Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Jól jött neked ez a hét közepi szabadnap. Szívesen mozdulsz ki otthonról, érdemes sporttal tölteni a napod nagyobb részét. Ha kellően átmozgatod a testedet, újult erővel folytathatod holnap a munkahetet. Ráadásul kisimultan, könnyedén, lazán és feszültségmentesen.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Lehet, hogy az ünnep teszi, lehet, hogy a bolygók, de ma kicsit lázadó kedvedben leszel. Mintha "forradalmi" átalakulást szeretnél a környezetedben. Ha valami nem tetszik, zsörtölődés helyett inkább mondd el részletesen a változtatási javaslatodat. Háború helyett nyugodt megbeszéléssel többet érhetsz el.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Kifejezetten örülsz a hét közepi szabadnapnak. Lehetőség szerint töltsd a pároddal az időt. Főzzetek közösen valami finomat, de az is jó ötlet, ha kimozdultok a négy fal közül. Ma nagyon okos ötleteid vannak, érdemes bevetni mindet. Nyitott fülekre találsz ma a párodnál, de az egész családnál is.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Van valaki a környezetedben, akivel nem igazán találod a megfelelő hangnemet. Talán hosszabb ideje provokál téged különféle megjegyzésekkel, és ma betelik nálad a pohár. Érdemes a sarkadra állnod, és határozottan elmondanod a véleményedet a viselkedésével kapcsolatosan. Visszavesz a hozzáállásából - legalábbis egy darabig.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Október 23. egyik nyertese kétségkívül te vagy. Mintha csak azért sütne ma a Nap is, hogy minél jobb hangulatba kerülhess. Ma te dönthetsz a programokról. Családod, a párod is nyitott a kívánságaidat illetően. Mire vágysz, hová mennél, mit csinálnál egész nap?

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Türelmetlennek tűnsz egész nap, és valójában nem tudod a türelmetlenséged okát. Egyszerűen csak az történt, hogy "felborult" a heti megszokott rended. Mit szoktál csinálni szerdán? Dolgozol és nem otthon vagy, igaz? Nos, ma dobd be a B-tervedet. Ne mondd, hogy nincs ilyen a tarsolyodban...

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! A Mérleg havának utolsó napján pihenj, lazíts és élvezd az őszi napsütést. Ne sajnáld, hogy vége a te hónapodnak, inkább gondold végig, mi minden történt veled. Mozgalmas hónap volt, nem igaz? A mai nap nem a vég, inkább fogd fel egy új ciklus kezdetének.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Szerdán szenvedélyes hangulatba kerülsz. Ünnep van, dolgoznod nem kell, szóval, mindenképpen a párod mellett a helyed. Sétáljatok, egyetek finomabbnál finomabb ételeket, nézzétek meg a kedvenc sorozatotokat, vagy filmeteket, hallgassatok romantikus zenéket, aztán jöhet, aminek jönnie kell...

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Te képtelen lennél ma otthon maradni, és az is biztos, máris tele vagy egy csomó tervvel. Érdemes is kihívást jelentő kirándulást tenned ma, a lényeg, hogy mire végigjárod az útvonalat, tényleg fáradj el. Ha már csak vonszolod magadat, teljesítetted a mai kihívást. Mondjuk, te ennyire úgysem tudsz elfáradni, annyi energiád van.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Ünnepnap van, ezért csak annyit vállalj, amennyit el is bírsz. Néha nyugodtan mondhatsz nemet, főleg ma, hiszen ezt a napot magadra is fordíthatnád. Ne hagyd, hogy visszaéljenek a többiek a jóhiszeműségeddel. Nem kell mindenki kívánságára azonnal ugrani. Gondolnod kéne néha magadra is.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Szíved szerint egész nap csak lazsálnál. Végül is ünnep van, és ha egyedül élsz, meg is teheted. Ha családod van, már nem ennyire egyszerű a helyzetet. Ők ugyanis nem fogják jószemmel nézni, ha egész nap a számítógép előtt gubbasztasz. Szükségük van rád, és ma tényleg élhetnél egy kis családi és társasági életet is.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Ma egész nap azt teheted, amit a szíved diktál. Dönthetsz úgy, hogy ki sem mozdul az ágyból, de úgy is, hogy a pároddal kettesben töltöd az egész napot. Nagyon szerencsésnek érezheted magadat azért is, ha egyedül élsz és független vagy, de akkor is, ha a párod ölel át éppen.

Még több horoszkóp