Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Munkád okozhat egyre több feszültséget pénteken. Talán úgy érzed, kifutsz az időből, nagyon sok a feladat, s nem jutsz a végére. Nem sűríthetsz egyetlen napba több hétnyi feladatot, ezt el kell fogadnod. Ha meg tudsz barátkozni a gondolattal, hogy a feladatok megvárnak, kiegyensúlyozott hétvégére számíthatsz.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Pénteken legyél a lehető legkörültekintőbb a közlekedésben. Váratlan helyzetek ugyanis bármikor adódhatnak. Azt is észreveheted, hogy minél inkább sietnél, annál lassabban haladsz előre. A türelmedre, a nyugalmadra nagy szükséged lesz, hogy kivédhesd a rázósabb helyzeteket. Meg tudod oldani!

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Pénteken reggel meglehetősen álmosan ébredsz. S valószínűleg nem is lesz könnyű a feladatokra hangolódnod. Délutánra megjön a kedved. Az is lehet, hogy a hétvége közelsége hozza vissza a hangulatodat. Próbáld tudatosan kerülni a vitás helyzeteket, s akkor tényleg csak jó dolgok történhetnek veled.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Ha túléled a pénteket, onnantól már nem hoz nehéz helyzeteket az élet. A bolygók szerint sokkal érzékenyebben reagálsz ma mindenkire. A durva és nyers beszólásokat viseled a legnehezebben. Próbáld az ilyen jellegű megjegyzéseket egyszerűen csak elengedni a füled mellett. Attól nem lesz jobb semmi, ha megsértődsz.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Pénteken délelőtt még kevésbé találod a helyedet, de a nap második felében visszanyered az életenergiádat, a jó kedvedet. Persze a hétvége közelsége is hozzátesz ehhez. Ha végeztél a feladatokkal, érdemes átgondolnod a szombat-vasárnapi programokat is. A lehetőségekhez mérten persze.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Szerencsésnek mondhatod magadat, mert kimaradsz a pénteki vitákból. A feszültséget ugyanakkor te is érezheted, hiszen a környezeted érintett lehet benne. Most igazán jó hatással lehetsz mindenkire, és a nyugalmaddal, a pozitív kisugárzásoddal is segíthetsz nekik visszanyerni a bizakodást, az optimista életszemléletet.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! A családban lehetnek viták, feszült helyzetek pénteken. Az is lehetséges, hogy az otthonodban történik valami váratlan és meglehetősen bosszantó esemény. A legfontosabb, hogy próbáld megőrizni a nyugalmadat, ne hagyd, hogy ez kibillentsen a lelki egyensúlyodból. Meg tudod oldani, bármivel tesz próbára az élet.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Pénteken lakatot kellene tenned a szádra, nehogy valakinek olyasmit mondj, amit később szinte biztosan megbánnál. Nem lesz könnyű, mert állíthat az élet provokatív helyzetek elé. Fogd fel tesztként, kihívásként, amit kellő önuralommal képes leszel kezelni. Ha kell, mantrázd egész nap: nyugodt tudok maradni...

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Észre kellene venned pénteken, amikor túl sokat beszélsz, vagy úgy érzed, mindenáron meg kell győznöd az igazadról a többieket. Lehet, hogy igazad van, de ha nem fogadókészek még erre, hiába is érvelsz, nem éred el, amit igazán szeretnél. Ilyenkor pedig jobb, ha nem erőlteted a dolgot, mert csak magadat idegesíted fel.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Nem lesz könnyű nap a péntek. Könnyen vitába bonyolódhatsz a pároddal, illetve valójában bárkivel, aki tőled eltérő álláspontot képvisel. Azzal biztosan nem tudsz hatni a másikra, ha kíméletlenül szólsz hozzá. Sokszor beigazolódott már, hogy sokkal többre mész, ha egyszerűen ráhagyod a többiekre, gondoljanak, amit akarnak...

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Az egészségedre nagyon oda kellene figyelned pénteken. Talán sokkal több feladatod maradt, ami feszültséget okoz benned. Néha meg kell élni a korlátokat is, mert csak így tudod igazán értékelni a szabadságot. Ne feszegesd a saját határaidat, hiszen te is tudod, hogy semmi sem érhet annyit, hogy rámenjen az egészséged.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Nem a legkedvezőbben indul a péntek még akkor sem, ha téged közvetlenül nem érint a feszültség. Mégis érzed a konfliktus lehetőségét a levegőben. A legfontosabb, hogy olyan emberek társaságát keresd, akikből a nyugalom, a béke, az öröm árad. Szerencsére többen is vannak körülötted.

Még több horoszkóp