július 25.csütörtök

Gomolyfelhős, napos idő várható. Nagyjából Miskolc-Békéscsaba tengelyű összeáramlási zóna mentén alakulhatnak ki záporok, zivatarok, másutt csapadéknak kicsi az esélye. Az északi, északnyugati szél nagy területen lesz élénk, helyenként erős. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 24 és 29 fok között alakul.

Országos előrejelzés

29
27
28
29
28
29
29
28
25
28
28
27
24
26
27
24
28
27

04:12

19:28

8,3

várható max. uv:extrém

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Ma a barkácsolásban találhatsz kikapcsolódást. Talán egy régi bútor felújításába kezdesz bele, vagy valami újat alkotsz saját kezűleg. Az alkotás öröme és a kézzelfogható eredmény különösen boldoggá tehet.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Közlekedés közben új gondolataid támadhatnak. Lehet, hogy egy hosszú autóút vagy tömegközlekedés során jutsz inspirációhoz, amit később hasznosíthatsz. Jegyezd fel a felmerülő ötleteket, mert később értékesek lehetnek.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Egy váratlan vita ma elgondolkodtat. Talán egy kollégával vagy egy baráttal kerül szóváltásba, de ez arra ösztönözhet, hogy átgondold a saját nézőpontodat és tanulj belőle. A viták néha előremozdíthatnak.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! A szakítás gondolata ma különösen megviselhet. Lehet, hogy egy régi kapcsolatot kell lezárnod, vagy valaki más dönt úgy, hogy továbblép. Engedd meg magadnak, hogy feldolgozd az érzéseidet, és ne félj segítséget kérni.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma új terveket kovácsolsz. Legyen szó egy új projektről vagy egy személyes céltól, a gondolataid most világosan formálódnak. Ne habozz lépéseket tenni a megvalósítás felé, mert az elkötelezettséged most különösen erős.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Egy kreatív alkotási folyamatban találhatod magad. Talán festesz, írsz vagy valami művészeti tevékenységet végzel, ami felszabadítja a kreatív energiáidat. Az alkotás öröme most különösen feltölt.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! A közlekedés ma kihívásokkal teli lehet. Lehet, hogy egy késés vagy dugó megpróbáltatások elé állít, de próbáld megőrizni a nyugalmadat. Használd ki az időt, hogy átgondold a napod vagy relaxálj egy kicsit.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Egy vita során ma különösen szenvedélyes lehetsz. Próbáld meg uralni az érzelmeidet, és figyelj arra, hogy konstruktív maradj. A szenvedélyed pozitív irányba is terelheti a beszélgetést, ha jól kezeled.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Barkácsolás közben ma új ötletek születhetnek benned. Talán egy egyszerű javítás vagy kreatív projekt során találkozol valami új és izgalmas lehetőséggel. Használd ki a folyamatot, hogy új dolgokat fedezz fel.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! A gondolataid ma különösen mélyek és átgondoltak. Talán egy régi emléket vagy egy fontos jövőbeli célt elemzel. Az ilyen mély gondolatok segíthetnek abban, hogy tisztábban láss és jobban megértsd önmagadat.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma a tervek kovácsolása tölti ki a napodat. Legyen szó nyaralásról vagy hosszú távú célokról, a gondolataid most fókuszáltak és célratörőek. Ne félj nagyot álmodni és konkrét lépéseket tenni az álmaid megvalósításához.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Egy szakítás gondolata ma különösen megérinthet. Lehet, hogy a múltból hoz fel emlékeket, vagy egy jelenlegi helyzetet kell átgondolnod. Adj időt magadnak, hogy feldolgozd az érzéseidet, és keresd a vigaszt a barátaid körében.

Még több horoszkóp

rekordok anno

Július 25.

4,7

Galyatető

1986

38

Kaposvár

1894

orvosmeteo

Hidegfront

Hidegfront hatására növekszik a görcshajlam és előfordulhat izomgőrcs és fejfájás. A parlagfű virágpora a legtöbb helyen már megjelent a levegőben.

A légnyomás nem változik.

Startlapon fut