március 20.kedd

A Dunántúlon helyenként felszakadozik a felhőzet, keleten azonban túlnyomóan borult marad az ég, és főként az ország északkeleti harmadában hószállingózásra, kisebb havazásra, néhol havas esőre is számítani lehet. Az északnyugati szél a Dunántúl északi felén és a főváros térségében többször megerősödik, néhol gyenge hófúvás is kialakulhat. A hőmérséklet késő este +1 és -3 fok között alakul.

Országos előrejelzés

1
2
2
2
2
3
3
2
-1
2
1
-1
5
3
4
2
5
4

06:45

18:57

2,7

várható max. uv:gyenge

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Ha szeretnél változtatni az életeden, ahhoz a kedd megfelelő nap lesz. Ma még a régóta berögzült helyzeteket is felszámolhatod, hogy valami jobb jöjjön a helyükre. Kedden érdemes elkezdened egy diétát, vagy még inkább egy új életmódot. De ha szeretnél leszokni valamiről azt is most érdemes elkezdened.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! A mai napod a gyakorlatról, a gyakorlatiasságról szól. Ma érdemes kipróbálnod azt, amiről eddig csak beszéltél, és érdemes megmutatnod másoknak, hogy mennyire jó vagy a gyakorlatban is. Nem kellene attól félned, hogy elrontasz valamit, hiszen ma ügyes és eredményes leszel a gyakorlatban (az elméleteket viszont nem mindig érted).

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Ma valódi időmilliomosnak érezheted magadat. Rengeteg szabadidőd keletkezik a nap folyamán. Néhány programodat lemondják, mások pedig rövidebbek lesznek,mint számoltad. Még az is lehet, hogy napközben annyi szabadidőd lesz, amennyivel már érdemes kezdeni is valamit. Készülj fel arra, hogy értelmesen töltsd el az idődet!

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Ha nem tökéletesek a körülmények, akkor kedden képtelen vagy jól produkálni. Ne felejtsd el: a tökéletességre törekvés és a morcos rosszkedv között nagy a különbség. Az egyik jogos, a másik viszont minden ok nélküli. Te ma a tökéletesre törekszel, de ez nem jelenti azt, hogy ne kellene kedvesnek lenned másokkal.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma véleményvezér vagy. Azt sem túlzás állítani, hogy olyanok is utánozhatnak ma, akikről nem is gondolnád. Könnyen lehet, hogy valaki az öltözködésedből, a szavaidból, a mondataidból merít inspirációt. És persze az is lehet, hogy valaki szemérmetlenül lemásolja egy ötletedet, vagy munkádat.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Jobban örülnél a lassú átmeneteknek, mint a gyors és éles váltásoknak. Ettől függetlenül a csillagok nem ígérik, hogy bármi is lassan történik kedden a Szüzekkel. Ma jól teszed, ha gyorsan reagálsz az eseményekre. Az élettől ugyanis ma nem kapsz sok időt a jó döntéseid meghozásához. Ha időt nem is kapsz, segítségből azért épp elég lesz körülötted.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Ma példaképeket keresel magadnak. No nem a hollywoodi sztárok között nézel körül, sokkal inkább a saját környezetedben. Talán épp a családodban találod meg a legmegfelelőbb példaképet. Mit szólnál az édesanyádhoz, vagy a tesódhoz? Olyan példaképre van szükséged, aki emberségből, szeretetből és elfogadásból is példaként állhat előtted.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Több mosolyra lenne szükséged, még akkor is, ha a nap első felében nem sok megmosolyogni valót találsz. Ha felfedeznéd a helyzetek humoros oldalát az sokat segítene neked és a környezetednek is. Ők egyébként ma jobban rászorulnának a humorodra mint máskor, most sok a rosszkedvű, feszült ember körülötted.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Ne lepődj meg, ha valaki kölcsönt kér tőled. Ma nyugodtan adhatsz kölcsön, akkor is ha máskor nem szoktál. Hidd el, a ma barátságból odaadott pénzösszegeket hamar visszakapod, ráadásul kamatostul. No persze, a kamat nem pénzben, hanem szívességek formájában érkezik, és az sem biztos, hogy az tesz szívességet neked, akinek kölcsönadsz.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Szívesen öntesz erőt másokba kedden és szívesen bátorítod a környezetedet ma. A gyerekeid, a szerelmed, a munkatársaid és talán még az ellenségeid is a te szavaidból táplálkoznak kedden, azért érdemes megfontolnod, hogy mit mondasz, és milyen szavakat használsz. Válaszd a szeretet, a béke, az öröm és a céltudatosság szavait kedden.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma segítesz valakinek, és ezzel nagy energiákat mozgatsz meg. Talán neked apróság, amit teszel, de tudnod kell, hogy a többiek életében hatalmas változásokat indít el mindez. Tudnod kell, hogy minden cselekedeteddel a változás hullámait indítod el a környezetedben. Ezért érdemes figyelned arra, hogy mit teszel kedden.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Cseppfolyóssá válik az idő, és kifolyik a kezeid közül. Őrizd meg a hidegvéredet, és tartsd észben, hogy a nap végére minden rendeződik majd. Szigorúan tilos időpánikba esned kedden! Mindenbe kezdj bele sokkal korábban, mint tervezted, és ne vállalj plusz feladatot magadra kedden. Ha csak lehet, ma semmit se hagyj az utolsó pillanatra!

Még több horoszkóp

Webkamera

orvosmeteo

Kettősfronthatás

Napról napra melegszik az idő, de nincs nyugalma a frontérzékenyeknek. Egy öregedő ciklon frontjai okoznak kellemetlen tüneteket.Sokfelé erős lesz a szél, ami csökkenti a hőérzetet. Ma már több helyen van esély napsütésre, amire nagy szüksége van szervezetünknek. A tavaszi fáradtság is kimerült ásványi anyag raktárainkról árulkodik.
A légnyomás emelkedik.

rekordok anno

Március 20.

-12,2

Galyatető

1976

27,4

Pátyod

1974