Országos előrejelzés

8
9
18
20
21
24
25
18
20
25
24
24
12
12
13
12
11
10

05:32

19:51

5,4

várható max. uv:erős

április 27. , csütörtök

A Dunántúlon többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, másutt a változó vastagságú és mennyiségű felhőzet mellett több-kevesebb napsütésre is számíthatunk. Többfelé alakul ki csapadék; északnyugaton, nyugaton eső, másutt zápor, helyenként zivatar valószínű. A Dunántúlon és északon főként az északi, északnyugati, keleten a déli, délnyugati szél több helyen megerősödik. Zivatar, illetve intenzív zápor környezetében viharos széllökések is lehetnek. A délután tág határok között, 7 és 25 fok között várható. Az Észak-Dunántúlon lesz a leghidegebb, a Tiszántúlon a legmelegebb. Késő estére 6 és 17 fok közé hűl le a levegő.

Holdállás

Ma 04.27
06:30 21:03
Holnap 04.28
07:12 22:18
Szombat 04.29
07:59
2017-05-10 23:43:56

Napi horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Úgy tűnik, hogy ma két helyzet közül kell választanod. Fontos, hogy megértsd: van jó döntés. Az azonban nem biztos, hogy a jó döntés a könnyebb döntés. Az biztos, hogy a jó döntés ma az, amellyel béke és nyugalom jár, nem pedig az, amely küzdelmet és harcot hoz az életedbe. Érdemes ennek átgondolásával döntened.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Talán pont akkor teszed a legnagyobb szívességet másoknak, ha végre befejezed a nekik való segítést. Amíg te segítesz valakinek, addig talán ő nem hajlandó arra, hogy magán segítsen. Lehet, hogy a segítséged függő viszonyokat alakít ki a környezetedben, és könnyen lehet, hogy ezeket a függő viszonyokat ma kellene feloldanod végre.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Néha az önös érdeke vezérel a döntéseid meghozásában, máskor pedig teljesen önfeláldozó vagy. Könnyen lehet, hogy a kétféle működésed között meg kellene találnod a középutat. Meg kellene találnod azt a módszertant, amellyel kiválaszthatod azt a döntést, amely neked és másoknak is jó. Hidd el: Van olyan döntés, ami egyszerre jó mindenkinek.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! A leginkább az érdekel, hogy hogyan segíthetnél másoknak, pedig valójában talán te magad is segítségre szorulsz. Könnyen lehet, hogy te magad vagy az, akinek segítened kellene. Csütörtökön írj egy listát arról, hogy mi mindenben szorulsz segítségre, és írd össze azt is, hogy hogyan tudnál segíteni önmagadon ezekben a helyzetekben.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Úgy érzed, hogy elrontottál valamit, és úgy érzed, hogy most ki kell javítanod ezt az elrontott lépésedet. De mi lenne, ha változtatnál a nézőpontodon? Mi lenne, ha úgy néznéd a helyzetet, hogy valójában mindennek úgy kellett alakulnia, ahogyan az történt. Mi az, amit az eseményekből, és az eddigi döntéseidből megtanulhattál?

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Sokkal jobban alakul a napod, mint ahogyan azt gondoltad volna. Talán azt hitted, hogy ma valaki kipécéz magának, vagy, hogy egy nehéz feladatot bíznak rád. Ehelyett azonban úgy tűnik, hogy a nehézségek megfeledkeznek rólad, és úgy tűnik, hogy könnyedén haladsz a napi feladataiddal. A könnyedség lesz a napod egyik legfontosabb jelzője.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! A feszültséget te tartod észben, és te vagy az, aki folyton magad elé idézed azokat a neheztelő szóváltásokat, amelyek nemrég történtek köztetek. Érdemes lenne ma békét kötnöd. Ezt a békét először önmagadban kell megkötnöd, először önmagaddal kell kibékülnöd, hogy aztán másokat is elfogadhass, és hogy másokkal is kibékülhess végre.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Ideje lenne kijavítanod egy korábbi hibádat. Valamikor nem is olyan régen nemet mondtál egy helyzetre, nemet mondtál valamire, amire igent kellett volna mondanod. Ne felejtsd el, hogy ez a helyzet még mindig nyitott a számodra, és csak te akarod azt hinni, hogy már réges-régen lezárult. Ma változtasd igenekké a nemeket, és fogadd el a lehetőségeket!

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Egy bölcsebb személy segítségére és támogatására van szükséged. Egy olyan személy tanácsaira van szükséged, aki az életet a maga teljességében szemléli, és nem csak egy-egy folyamatot vesz figyelembe. Ez a bölcs segítő ott van melletted, ez a bölcs segítő minden percben segít neked, amikor szükséged van a segítségér. pontosan érzed, hogy ki ez a segítőd.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Talán nem a legmegfelelőbb szavakat választod egy beszélgetésben, ami miatt ez a beszélgetés könnyen vitává válhat. Ha ma vitába keveredsz mindenképp őrizd meg a nyugalmadat, és tartsd alacsonyan a hangerőt. Ne kezdj el kiabálni, hiszen nem annak van igaza, aki hangosabb. Ha pedig lehalkítod a szavaidat, akkor csak olyasmit mondj, amiről tudod, hogy igaz.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Tele vagy irracionális félelmekkel, és tele vagy azzal a félelemmel, hogy valamihez nem vagy elég jó, és valamit nem tudsz megcsinálni Tudnod kell, hogy ez nem igaz. Tudnod kell, hogy képes vagy mindent megtenni, amit meg kell tenned. Csütörtökön az a legfontosabb, hogy tudatosítsd magadban, hogy tehetséges, ügyes és okos vagy.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Talán késésben vagy csütörtökön, és talán nem éppen időben indulsz el otthonról. Azzal, ha rohansz csak nagyobb esélyt adsz a hibázásnak. A rohanás helyett érdemes lenne a harmóniát megkeresned magadban. tudom, ez furcsa tanács, mégis, ha sikerül levetkőznöd a rohanással járó zaklatottságot, észreveszed, hogy van egy rövidebb és gyorsabb út is a számodra.

Még több horoszkóp

Webkamera

Fronthatás

Kettősfronthatás

Egy hullámzó front hatására visszaesik a nappali felmelegedés. Már a hidegfront előtt fokozódik az anyagcsere, ez a pajzsmirigy működésére és a vércukorszintre is hatással van. Ismét megerősödik a szél és a hőmérsékleti eloszlás tekintetében két részre szakad az ország. Keleten még melegfront jellegű hatások érvényesülnek, nyugaton azonban már a hidegfront okoz tüneteket. Az eső hatására csökken a pollenterhelés.
A légnyomás alig változik.

rekordok anno

április 27.

-5,5

Galyatető

1984

31

Eger

1909