Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Az agyad most mintha egyáltalán nem lenne képes koncentrálni és a gondolataid nagyon messze járnának. Nagyon szeretnél valahol máshol lenni, de a folyamatban lévő dolgaid most nagyon idekötnek. Szerencsére itt a péntek, így holnaptól már vár a jól megérdemelt pihenés. Találkozz a barátaiddal és igyatok meg valamit vagy iktass be egy kisebb kirándulást a szeretteiddel!

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Már nem kell sokáig várnod arra, hogy az erőfeszítéseid sikert hozzanak. Néha azt hisszük, hogy csak dolgozunk és gyakran nem is látjuk a munka értelmét, de te most egy fontos mérföldkőhöz érkezel. Ne veszítsd el a reményt és inkább próbáld meg előhozni a pozitívabb éned. Ha eljön a jutalom ideje, élvezd ki a helyzetet ahelyett, hogy csak a munkára gondolnál. Koncentrálj a jelenre!

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Egy ismeretség most szorosabbá válhat valakivel, aki amúgy már régóta része az életednek, csak másképpen. Hogy ez valójában merre fog tartani, arról valószínűleg neked kell majd döntened. Nem lesz könnyű, mert a dolog érzékenyen érinti majd a meglévő kapcsolataidat. Ha azonban úgy döntesz, hogy nem szakítod meg ezt a kapcsolatot az illetővel, kérd meg a környezetedben lévőket, hogy tartsák tiszteletben a döntésedet.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Ma tanácsot kérnek tőled magánügyben, ami hízelgő, de egyben nagy felelősség is. Elmondhatod a véleményed, de óvakodj az egyértelmű állásfoglalástól, mert a végén még te leszel a bűnbak. Jobban tennéd, ha inkább a semlegességet választanád, a segítségre szoruló ember lehet, hogy érzékeny és könnyen megvádolhat olyannal, ami nem is igaz veled kapcsolatban.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma a romantikáé a főszerep. Tele van a levegő szenvedéllyel körülötted, de a szikra, amely beindítja a dolgokat, belőled fog érkezni. Készülj fel és domborítsd ki érzéki oldaladat és most csak a jelenre koncentrálj partnereddel! Kedvesed nem fog tudni ellenállni a kisugárzásodnak és ezt nem is rejti véka alá. Gyújts gyertyákat, nyiss meg egy üveg bort és a többi már jön magától.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Ma a szíved és a megérzéseid vezéreljenek, ha döntésekről van szó. Hamarosan megváltozhatnak a körülmények körülötted, de semmi olyasmi nem történhet, ami alapjaiban befolyásolná a terveidet. Estére egy régóta halogatott romantikus program már kihagyhatatlanná válik számodra. Találkozz a kiszemelteddel és derítsd ki, hogy mi lesz ennek a vége. A döntés rajtad áll.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Ma kiélheted a kreativitásodat otthonodban, amire szükség is lesz, mert vendégeket vársz és szeretnéd elkápráztatni őket. Egy kis takarítás, rendrakás, majd valami ételkülönlegesség lehet az, amivel kivívhatod mindenki csodálatát. A hangulat garantáltan remek lesz, semmi sem ronthatja el a kedveteket. Beszélgessetek mindenről, amiről csak tudtok és játsszatok egy szórakoztató társasjátékkal.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Bár általában nyitottan és érzékenyen reagálsz mindenre körülötted, most van valami, ami szinte beleette magát a gondolataidba és nem hagy nyugodni. Próbáld megbeszélni mindezt a szeretteiddel, és ha nem megy, ne félj szakembertől segítséget kérni. Ne söpörd a szőnyeg alá a problémát, mert csak további feszültségekhez vezet. Segítséget kérni nem szégyen, ezért ne érezd magad kényelmetlenül.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Ma csapatmunkában leszel a leghatékonyabb, bármi is legyen a dolgod. Ha otthon vagy és a ház körüli munkákkal foglalatoskodsz, akkor vond be a többieket is. Először vonakodnak majd, de oszd ki a feladatokat és végül meglátod, jó móka lesz! Minél több kéz segít, annál gyorsabban végeztek a munkával. Ez lobogjon a szemetek előtt és egykettőre kész lesztek a feladatokkal.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Elég sokat megteszel a csapatért, a családért és néha nem vagy teljesen biztos benne, hogy ezt a többiek körülötted eléggé értékelik-e. Tégy egy próbát, foglalkozz elsősorban magaddal egy huzamosabb ideig, hogy érezzék, mennyit ér az a munka, melyet értük teszel. Meglásd, hogy ahogy érzékelik a hiányodat, rögvest megtanulják megbecsülni, hogy milyen szerencsések, hogy vagy nekik.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Van egy remek képességed, hogy szinte belelátsz az emberek veséjébe. Olyan, mintha kitalálnád a gondolataikat és számodra nyitott könyvként viselkednek. Használd ki ezt a képességet ma valakinél arra, hogy rámutass valamire, ami már régóta a bögyödben van. Azonban, ha lehet, ne kerülj összetűzésbe senkivel, mert könnyen elmérgesedhet a helyzet. Válaszd a semleges utat és ne hergelj fel senkit a saját érdekedben.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Nagy benned a lelkesedés, ha valamilyen csapatmunkáról van szó és ez a többieket is remekül inspirálja. A mosolyod fertőző és körülötted szinte mindig vidám a hangulat. Ez a fajta kisugárzás minden környezetedben lévő emberre pozitívan hathat, ami a főnöködnek is feltűnik. Hamarosan dicsérő szavaknak lehetsz fültanúja! Ma este egy vidám és romantikus program vár rád, hozd ki belőle a legtöbbet!

Még több horoszkóp