idegrendszer ingerküszöbét. Fáradékonyság, koncentrációs zavar, tompultság érzékelhető, ami a munkateljesítmény rovására megy. A frontérzékenység kezelésére mákolaj fogyasztása ajánlott. A magnézium és kalciumtartalmú ételek fogyasztása a görcsöket előzi meg.
A lehulló csapadék kimossa a levegőből az allergizáló virágport.
Eleinte csökken, majd nő légnyomás.

rekordok anno

Május 23.

-1,4

Zabar

2004

34,2

Körösszakál

2007