Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Ma mindenki nyugodt és jó kedvű, így ma összedughatjátok a fejeteket és akár a karácsonyi menüt vagy az ajándékokat is kitalálhatjátok. A mai napot a családod és a szeretteid körében töltöd, amire nagyon novemberben nem volt példa.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Ma kiegyensúlyozott vagy. Minden gondolatod már a karácsony körül forog. Semmi dolgod nincs a mai napon, ez egy igazán szuper szombat. Van időd kicsit leülni önmagaddal, és agyalni, mit, hogy szeretnél csinálni a következő évben.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Ma úgy is dönthetsz, hogy még visszabújsz az ágyba, nincs szükség a korán kelésre. Minden úgy megy, ahogy azt te szeretnéd, így végre megnyugodhatsz. Kezdd el szervezni, tervezni az ünnepeket, kinek, mit szeretnél ajándékozni.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Nyugodt napot tölthetsz ma el. Ha nincs kedved kimozdulni, akkor ne tedd, ha csak a kanapén szeretnél kucorogni egész nap, akkor engedd meg magadnak. Ez egy ilyen szombat, az ünnep közeledtével úgyis beindul a rohanás.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Már karácsonyi lázban égsz, ahogy a többi csillagjegy is. Egyelőre azonban van dolog otthon is, és a munkahelyen is. Sok megoldandó feladat van, amivel le is vagy maradva. Egyelőre koncentrál ezekre.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! A lakás úszik, de ma semmi nem tud kihozni a sodrodból. Nincs is miért idegeskedned, a dolgok megvárnak. Ha úgy érzed, inkább pihenj egy kicsit, majd ess neki mégegyszer az otthoni teendőknek.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Nagyon nehéz heted volt, épp ideje levezetni a feszültséget. Rád fér már ez a hétvége, hiszen egész héten még csak levegőt sem tudtál venni. Ne keseredj el, hamarosan jön a jól megérdemelt pihenés.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Ma rendkívül nyugodt vagy. Szükséged is van rá, hisz fel kell készülnöd az év végi hajtásra. Ne feledkezz meg a karácsonyi ajándékok beszerzéséről se.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Ma az otthonod a nyugalom szigete. Senki sem ideges, mindenki nagyon fáradt. Ne keljetek korán, egy kései ebéd miatt nem haltok éhen. Legyen ez egy nyugodt, és kiegyensúlyozott szombat a hétköznapi nagy rohanások után.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Rengeteg ötleted van karácsonyra, a hangulatod is sokkal jobb. Szervezz ma programot a barátaiddal vagy légy családdal, beszéljétek át a következő időszakot. Hangolódjatok az ünnepekre.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma szeretnél valahova elmenni, amire a barátaid is vevők lesznek. Szórakoztató programokat találtok, és a nap az meglásd csak elszalad. Óriási energiát ad a mai nap. Nagyon jól fogod magad érezni.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Ma semmi kedved emberek közé menni, mert meg akarod őrizni nyugalmadat. A karácsonyi ajándékokat azonban már el kell kezdened beszerezni. Nos, az internet megfelelő eszköz ehhez. Légy otthon, pihenj, töltődj.

Még több horoszkóp