Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Szokás szerint fejjel rohansz a falnak. A párod még a nap kezdetén felhívja a figyelmedet néhány dologra, melyeken változtatnod kellene, de te csak a támadást látod benne, és azonnal visszavágsz. A feszült hangulat egész nap érezhető lesz. Még nincs párod? Ez a nap talán alkalmas lehet az ismerkedésre. Bárkivel is találkozol ma, a szemét nem fogja tudni levenni rólad.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! A mai napon szíved választottja szupertitkos meglepetéssel készül, melyből érezheted, mennyire fontos vagy neki. Még szingli vagy? Lehetséges, hogy nehezen nyílsz meg, pedig ideje lenne elhinned, önmagadért is szerethetnek. Nem kell hozzá tökéletesnek lenned, hogy végre párra találhass. Ha lehetőséged adódik az ismerkedésre, ügyelj rá, hogy ne puskázd el a helyzetet kishitűségeddel.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Ha párkapcsolatban élsz, most igazán kiélheted minden titkos vágyad, figyelmességeddel elhalmozod a párodat. Eddig azt hitte, ismeri az érzéki oldaladat is, ám most bebizonyítod neki, van még némi tartalékod a zsebedben. Szingli vagy? A régóta kiszemelted észrevesz, magabiztos fellépésed és kisugárzásod felkelti érdeklődését. Ne siess el semmit, hagyj időt az érzelmek kialakulására.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Hullámvölgyhöz érkezett a párkapcsolatod, egyre gyakrabban érzed, hogy ez nem a helyes irány. Eddig magadba fojtottad a véleményedet, ám ma előfordulhat, hogy minden keserűségedet a párodra zúdítod. Ha igazán szeret, megért, és megpróbáljátok együtt megtalálni a megoldást. Egyedülálló vagy? Igazi Rákként társfüggő vagy, minden gondolatod a randizás körül forog. Szabad perceidben ne a jövőt és az esküvődet tervezd, hanem élj a jelenben.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Fontos a családi háttered, csakis teljes biztonságban vagy képes feloldódni. Ma ráébredhetsz, hogy megtaláltad a tökéletes párt, aki elfogad és mindenben támogat. A háládat néhány aprósággal fejezheted ki - egy finom ebéd vagy egy masszázs jó ötlet lehet. Ha még nincs kedvesed, a horoszkóp nem jelez változást ezen a téren. Bár görcsösen keresed az igazit, mégsem biztos, hogy ma találkozol a Nagy Ő-vel.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! A kisebb konfliktusokat most gyakorlatiasan közelíted meg. Bár szereted a drámai kibéküléseket, most a higgadt megbeszélés mellett döntesz. A délután már tökéletes harmóniában és nyugalomban telik. Még az egyedülállók táborát erősíted? Első lépésben döntsd el: felkészültél-e arra, hogy elköteleződj, illetve bele mersz-e vágni egy újabb kapcsolatba?

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Úgy érzed, mintha az egész nap a szerelem jegyében telne el. A reggeli romantikus hangulat egészen estig kitart, de ez nem is véletlen, mert a párod minden kívánságodat lesi. A horoszkóp kellemes perceket és sok szenvedélyt ígér erre az időszakra. Ha még nincs kedvesed, most érdemes alaposabban körbenézned, majd számba venni a potenciális jelölteket. Meg fogsz lepődni, mennyien várják, hogy észrevedd őket.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Rengeteg munkával halmoztak el ma, így este csak a pihenésnek és az édes semmittevésnek szenteled magad. Kedveseddel megbeszéled, hogy most minden programot mondjatok le. Csendesen, ám annál szenvedélyesebben telik el az éjszaka. Még a szinglik táborát erősíted? Valaki már régóta szeretné, hogy észrevedd – most végre te is fogod a feléd küldött jeleket.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Ha párkapcsolatban élsz, talán nehezen lépsz túl a sértettségen, ám most mégis meg kell tenned, ha a vágyott békét és harmóniát vissza akarod állítani otthonodban. Még az egyedülállók táborát erősíted? Olyan valakivel találkozhatsz, akitől teljesen elvarázsolódsz, ám az érdeklődés nem lesz kölcsönös. Ne kergess álmokat, reálisabb lehetőségek után kellene nézned.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! A nap elején szárnyalhatsz a boldogságtól, ám a lendület a szerda második felére alábbhagyhat majd. Amiért eddig rajongtál, az most idegesít. Kedvesed egy darabig némán figyeli hangulatingadozásaidat, ám egy ponton túl nem bírja tovább, és hangot ad aggodalmainak. A szingliknek sem ígér sokkal jobbat a horoszkóp. Egy titkos viszony lehetősége adódik, ám csak rajtad múlik, hogy élsz-e vele.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma kisebb-nagyobb veszekedések veszik át a főszerepet a kapcsolatodban. Ezeket a vitás szituációkat természetesen nehezen kezeled, de este sikerül megbeszélnetek a problémáitokat. Megnyugszanak a kedélyek és nem lesz okod az aggodalomra. Még egyedül élsz? Akkor ne ülj otthon, hanem keress valami programot. Hívd el az ismerőseidet, esetleg fedezzetek fel együtt új helyeket, de csak biztonságos körülmények között. Valahol ott vár rád a Nagy Ő.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Egy kisebb félreértés miatt vitásan indul a reggel, ám a befejezés már vidámabb lesz. Pároddal lelkizős beszélgetést tartotok, elmondjátok egymásnak, mi az, ami bántott benneteket az utóbbi időben. Sértődés helyett most őszintén megvilágítjátok a kritikus pontokat. Még nincs párod? A horoszkóp nem jelez egyértelműen szerelmet, bár lesz lehetőséged bevetni a csáberődet. Minden jól is alakul, ám kiderül, hogy a másik fél nem gondolja komolyan a dolgot veled.

Még több horoszkóp