Országos előrejelzés

29
26
31
34
33
35
34
33
34
36
34
33
22
26
26
24
25
26

05:44

19:50

6,6

várható max. uv:erős

augusztus 19.szombat

Sok lesz a napsütés, de délutántól a Dunántúlon és az Északi-középhegység térségében, estétől pedig a Dunától keletre is egyre több lesz a felhő. Kora délutántól helyenként már előfordulhat zápor, esetleg zivatar, majd késő délutántól, estétől északnyugat felől egyre nagyobb területen számíthatunk tartós esőre, záporra, helyenként zivatarra. Előbb a Kisalföldön, délelőtt a Dunántúlon, késő délután, estefelé már a Duna-Tisza közén is északnyugatira fordul, és megerősödik, néhol viharossá fokozódik a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet nagyrészt 31 és 36 fok között várható, de északnyugaton 30 fok alatti értékek is lesznek. Késő estére többnyire 21, 26, északnyugaton 16, 20 fokig hűl le a levegő.

Holdállás

Ma 08.19
02:48 18:17
Holnap 08.20
03:56 19:03
Hétfő 08.21
05:08 19:41
2017-09-06 09:04:55

Napi horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Úgy érzed, hogy nagyon kell vigyáznod magadra, és nagyon határozottan kell képviselned az érdekeidet, mert senki sem áll ki érted. De ez nem igaz. A valóságban rengetegen vannak, akiknek talán fontosabb vagy önmaguknál is. Ma érdemes lenne felismerned, hogy kik azok, és érdemes lenne köszönetet mondanod ezeknek az embereknek.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Remek lehetőség adódik a számodra szombaton. Persze ehhez az is kell, hogy merj igent mondani erre a lehetőségre. Merd megengedni magadnak azt, hogy olyasmit csinálj, amit máskor sohasem. Merd megengedni magadnak, hogy olyasmibe is belemenj, amibe máskor nem mernél. Fogadd el a szombati lehetőségeket.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Egy perc alatt el tudod intézni szombaton azt, amit egész héten képtelen voltál megoldani. Különösen igaz ez a családi megbeszélnivalókra, és arra, hogyha támogatást szeretnél szerezni egy családtagodtól. Ma a család szorosabban áll melletted, mint eddig bármikor, és sokkal könnyebben értenek veled egyet.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Olyan nagyon szeretnéd, hogy valaki jól érezze magát szombaton. Tudnod kell, hogy a lehetőségeid eléggé korlátozottak. Te senki jó hangulatát nem garantálhatod. Ha megtettél minden tőled telhetőt, akkor hagynod kell, hogy a helyzetek úgy alakuljanak, ahogy tudnak. Talán nem lehet mindenkit felvidítani ma.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Meglepő helyzetekbe kerülhetsz szombaton. Ma olyasmik történnek veled, amikre nem vagy felkészülve, és amiktől talán eláll majd a szavad. A legjobb az lenne, ha ezeket a helyzeteket türelemmel kezelnéd, és ha nem akarnál mindig csípőből reagálni, hanem gondolkodnál néha.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Szombaton lazítanod kellene. Persze, tudom, hogy sokkal könnyebb az elmédet csatasorba állítani, és sokkal könnyebb folyton azon agyalni, hogy mit kellene megtenni. Ez egyfajta mentsvár a számodra: Amíg gondolkozol, addig úgy érzed, hogy hasznosan töltöd az idődet. Ma mégis arra biztatlak, hogy a haszontalan semmittevést válaszd.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Nagyon fontos, hogy szombaton mindig időben legyél. Fontos, hogy ma mindig azt tedd, aminek épp ideje van. Ma egész nap fontos számodra az idő, és igazán felbosszant, amikor azt látod, hogy mások sokkal lazábban kezelik ezt. Lehet, hogy érdemes lenne mindenkivel egyeztetned a megbeszélt időpontokat.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Mélyen él benned az a meggyőződés, hogy a világban mindig rendnek kell lennie. De ma valahogy nincs rend benned. Úgy érzed, hogy minden olyan zavaros, minden összezavarodott és minden csak nehezen értelmezhető. Itt az ideje annak, hogy elkezdj rendet rakni a saját világodban és önmagadban.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Nyűgösebb vagy a szokásosnál, és hajlamos vagy arra is, hogy szombaton mindenben a negatívumot keresd. Mintha ma arra állna rá a szemed, hogy meglásd azt, ami nem működik jól, ami nem tökéletes és amin van még mit javítani. Ezt a kritikus képességedet érdemes úgy használnod, hogy azzal segíts magadnak, és változtasd meg azt, ami nem tetszik.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Folyton túl sokat akarsz adni másoknak, és ezzel elijeszted az embereket. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy keveset adj. Talán eljött az ideje annak, hogy egyáltalán ne is adj. A legjobb pedig az lenne, ha szombaton többet fogadnál el, mint amennyit te magad adsz. Ezzel kiegyenlítődnek az erőviszonyok.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Valakitől bocsánatot kellene kérned. Jó, lehet, hogy ezt te még nem érzed így. Könnyen lehet, hogy ő is azt hiszi, hogy neked volt igazad. De az események még ma beigazolják, hogy valójában te tévedtél, és talán meg is bántottad őt. Sokkal egyszerűbb, ha most kérsz bocsánatot, mint ha vársz ezzel.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Pontosan tudod, hogy mi az, amit nem akarsz ma megtenni. A körülmények és az események valahogy mégis arra felé terelnek, hogy megtedd ezt a dolgot. Fontos, hogy szombaton tudatosítsd magadban. Az események irányítója vagy és nem az áldozatuk! Ha ezt észben tartod, könnyebben leszel úrrá a helyzeten.

Még több horoszkóp

Webkamera

orvosmeteo

Kettősfronthatás

Az esti, éjszakai órákban egy hidegfront éri el térségünket. Előtte azonban még a meleg levegő okozhat panaszokat. Az ország keleti részén elsőfokú hőségriasztás van érvényben. Itt napközben még a kánikula veszi igénybe szervezetünket. Érdemes sok folyadékot fogyasztani, hogy a kellemetlen tüneteket megelőzzük. A vasárnapi eső előtt a parlagfű pollenkoncentráció eléri országszerte a maximumát.
A légnyomás csökken, majd nő.

rekordok anno

Augusztus 19.

4,6

Nagykanizsa

1981

39,2

Debrecen

1946