Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Remek adottságokkal rendelkezel, hogy meghódíts valami újat, bármiféle területről legyen is szó. Nem veszíted el a fejedet, amikor fontos döntést kell hoznod a legváratlanabb helyzetben. Csütörtökön az élet ebben tesztel téged. Mivel ebben nagyon is otthonosan mozogsz, így biztosan megfelelsz a kihívásnak és az elvárásoknak is.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Nem találod ma a helyedet. Úgy érzed, a munkahelyeden és a családodban is nagyobb feladatot rónak rád, mint amit elbírsz. Szívós és kitartó jegyként megoldod a feladatokat. A kiborulással viszont sem magadnak, sem a környezetednek nem segítesz. Próbálj időt nyerni, állíts fel fontossági rangsort, és minél előbb engedd el a feszültséget.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Mozgékonyságod, fiatalos lendületed csütörtökön sem hagy cserben. Sőt, ma különösen nagy szükséged lesz a rugalmasságodra. Valaki könnyen beléd köthet, és olyasmiről akar meggyőzni, amivel nem értesz egyet. Fontos, hogy ne vágj vissza, és ne akard bizonyítani az igazadat. Hagyd rá, gondoljon rólad, amit akar. Ez különben sem rólad szól, hanem leginkább róla. Akkor meg minek vitatkozni, nem igaz?

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Erősen hullámzik a hangulatod még csütörtökön is. Valójában remekül érezhetnéd magadat, ha kiűznéd a fejedből a negatív gondolatokat. Vedd észre, amikor az önsajnálatba menekülsz. Parancsolj magadra, akárcsak egy gyerekre, hogy ideje megrázni magadat, és felállni a padlóról. A sajnálkozással nem jutsz előre. És ezt te nagyon is jól tudod.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Téged is rugalmasságból vizsgáztat most az élet. Bármihez is ragaszkodsz mereven, abban biztosan elutasításra találsz. Érdemes megállnod, néhány mély lélegzetet venned, és végig gondolni, vajon mit nem veszel észre magadban, magadon. Engedd el a büszkeségedet, önmagában már ezzel is sokkal jobban érzed magadat. Csak lazíts, mintha semmi sem lenne fontos.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Talán olyan titkokat bíztak rád mások, amit ugyan megtisztelőnek érzel, de pontosan ekkora tehernek is. Két dolgot tehetsz: túllépsz ezeken a titkokon, és elengeded a feszültséget, amit okoznak, vagy ismét leülsz beszélgetni a titkok "tulajdonosaival", és elmondod, miért érzed aggályosnak azokat. Könnyíteni kéne most már a lelkeden.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Nagyszerűen ötleteid vannak mostanában. Ideje lenne valódi célként kitűzni és megvalósítani ezeket. Vajon mitől rettegsz? Miért nem teszel önmagadért? Miért is nem bízol a képességeidben? Ezeket a kérdéseket mindenképpen válaszold meg magadnak. Nemcsak válaszra találsz, de a bizonytalanságod is oldódik közben.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Vedd észre, leginkább önmagaddal harcolsz, magadat marcangolod. Szánd az időt most magadra, és boncolgasd egészen a gyökerekig ezeket a benned dúló érzéseket. Az önostorozás semmiben sem segít, sőt egyenesen akadályozod magadat, hogy végre tényleg elérhesd a céljaidat. Engedd el a merevséget, az ideákat, az idejét múlt elképzeléseket, és minden megváltozik benned, körülötted.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Hajlamos vagy túl nagy feladatokat, célokat tűzni magad elé. Persze minél nagyobb fába vágod a fejszédet, annál erősebb is leszel, ha eléred a célodat. Ne érezd kudarcnak, ha mégsem tudod megvalósítani az elképzelésedet, inkább gondolj arra, talán magasabbra tetted a lécet, mint kellett volna. Vegyél vissza egy kicsit, és próbáld meg újra.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Csütörtökön csak az elvekben hiszel. Azt gondolod, csak azok a dolgok működnek, amiket elvként állítottál fel. Ma mégsem az elveket kéne elfogadnod, inkább önmagadat, a tehetségedet. A látásmódot meg lehet változtatni. Nem biztos, hogy az a jó érv, amiben tegnap hittél. A világ és te is folyamatosan változol.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ne lepődj meg, ha a "fafejű" jelzővel illetnek ma téged a többiek. Néha tényleg hajthatatlan vagy, és nagyon mereven beleállsz a saját elképzeléseidbe. Pedig te olyan könnyed és rugalmas is tudsz lenni, ha akarsz. Csütörtökön is érdemes lenne pontosan erre törekedned. Minél inkább ragaszkodsz, annál több vitába keveredsz. Ugye, ezt te sem akarod?

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Ne akard megoldani mások gondjait. Azok az ő feladataik, nekik kell boldogulni velük. Mindaddig, amíg te oldod meg mások életét, egyrészt nem magadra figyelsz, másrészt ők újra és újra ugyanabba a pocsolyába lépnek. Csak drukkolj nekik, hogy sikerülni fog, boldogulnak vele. Nincs ennél több dolgod.

Még több horoszkóp