november 23.csütörtök

Az éjszaka képződött köd kiterjedése kissé zsugorodik, de az Északi-középhegységben, az Észak-Alföldön és a főváros környékén tartósan megmarad. Ugyanakkor a Dunántúlon több órára kisüt a nap. A ködös tájakon szitálás előfordulhat. A délnyugati szél a Dél-Dunántúlon megélénkül, holnap néhol meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet a napos vidékeken 10 és 15, a tartósan borult tájakon 4 és 7 fok között alakul. Késő estére 4, 9 fokra hűl le a levegő.

Országos előrejelzés

11
12
13
13
14
12
8
6
6
11
7
7
6
5
6
4
6
5

07:59

17:01

1,1

várható max. uv:gyenge

Webkamera

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Meg kell találnod a megfelelő egyensúly az időbeosztásodban. Mostanában a mérleg nyelve nagyon elbillent egy tevékenység irányba, és jó lenne, ha vissza tudnád állítani a neked megfelelő időbeosztást. Kell, hogy legyen időd magadra, a családodra, a munkádra, a barátaidra és a pihenésre is.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Talán nem mindig az a legjobb megoldás, ami a leglogikusabbnak tűnik. Könnyen lehet, hogy néha logikátlan cselekedetekre, teljesen logikátlan dolgokra van szükséged ahhoz, hogy megoldj egy-egy helyzetet. Ma se a logikára kellene hallgatnod, hanem az ösztöneidre és a rutinodra.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Egy családi perpatvar megoldásában van szüksége rád a családodnak. Ahhoz, hogy valóban békét teremthess az a legfontosabb, hogy ne azt akard eldönteni, hogy kinek van igaza. Könnyen lehet, hogy mindenkinek igaza van, ezért sokkal fontosabb, hogy szeretettel forduljanak egymáshoz a családtagjaid.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Kényszeresen meg akarsz tenni valaki helyett valamit. Azt hiszed, hogy ha te nem teszed ezt meg, akkor ő már nem lesz képes arra, hogy megcsinálja. Ez azonban igen messze áll a valóságtól. Valójában, ha most te ezt megteszed helyette, akkor mindig rád vár majd az, hogy cselekedj, ő pedig képtelen lesz erre.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Tervre van szükséged. Tervre van szükséged ahhoz, hogy még az idén elérd mindazt, amit szeretnél elérni. Alig több, mint egy hónap van az évből, most már érdemes elengedned a megvalósíthatatlan elképzeléseidet, és érdemes egy teendő listára fordítanod a megvalósíthatókat. Ezt a listát aztán tekintsd kötelezőnek.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Olyan erősen ragaszkodsz egy tévedéshez, hogy észre sem veszed: Ez valóban csak egy tévedés. Sokkal jobb lenne, ha ma megkérdőjeleznéd, mindazt, amit tudsz. Ha így teszel, kiderülhet, hogy mivel kapcsolatban tévedsz, és arra is rájöhetsz, hogy cserében milyen sok mindenben van igazad.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Egy kicsit össze vagy zavarodva csütörtökön, és nem vagy benne biztos, hogy éppen mit is kellene tenned. Ma könnyen lehet olyan érzésed, hogy valamit elfelejtettél megcsinálni, vagy hogy valamihez nem készítettél elő minden szükséges eszközt. Csütörtökön érdemes egy kicsit jobban összpontosítanod a feladataidra.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Van néhány régi beidegződésed, amiken érdemes lenne változtatnod. Érdemes megvizsgálnod magadban, hogy mi az, amit mindig teszel, mindig mondasz. de az emberek nem szeretik benned. Könnyen lehet, hogy ha ezen változtatsz, akkor azzal máris megoldódik egy csomó nehézség az életedben.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Sokkal több játékosság és kreativitás kell az életedbe! Igen, lehet, hogy eddig azt hitted, hogy összeszedettebbnek, figyelmesebbnek és okosabbnak kell lenned, de ez nem igaz, Valójában játékosabbnak, kreatívabbnak és lazábbnak kell lenned csütörtökön. Itt az ideje annak, hogy többet játssz a munkahelyeden is.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Sokkal előbb a végére juthatsz a teendőidnek, mint ahogyan azt gondolnád. Sokkal egyszerűbb befejezni azt a hatalmas munkamennyiséget, amit csütörtökre elvállaltél, ha nem arra gondolsz, hogy ezt lehetetlen megcsinálni, hanem arra figyelsz, hogy milyen sok helyen tudsz egyszerűsíteni és gyorsítani a folyamatokon.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Minden tapasztalatot azonnal beépítesz az életedbe, és mindent azonnal meg akarsz tanítani másoknak. Ma sokat taníthatsz az életről másoknak, de csak akkor, ha nem az új tudásodat akarod továbbadni, hanem akkor, ha a régi, régóta meglévő és már kipróbált tapasztalataidat osztod meg velük.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Gyakran öltözöl a hangulatodnak megfelelően, és gyakran választasz olyan színű ruhákat, amelyek megfelelnek a hangulatodnak. Tudtad, hogy ez fordítva is működik? Milyen hangulatban szeretnél lenni ma? Melyik szín jelenti neked azt a hangulatot? Vagyél fel olyan színű ruhákat és kiegészítőket!

Még több horoszkóp

orvosmeteo

Nincsfronthatás

Átmenetileg fronthatás nem veszi igénybe szervezetünket. A hét végéig nem is kell számottevő fronthatásra számítani. A ködös tájakon a nedves levegő a komfortérzetünket csökkenti. A borult, komor időjárás pedig a hangulatunkra lehet hatással. Ahol felszakadozik a köd és kisüt a nap, használjuk ki feltöltődésre és szabadidős tevékenységre a jó időt.
A légnyomás növekvő tendenciát mutat.

rekordok anno

November 23.

-17,2

Tatabánya

1988

22

Szombathely

1947