Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Kicsit kapkodóbb és türelmetlenebb lehetsz ma, főleg a pároddal. Próbáld észrevenni, hogy a feszültséget nem ő váltja ki belőled, hanem te ruházod rá. A nyugtalanság benned van, s te pörögsz kicsit jobban, mint máskor. Ő pedig képtelen követni az általad diktált tempót...

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Ha bármilyen fontos megbeszélésed, egyeztetni valód lenne, azt mindenképpen érdemes keddre időzíteni. Ma nemcsak nagyszerű fellépésed, de okosan és nagyon bölcsen is kommunikálsz. Mindenki elfogadja a véleményedet, s igazat is ad neked. Kell ennél több egy szuper naphoz?

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Talán hosszabb ideje tologatsz egy fontos megbeszélést. A kedd ideális mindenféle egyeztetéshez. Ma nemcsak nagyszerű ötleteid támadnak, de olyan lehengerlően kommunikálsz, hogy lehetetlen neked ellentmondani. Az érveid helytállóak, a meglátásaid zseniálisak. Élj a lehetőséggel, s ne halassz el most már semmit!

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! A család körül forognak a gondolataid kedden. Nagyon fontos, hogy elengedd a fejedből a félelmeket. Pontosan tudod az eszeddel, hogy az aggódástól semmi sem lesz jobb, s ezzel inkább csak akadályozod magad. Szeretteid biztonságban vannak, erre gondolj minél gyakrabban...

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Nagyon jól érzed magad kedden. Ez egy olyan nap, amikor mindent könnyedén megoldhatsz. Okos ötleteid támadnak, szívesen csevegsz a barátokkal, s egyre többekben ismered fel a valódi támogatót. Ma tényleg az történik, amit a legjobban kedvelsz: sokan vesznek téged körbe.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Kedden nagyon jól haladsz a munkahelyi és egyéb feladatokkal. Azt veszed észre, hogy sokkal hatékonyabb és rugalmasabb vagy, mint általában. Nem ragadsz le apróságokon, hanem gyorsan, lendületesen csinálsz mindent. Folyamatosan kapod az inspirációt, ami igazán feldobja a hangulatodat.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! A kedd a te napod. Sziporkázol, remek a hangulatod, s jobbnál jobb ötletek pattannak ki a fejedből. Jól is teszed, ha az egész napot az ötletelgetésnek szenteled. Írj le mindent, ami csak az eszedbe jut. Most még nem tudhatod, melyikkel érhetsz el komoly sikereket a jövőben. S persze, kommunikálj ma minél többet!

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Nyugodtan, a saját tempódban csinálhatod a mai feladatokat. Most nem is bánod, hogy csend van körülötted, mert egyébként sem nagyon tudnál hozzászólni a többiek felszínes beszélgetéseihez. Jól tennéd, ha kedden nem szörföznél a neten, mert csak felbosszantanád magad a kezelhetetlen mennyiségű információn. Inkább olvass egy jó könyvet!

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Kedden nem könnyen koncentrálsz a feladataidra. Ma szívesebben beszélgetnél, csetelgetnél a barátokkal, az ismerősökkel. S bizony, ha érkezik egy-egy üzenet, az azonnal elvonja a figyelmedet a munkádról. Így biztosan nem leszel hatékony. Vegyél erőt magadon, kapcsold ki a telefont, s csak az aktuális feladatra figyelj. Így gyorsan végzel, s utána cseveghetsz kedvedre.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! A kedd kiváló nap az ötleteléshez. Ha bármilyen feladathoz ötletekre van szükséged, használd ki a lehetőséget, hiszen ma jobbnál jobb gondolataid támadnak. Foglalkozz ilyen feladatokkal, s meglátod, minden görcsölés nélkül adsz okos és használható javaslatokat a többieknek.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! A kedd igazán lendületes napod lesz. Jól tennéd, ha minél több időt töltenél a szabadban, de legalább az ablakokat nyisd ki egész napra. Így szellemileg és testileg is felfrissülsz. Nem lesz okod panaszra, hiszen mindennel hihetetlenül rugalmasan és gördülékenyen haladhatsz. Ez meg a lehető legjobbkor jön!

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Ha nyugalomra, békére, csendre vágysz, kedden be se kapcsold a számítógépedet. Persze, ha a munkád a géphez köt, akkor más a helyzet. De ez esetben is kerüld az internetezést, s lehetőleg ne is olvass semmilyen hírt, információt. Nem baj, ha nem tudsz mindenről. Legalább ma...

Még több horoszkóp