Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Művész éned szót követel magának a mai nap folyamán, és alkothatsz valami csodálatosan elképesztő dolgot. Művészi vénád főleg a délután folyamán teljesedhet ki. Akár képzőművészeti, akár zenei, akár egy soha nem próbált területről van szó, az önkifejezés jól fog esni a lelkednek. Szerelmi életedben kellemes meglepetés ígérkezik a következő időszakban. Már rád fér a boldogság.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Pénzügyeidben érdemes a pénteki napon rendet raknod. Most jó spórolási ötleted támadhat, és jó érzékkel felfedezed, hol folyik ki a pénz a kezeid közül. Pároddal turbékoló galambokként telik a mai nap is, irigykedve figyel titeket a környezetetek. Ha nincs párod, valakivel hamarosan randid lesz, ha végre lépni mer az illető. Csak rajtad áll, hogy lesz-e belőle második randi.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Néha kockáztatni kell, és a mai nap megtaníthat arra, hogy milyen esetekre igaz ez. Hatodik érzéked szinte ordít pénteken, és ha hallgatsz rá, nyertesen jöhetsz ki az adott helyzetekből. Párban felforrósodik köztetek a levegő, ami nemcsak a közelgő nyári hőség eredménye! Ha nincs párkapcsolatod, egy titokzatos ismeretlennel vonzódni kezdetek egymáshoz. De légy óvatos, nem tudhatod, miért ennyire titokzatos.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Egészségedre soha ne felejts el odafigyelni. Mostanság hajlamos lehetsz hanyagolni a pihenést, és nem figyelni rá, hogy megfelelően táplálkozz. Ezen a napon van akaraterőd változtatni rajta. Párod és közted kis féltékenység ütheti fel a fejét, de hamar megoldódhat a probléma. Nincs párod? Valaki titokban odáig van érted, és ha szerencséd van, ma fel is fedheti kilétét.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Munkahelyeden olyan feladattal bíznak meg, ami relatíve idegen a számodra. Ez először aggaszthat, de hamar kiderül, hogy menni fog a dolog. Pároddal egy kisebb utazást vagy kirándulást latolgattok, ami jó beszélgetéseket ígér. Még várod, hogy rád találjon a nagy Ő? Egy barátnős kiruccanás kerülhet szóba, ahol – ha nyitott vagy az ismerkedésre, – flört várhat.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Egy új, klassz hobbival gazdagodhat az életed, ami fellelkesít téged. Érdeklődésed szinte határtalan. Pároddal közösen olyan kalandba keveredhettek, amit talán még évek múltán is mesélni fogtok a barátaitoknak, családotoknak. A kaland egy számotokra ismeretlen helyen vagy helyzetben bontakozhat ki. Szingliként egy kis bonyodalom új ismeretséget hoz neked.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! A pénteki nap folyamán egy kisebb-nagyobb pénznyeremény ígérkezhet, de más értéket, egy barátot is nyerhetsz segítőkészségeddel. A péntek mindenképpen nyerést és szerencsét ígér. Kapcsolatod harmonikusabb aligha lehetne, és ezt még egy harmadik fél próbálkozása sem tudja megzavarni. Nincs párod? Olyan valaki tetszik meg, aki foglalt, de már közeleg a nagy szerelem.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Jó hírek aranyozzák be a péntek délutánt, ami a remek idővel és a közelgő nyári hangulattal a következő napok mindegyikére jó kedvet ígérhet neked. Párod is észreveszi ragyogásod, és szinte újra beléd szeret, látván, milyen felszabadult és vidám vagy. Ha egyedülálló vagy, egy régi jelölted most hódolódként léphet újra az életedbe. Kisugárzásod úgy vonzza őt, mintha mágnes lennél.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Bár bosszúság érhet péntek reggel, már délutánra kiderülhet, hogy végtére is így jársz jobban. A sors jó irányba terelget. Ne idegeskedj, kicsit sodródj: nem oldhatsz meg mindent a szokásos, szenvedélyes lendülettel. Párod bókok tengerével áraszt el, szingliként pedig rád szegeződnek a szemek: hogy miért? Szexi kisugárzásod fokozhatatlan, te pedig élvezed mások figyelmét.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Egy közeli ismerősöd szerelmi tanácsért folyamodik hozzád. Mivel ebben jó vagy, vizsgáljátok meg a kérdéskört alaposan, mi a pro és mi a kontra-érv az adott kérdéssel kapcsolatban. Szingliként egy rokonod ismerőse tetszik meg, akiről kedves rokonod sok érdekes infót tudhat. Párban egymás barátaival, családtagjaival kerülhettek még közelebbi viszonyba.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Valaki olyasmiben segíthet neked, ami számodra nagyon fontos és sokat jelent. Hálád, köszöneted ne feledd kifejezni e személy iránt. Párod egy munkával kapcsolatos kérdésben kérheti tanácsod. Gondold át objektíven, mit mondasz. Az se gond, ha nem tudsz segíteni neki, csak tudasd vele, hogy bármi is lesz, te támogatni fogod. Ha nincs párod, munkahelyeden új kolléga, új üzleti partner jelenik meg, aki első látásra elvarázsolhat.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Pénzügyeid jelenleg stabilak vagy most stabilizálódnak, ami sok önbizalmat és nyugalmat adhat neked. Örömteli, hogy most arra is juthat, amire máskor nem szokott. Párban egy szívesség megtétele bizonyítja, mindig számíthattok egymásra. Még várod, hogy betoppanjon a nagy Ő? Egy jóképű idegen kérhet tőled útbaigazítást. Ha nem spórolsz mosolyoddal, randira hívhat.

Még több horoszkóp