július 20.szombat

Tovább növekszik a felhőzet. A keleti, északkeleti országrészben a jellemzően fátyolfelhős ég mellett több, nyugatabbra a felhős idő mellett kevesebb napsütés valószínű, akár tartósan borult tájak is lehetnek. Elszórtan valószínű eső, zápor, nyugaton és délen néhol zivatar is előfordulhat. Nyugat felé haladva fokozatosan nő a csapadék esélye. Az északkeleti, északi szelet élénk lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 27 és 34 fok között alakul, de a tartósabban csapadékos dunántúli tájakon 25 fok alatt maradhat a hőmérséklet.

Országos előrejelzés

27
22
27
30
29
34
32
30
30
33
31
30
25
27
29
25
27
27

04:06

19:33

8,4

várható max. uv:extrém

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Fantasztikus ajánlatot kapsz, de gondold át, mit fogsz tenni. Nem szabad azonnal fejest ugrani, hiszen nem biztos, hogy a dolog olyan szuper, mint az elsőre látszik. Gondold végig, mibe ugrassz bele.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Kétségtelen, hogy igazi csapatjátékos vagy, éppen ezért bosszant, ha valaki beleköp a levesedbe. Nem is szabad halogatni a számonkérést, még akkor sem, ha ez vitát szül. Tisztázni kell a dolgokat.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Ne szalaszd el a lehetőséget, mert a következő napokban olyat kaphatsz, ami igazán nagyot lendít a dolgaidon. Muszáj, hogy egy kicsit figyelmesebb légy, és észrevedd a lehetőségeket.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Végre kitörhetsz a szürkeségből, elszánt vagy és képes vagy rálépni arra az útra, ami neked van kijelölve. Most csak a jóra összpontosíts és kapcsolj ki. Nagyon nehéz heted volt, rád fér a pihenés.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Régóta rágódsz valamin, ami végre megoldódni látszik. Már maga a tudat boldoggá tesz és büszke vagy az eredményeidre. Lehetsz is, hiszen amikor elindultál, nem gondoltad, hogy idáig jutsz.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Nagyon szeretnél választ találni a kérdéseidre, ezért hosszú ideje lovagolsz egy régi ügyön, ami már senkit nem érdekel. Nem érdemes a múlttal foglalkozni, de te nagyon a múltban ragadtál. Ez nem tesz jót se neked, se a környezetednek.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Nagy fába vágod a fejszéd és egyáltalán nem biztos, hogy egyedül jutsz valamire. Van valaki a környezetedben, akinek több tapasztalata van az ügyben, ezért keresd meg őt és kérj segítséget!

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Alapvetően járod a magad útját és egyáltalán nem rajongsz azért, ha valaki irányítani akar téged. Azzal nincs is semmi baj, ha a magad ura vagy, de néha érdemes meghallgatnod a környezeted véleményét is.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Erős, határozott személyiség vagy, de olykor túlságosan is naiv. Ennek pedig most megiszod a levét. Tanul a hibáidból, hogy legközelebb ne ess bele megint ugyanabba a gödörbe.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Ez a szombat viszonylag zökkenőmentes lesz, ugyanis hamarabb a végére érsz a munkának vagy az otthoni teendőknek, mint gondoltad. Épp itt az ideje a jól megérdemelt pihenésnek. Használd ki minden percét, és töltődj!

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Szombaton nem minden úgy alakul, ahogy azt szeretnéd, de még nem késő irányt váltani és átvariálni az egész napot. Nagyon rugalmas vagy, szóval neked ez másodpercek alatt menni fog. Jó nap lesz a mai!

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Szombaton fontos dologban kell dűlőre jutnod és ezt a döntést nem halogathatod tovább. Bár még fogalmad sincs, merre billenjen a mérleg nyelve, van, aki segítsen neked ebben. Ez egy termékeny nap lesz!

Még több horoszkóp

rekordok anno

Július 20.

3,4

Szécsény

1996

41,9

Kiskunhalas

2007

orvosmeteo

Nincsfronthatás

Ma sok lesz a felhő a Kárpát-medence felett, ezért a hőség sem lesz annyira tikkasztó és az UV sugárzást is mérsékli a borult idő. A nap második felében fülledtté válik az idő, mert nedvesebb légtömeg érkezik.

A légnyomás csökken.

Startlapon fut