Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Pénteken egész nap úgy érezheted, valamit titkolnak előled a többiek. De legalábbis olyan emberekbe botlasz, akik nem olyan egyenesek és szókimondóak, mint te. Ez a mis-másolás pedig borzasztóan dühít. Ma pontosan azt kell felismerned, hogy a többieket olyannak kell elfogadnod, amilyenek. Nem lesz könnyű...

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Az elmúlt napok nagyszerű lehetőségei után ma egyáltalán nem találod a helyedet. Mindent hajlamos vagy túlgondolni, és túl is reagálni. A saját érdekedben észre kell venned, amikor a határokat feszegeted, vagy amikor a saját igazadhoz ragaszkodsz a nélkül, hogy előbb meghallgatnád a többieket.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Érzékenyebbnek tűnsz pénteken, mint általában. Ma mintha elveszítteted volna a humorodat, minden megjegyezésen, amelyeken máskor jót derülsz, megsértődsz. Próbáld meg tudatosítani, hogy a többiek pontosan ugyanúgy viselkednek veled mint máskor, csak ma te veszel mindent sokkal jobban a szívedre.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Pénteken nagyon szívesen beszélgethetsz valójában bárkivel. Mintha ma felvágták volna a nyelvedet, csak úgy ömlik belőled a szó. Vigyázz, mert a pletykákra is hajlamosabb lehetsz, ami viszont egyáltalán nem sül el ma szerencsésen. Bizalmat is könnyebben szavazol, és bizony könnyen visszaélhetnek ma a bizalmaddal.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ne lepődj meg, de pénteken mindenki téged tesztel. Lesz, aki a rugalmasságodat vizsgálja, mások a megbízhatóságodat tesztelik, megint mások a bátorságodat. Mielőtt minden "feladatnak", kihívásnak" eleget tennél, érdemes végig gondolni, hogy tényleg alá kell-e magadat vetni ezeknek a teszteknek...

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Pénteken te is jóval érzékenyebben reagálsz a többiek felvetéseire. Ne lepődj meg, de ma nagyon könnyen felkapod a vizet, és szinte minden kérést provokációnak érzékelsz. Vedd észre, amikor megy fel benned a pumpa, és mély légzésekkel fújd ki magadból a feszültséget. Nagyon nem kéne ma robbannod...

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Ma inkább mindennek a pozitív oldalát próbáld meglátni. Ha így teszel, egyrészt sokkal jobban alakul a mai napod, mint még reggel sejted, másrészt nagyszerű felismeréseket is tehetsz. Meglátod, sokkal több jó dolog van az életedben, mint eddig sejtetted.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Pénteken lehetőséged adódik, hogy valamibe ismét belefoghass, amit az elmúlt napokban nem sikerült megoldani. Talán ma elfogadják azt a javaslatodat, amit a hét elején még visszautasítottak. Fogd fel a mai napot az ismétlés lehetőségének, és csinálj meg mindent, ami elsőre nem jött össze.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! A péntek legnagyobb próbatétele, hogy vissza kell fogni magadat. Óriási lendülettel csinálnál mindent, de minél jobban haladnál, annál több akadállyal kell szembenézned. Bármilyen nehéznek is tűnik, de csinálj mindent ma jóval lassabban, mint a saját ritmusod, és azt veszed észre, hogy elhárulnak előled az akadályok.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Pénteken senki sem érti elsőre, amit mondasz. Türelmetlenség helyett ismételd el más szavakkal a mondandódat, a kérésedet. S ha még így sem értenek a többiek, akkor végy egy mély levegőt, és fuss neki újra az előadásnak. Nem lesz könnyű megtartani a higgadtságodat, pedig nagyon fontos lenne.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Pénteken választ kapsz ugyan a kérdésedre, de nem biztos, hogy ma tudsz is azzal mit kezdeni. Úgy tűnhet, későn jutottál a megfelelő információ birtokába. Viszont ez még nem jelenti, hogy lemaradtál volna a lehetőségről, ez csupán annyit jelent, várnod kell még néhány napot. Ha eddig kibírtad, ezt már fél lábbal is ki kell bírnod.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Hajlamos lehetsz pénteken meggondolatlanul kommunikálni. A horoszkóp arra int, hogy nagyon gondold meg, kinek és mit mondasz el. Ha könnyelmű vagy, könnyen ki is használhatnak téged. Ma jól tennéd, ha senkinek sem szavaznál olyan könnyen bizalmat.

Még több horoszkóp