Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Te általában érzékeny vagy a válsághelyzetekre még akkor is, ha a válság közvetlenül téged nem érint. Ilyenkor még arra is képes vagy, hogy a saját érdekeidet háttérbe szorítsd, csak hogy segíthess másokon. A támogatásra való hajlamod nagyon jó tulajdonságod, viszont most arra lenne szükséged, hogy a saját dolgaiddal foglalkozz. Légy egy kicsit önző most!

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Ma, ha átnézed egy kicsit a pénzügyeidet, kiderülhet, hogy – ami a pénzköltést illeti – egy kissé túllőttél a célon. Talán át is kell csoportosítanod néhány tételt, és most egy kicsit érdemes takarékoskodnod is. Még ha nincs is rá feltétlenül szükséged, tanulságos dolog ezt megtenni időnként, és a jövőddel kapcsolatos hasznos következtetéseket vonhatsz le.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Jobban tennéd, ha felhagynál azzal a szokásoddal, hogy minden helyzetre megoldást akarsz találni – legyen ez akár valaki más problémája is. Hidd el, változtatnod kell ezen, és végre megérteni, hogy néha jobb úgy hagyni néhány dolgot, ahogyan van. Járnod kell a saját utadat és hagynod, hogy mások is járják a sajátjukat! Foglalkozz csak magaddal!

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Nehezen nyílsz meg azok előtt, akiktől segítséget remélsz. Ezen változtatnod kell, ha valóban azt szeretnéd, hogy átlendítsenek a holtponton. Ne csak a rideg tényeket oszd meg a kiválasztottakkal, de azokat az érzéseket is, amik ezáltal benned felébredtek. Az is lehet, éppen te állsz a saját utadban, hiszen tartasz attól, ha elindulsz ezen az új úton, elveszítheted a korábbi életedet.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Nem az elképzeléseid szerint alakulnak a dolgok. Elbizonytalanodsz, vajon valóban a helyes utat választottad vagy a célkitűzéseid megalapozatlanok? Beszélj olyan emberekkel, akik jártak már előtted ott, ahova tartasz, így felkészíthetnek arra, ami rád vár. Innentől szabadon eldöntheted, hogy tudod-e vállalni már most, vagy a terveidet el kell halasztanod.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Ne azzal leplezd a fáradtságodat, hogy minden elvárásnak meg akarsz felelni. Hiába is próbálsz mindent elvállalni, és küzdeni, hogy az adott szavadat állni tud, egyre gyűlnek az elintézetlen ügyek. Legyél körültekintő, mielőtt igent mondanál, a folyamatban lévő feladataidat kell lezárni, utána kereshetsz új kihívásokat. Persze egy kis pihenéssel energiákat gyűjthetsz.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Csak úgy leszel képes továbblépni, ha a múltat lezárod. Ehhez az szükséges, hogy megértsd, és elfogadd, hogy azon már nem változtathatsz. Előre kell tekintened, mert ha mindig csak visszafelé nézel, nem csoda, ha elveszíted a célokat a szemed elől. Azok ugyanis nem a hátad mögött vannak. Mindehhez fogadd meg mások tanácsait, hiszen egyedül hiába igyekeztél elindulni, nem haladtál semerre.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Hiába lépsz egyet előre, ha utána kettőt hátrálnod kell, mivel hibáztál. Ma próbálj meg jobban összpontosítani, hogy elkerülhesd az ilyen helyzeteket. Szem elől tévesztetted a célokat és csak bolyongsz. Emiatt egyre feszültebb vagy. Bár ezt te észre sem veszed, a környezetedben élők pedig hiába hívják fel erre a figyelmedet, továbbra is türelmetlen vagy.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Mintha kötéltáncot járnál, úgy érzed, most egy rossz mozdulat és a földre zuhanva végzed. Próbáld meg nem ennyire komolyan venni a dolgot, hiszen a nagy nyomás alatt könnyebben hibázik az ember. Nem kell ragaszkodnod mindenben az elképzeléseidhez, néha engedhetsz a maximalizmusodból. Ma elég, ha csak előkészíted a következő időszakot. A megvalósítás jöjjön később.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Ma kerülöd a feszültséget, olyan emberek között érzed jól magad, akik egy véleményen vannak veled. Bár így nem sok új tapasztalatot gyűjthetsz, de úgy érzed, a biztonságot jelentő utat nem szívesen hagynád el. Így is érhetsz el azonban olyan értékes eredményeket, melyeket már régebb óta hajszolsz, de ennek lassabb lesz a folyamata, mint korábban gondoltad.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Nehezen viseled el azt a feszült hangulatot, ami a környezetedben uralkodik, ezért próbálsz békét teremteni. Inkább ne foglalj állást egyik oldal mellett sem, csak mutasd meg azt az utat, amelyen érdemes lenne elindulnia a szemben álló feleknek. Az ugyanis egy olyan irányba vezet, amely mindenki számára elfogadható és még a célok is elérhető közelségbe kerülhetnek.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Ma várnod kell, de a türelem sajnos nem az erősséged. Hiába siettetnéd a folyamatot, nem érsz hamarabb célba, ha most rohansz. Ráadásul nem is egyedül indultál el, a többieket sem hagyhatod magad mögött. Addig is, amíg együtt továbbléphetnétek, keress magadnak olyan elfoglaltságot, amellyel elterelheted a figyelmedet. Minden eljön, amikor el kell jönnie!

Még több horoszkóp