Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Hétfőn szinte bizonyosan szembe kell nézned valamilyen problémával. Ma is remekül kommunikálsz, így bármilyen kihívás elé is állítson az élet, nagyszerűen boldogulsz, és végül minden szerencsésen oldódik meg. A te szempontodból mindenképpen. Este lesz mit megünnepelni. Miért is ne tehetnéd?

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Bármit is szeretnél megbeszélni a főnököddel, ne hétfőre időzítsd. Ma nem találod vele a közös hangot, könnyen vitába bonyolódhatsz, amivel nem segítesz magadnak. Érdemes elkerülni a fölösleges konfliktust, ma csak tedd szépen a dolgokat, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Lesz még alkalmas időpont az egyeztetésre.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Nem a legjobban alakulnak hétfőn a pénzügyek. Semmiképpen se ma kérj fizetésemelést. A legjobb az lenne, ha jó mélyre elrejtenéd a pénztárcádat, mert ma szíved szerint olyasmit is megvennél, amire valójában semmi szükséged. Később hálás leszel magadnak, ha ma messze kerülsz minden boltot, üzletet.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Nagyon energikusnak érzed magadat. Végre egy hétfő, amikor tényleg kirobbanó formában vagy. Ma mindent befejezhetsz, pótolhatsz, amire korábban nem jutott idő, vagy tologattad magad előtt. Nagyon meglepődve tapasztalod, mennyire könnyedén pipálsz ki minden munkát, feladatot, amit korábban nagyon nem akartál megcsinálni.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Nem tudod, miért, de nagyon türelmetlennek érzed magadat. Talán, mert egyre közelít a születésnapod, és már alig várod az ünneplést, az ajándékokat. A hétfő ugyanakkor még egészen másról szól, próbáld visszafogni magad, és türelmet gyakorolni magaddal és a többiekkel is. Már amennyire lehet.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Végre megoldódhat a munkahelyi problémád. Ma nagyot léphetsz előre, ezért egyre jobb a hangulatod. Ismét visszatér a jó kedved, újult erővel veted magad a feladatokba. Pedig talán még szabadságon sem voltál. Érdemes lenne kitalálnod, mikor pihennél is végre.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Azt veszed észre, hogy mindenki türelmetlen és kapkod körülötted. Könnyen lehet, téged is kérdőre vonnak ma. Ne vedd a szívedre a megjegyzéseket, ez az egész nem rólad szól. Vegyél inkább egy mély lélegzetet, vesd be az ellenállhatatlan mosolyodat, és senki sem találhat rajtad fogást. Ez a hétfő sikerének záloga...

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! A munkáddal kapcsolatosan kedvezőtlen híreket kaphatsz ma. Nem érdemes elkeseredni, bármi is legyen az, mert előbb érkezik a megoldás, az újabb lehetőség, mint sejtenéd. Hidd el, ami igazán a tiéd, azt senki sem veheti el tőled. Így ha ez a mostani munka elúszik, csak annak a jele, hogy nem is kellett volna energiát szánnod rá.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Kifejezetten energikusnak érzed magadat hétfőn. Talán hegyeket lennél képes megmozgatni. Erre nem lesz ma szükség, viszont könnyen túlpöröghetsz, az energiákat mozgással vezesd le. Ma biztosan képtelen vagy egy helyben ülni. Ne is tedd. Csinálj valami izzasztó sportot.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Hétfőn csupa olyan emberrel találkozol, aki többet mutat kifelé, mint amennyit szerinted kéne. Kifejezetten zavar ma a hencegés, a túl sok beszéd. Ne húzd fel rajtuk magadat, inkább fordíts hátat, és ne is figyelj rájuk. Neked nincs sok kedved ma beszélgetni, de el kell fogadni, hogy nem mindenki vágyik az egyedüllétre.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Hétfőn valaki könnyen elvarázsolhat. Magad is meglepődsz, miért is vonz ennyire téged. Ha párkapcsolatban élsz, nem kéne engedni a kísértésnek, mert jóval többet veszíthetsz, mint amennyit nyersz. Ha mindketten függetlenek vagytok, ki tudja, talán még össze is jöhet valami izgalmas...

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Úgy érezheted, mintha az égiek figyelnének rád. Nem újdonság, nagyon jók a megérzéseid. Így az sem új, hogy érdemes befelé, az ösztöneidre figyelned. Valóban olyan helyzetben vagy, mintha valami védőburok venne körbe téged, és megóv minden nehézségtől, problémától, akadálytól. Örülj neki, ez egy jó nap lesz.

Még több horoszkóp