Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Ha pénzről van szó, rendkívüli módon tudod a saját érdekeidet képviselni. A gondviselés támogatását is élvezheted, hiszen különleges lehetőséget sodorhat az utadba a sors. Olyan változások történhetnek, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a jövődre.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Sikert sikerre halmozhatsz, ha munkáról, megélhetésről van szó. A ranglétrán is feljebb kerülhetsz. Ha felettesed nagyon hidegen viselkedett eddig veled, akkor ma azt tapasztalhatod, hogy mennyire figyelmes, kedves ember.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Párkapcsolatokban társad hajlamos az önfejűségre, így ki is húzhatja nálad a gyufát. Kedvesed olyasmibe vághat bele, amivel nagyon sokat kell foglalkozni. Szerinted mindez felesleges, az egész ügy halálra van ítélve.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Általában nem jellemző rád, de ma kisebbrendűségi érzésekkel küszködsz, akár az is megtörténhet, hogy olyan helyzet jön létre, amely elveheti az önmagadba vetett hitet. Sőt, az is lehet, hogy kételkedsz magadban, és úgy érzed nem vagy elég jó.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Megmagyarázhatatlan módon a közérzeted rossz lehet a mai napon, és ennek nem tudod az okát. Előfordulhat, hogy olyan felismerésre teszel szert, aminek hatására „egészségmániás” leszel. Foglalkozz a lelkeddel is, mert a problémák testi tüneteket produkálhatnak.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Előfordulhat, hogy egy kollégát barátnak fogadsz, közös nevezőn lehettek sok, mindkettőtöknek számára fontos kérdésben. Nem csak új, hanem régi ismertség révén is előnyös helyzetbe kerülhetsz.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Tanulságos helyzet jöhet létre, ugyanis kiderülhet, hogy amiről azt gondoltad, több pénzt hoz majd a konyhára, arról éppen az ellenkezője lehet igaz. Mindezek ellenére nincs rossz kedved, mert egy későbbi lehetőséggel nagyobb összeghez juthatsz.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Párkapcsolatban nehezebben tudtok közös nevezőre jutni a kedveseddel. Elsősorban a pénzügyek alakulása vet árnyékot a viszonyotokra. Ha a szinglik táborát erősíted, akkor éppen a pénz lehet az oka, hogy nem mersz belevágni egy új kapcsolatba.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Lehetséges, hogy egy kolléga panasznapot tart, mert úgy érzi, hogy a felettesük pikkel rá. Az is előfordulhat, hogy olyan témáról beszél, amely téged egyáltalán nem érdekel, de a békesség kedvéért nem utasítod el őt.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Kiváló nap ez a szerződéskötésekre, mert amihez most a nevedet adod, amit ma aláírsz, azzal fantasztikus sikereket érhetsz el. Valószínű, hogy valaki lemond egy korábban már egyeztetett eseményt. Ne kapd fel a vizet, mert nincs veszve semmi.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! A szerelmi kapcsolatokban társad, ha kevésbé is nyitott, mégis el tudja fogadni mindazt, amit mondasz, és elérheted nála azt, amit szeretnél. Nyílt lapokra van szükség, ha a kapcsolatot működtetni akarod.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Új szabályokhoz kell igazodnod, amelyek miatt csökken a bevételed. Nagyon fontos, hogy semmiféle pénzügyi vitába ne menj bele, mert ebből a csütörtöki napon nem sok jó származhat.

Még több horoszkóp