Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Szeretnéd megmutatni a világnak, a főnöködnek, mennyit érsz. Ez azonban nem jelenti, hogy a környezeted valóban észre is veszi az értékeidet. Ma azt gondold végig, mi az, amin a főnököd le tudja mérni, hogy valóban jól teljesítesz, és azt csináld sokszor.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Ha folyton változik a véleményed, az azt jelenti, még nem találtad meg a valódi álláspontodat. Ezt az álláspontot megtalálhatod pénteken, de csak akkor, ha nem tartod zavarónak, hogy időről időre megváltoztatod a véleményedet. Az időről időre most azt jelenti, hogy tízpercenként.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Érdemes ma alkotnod valamit. Azzal, ha kreatív vagy, segíted az elmédet, hogy megtalálja a kreatív megoldásokat abban a helyzetben, amelyet tegnap óta nem tudsz megoldani. Az alkotás mindig segít, hogy jó ötletek jussanak az eszedbe. Ma alkotás közben megleled a megoldást.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Ideje átfutnod az ajándéklistát, és ideje annak is, hogy megnézd, mindenkire gondoltál-e. Nemcsak azt kell ellenőrizned, hol tartasz az ajándékok beszerzésével (nyugalom, jobban állsz, mint gondolnád), de azt is, vajon nem maradt-e ki valaki a listáról. Minden unokatestvér rajta van?

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Azzal, ha nyíltan kimondod, amit szeretnél, szívességet teszel magadnak és annak is, akitől kéred. Ma az utalgatások, a bonyolult kerülőutak helyett válaszd az egyenes kommunikációt. Ez a legjobb, amit megtehetsz.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Fontos felismerned a szavaid jelentőségét. Fontos felismerned a hangszíned, a hangsúly, és az, szavakat használsz, meghatározza a hangulatodat, a veled történő eseményeket. Pénteken válassz boldog szavakat, és koncentrálj az örömteli eseményekre. Ezek visznek előre ma.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Sokféle módja van, hogy megoldd a mai családi problémát. A legjobb mód mégis az, ha egymásra figyeltek, ha meghallgatod a másikat, és ha több fél vitázik, akkor mindegyik felet. Miközben hallgatod őket, észreveheted a hasonlóságokat a különbözőségek helyett.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Úgy érzed, nem haladsz a teendőiddel, és a legszívesebben talán fel is adnál valamit. Még egy kicsit legyél kitartó. Csak épp annyi ideig, hogy elinduljanak a dolgok. Néhány napig még arra lesz szükség, hogy energiát adj ki magadból, de hamarosan töltekezhetsz majd.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Pontosan ugyanott vagy, ahol lenned kell. Pontosan ugyanoda jutottál, ahova jutnod kellett péntekre. Hajlamos vagy azt hinni, nem itt kéne tartanod, és máshova vágysz. Pedig az lenne a dolgod, hogy felismerd, ezen a héten ezt kellett elérned, ennyit tudtál tenni. Engedd el a teljesítménykényszeredet!

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Nevetni vágysz, és arra, hogy végre az élet könnyebb oldalát nézhesd. Ez azonban csak úgy lehetséges, ha megfigyeled, hogyan csinálják ezt mások. Meg kellene figyelned, mások mivel érik el, hogy lazábbak legyenek a napjaik. Hidd el, te is képes vagy egy kis lazításra.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ideje lenne jobban figyelned, hogy mit teszel meg minden nap, és mi az, amire egyáltalán nincs időd. Ideje lenne figyelned arra is, hogy minden napodba beleférjenek azok a percek, amelyeket tényleg önmagadra szánod, és tényleg önmagaddal töltesz. Az önmagaddal töltött idő hatalmas kincs a számodra.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Nem viseled jól, ha azt látod, valakit igazságtalanság ér. Sőt! Ma harcos amazonná változol, és kiállsz minden igazságtalanság ellen. Kiállsz, hogy mindenki megkapja, ami őt megilleti. Ez a harcias kiállásod pedig sokkal nagyobb hírnevet teremt neked, mint gondoltad volna.

Még több horoszkóp