Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Meglehetősen békésen telik a hétfőd. Ma félreteszed a rád jellemző túlzott aktivitást, és lényegesen többet foglalkozol magaddal, mint általában. Társaságban népszerű és vonzó leszel. Ugyanez vonatkozik a párkapcsolatodra is. A hivatásod területe is reflektorfénybe kerül. Új feladatot vállalsz ma, ami eleinte nem megy könnyen, de számodra nincs lehetetlen. Nap végére egy kis romantika is belefér a pároddal. Ha pedig szingli vagy, munka után érdemes betérni egy bárba egy kellemes pohár italra.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Váratlanul jutalom ütheti ma a markod. Egyelőre nem költöd el, jóleső érzéssel ízlelgeted ezt a kellemes élményt. A munkáddal elégedett vagy, és még a kisebb, napi kellemetlenségekre is mosolyogva gondolsz. Ezt a kellemes hangulatot magaddal viszed egész napra. Kapcsolati fronton figyelj oda: ne akarj senkit birtokolni. Ha adsz egy kis szabadságot a kedvesednek, az csak jót tesz mind a kettőtöknek. Hidd el, hűséges marad hozzád.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Légy ma óvatos és mértékletes. A hétfő rendhagyó eseményt hozhat magával az egyedülállók számára is. Aki viszont stabil párkapcsolatban él, annak egy-két nehezebb pillanattal is meg kell birkóznia. A társad flörtölésen kaphat, te pedig igyekszel eloszlatni a gyanúját. Nincs is oka a féltékenykedésre, hiszen nálad ő a nyerő, amit ma tudtára is adsz. Este marad időd összebújva filmet nézni a pároddal.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Egyre többet gondolsz egy saját, akár otthonról is intézhető vállalkozásra. Figyelj oda magadra, mert a most keletkező ötleteid aranyat érnek. Konstruktív gondolatokkal köszönt rád a mai nap. Elsősorban a gyakorlati dolgokra koncentrálj. A vonzerőd a mély érzelmekben, a mások iránti megértésben rejlik. Kollégáiddal is remekül kijössz. A közösen elvégzett feladattal is időben végeztek, így marad idő a munka utáni shoppingolásra.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Az előtted álló órákból a legjobbakra számíts. Ha párkapcsolatban élsz, csupa jóra számíts, de más téren is elbűvölő leszel. Megtöbbszörözheted a csodálóid számát. Saját vállalkozásban inkább óvatos leszel, de ez a körültekintés meghozza az eredményét. A mai nap lehetőségeket és egészen friss kommunikációs élményeket hoz magával. Munkáltatód is elismerését fejezi ki feléd, amit igazán meg is érdemelsz.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! A legjobb, ha minden energiádat és figyelmedet a pénzszerzésre összpontosítod. Most akár egy befektetést is érdemes mérlegelned, a csillagok melletted és az anyagi gyarapodásod mellett állnak. Kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget. Gyakorlatias gondolkodásod a következő időszakban is mindenen átsegít majd. Megfontoltan, alaposan: továbbra is ezek a nyerő hívószavak az életedben.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Az előtted álló nap kezdete csodás lesz. Fantasztikus a kisugárzásod. Szerelemben elsősorban az egyedülállók számíthatnak újdonságokra hétfőn. Ne lepődj meg, ha semmi sem a megszokott rend szerint zajlik. Légy nyitott minden újdonságra, és meglátod, izgalmas, érdekes események részese lehetsz. A régebbi kapcsolatok is felfrissülhetnek, ugyanis egy exed szeretné felvenni veled a kapcsolatot. Jobb, ha mérlegelsz. Hiszen ahogy nagyanyáink szokták mondani: felmelegítve maximum a káposztaleves jó.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Jó nagy sürgés-forgás várható a mai napon. Ma használd ki a kreativitásod és foglalkozz az ötleteiddel, és vedd komolyan a szerelmed kívánságait. Ha pedig úgy érzed, átcsapnak a fejed felett a hullámok, hívd segítségül a barátokat. Egy kávé vagy forró csoki mellett beszéljétek át a dolgokat, amik nyomasztanak. Meglátod, a nap végére már jókedvűen ballagsz haza és nyugodtan hajtod álomra a fejed.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Azt biztosan nem hiszed el, hogy a születési jegyedben járó Szaturnusz a jó barátod. Pedig nemcsak azt mutatja meg, hogyan tesz próbára, hanem azt is, hogyan lehetsz bölcsebb, és hogyan tanulhatsz meg előrelátóan tervezni. Elsősorban az anyagiak területén lesz módod okos döntéseket hozni ma. Érdemes lenne nálad idősebb vagy tapasztaltabb emberek véleményében megbízni.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Te, aki a tél gyermeke vagy, sok kellemes élménnyel gazdagodhatsz a születésnapod hónapjában. Elsősorban kreatív területen jeleskedsz. Ha kellőképpen figyelsz, és jól kommunikálsz, a karrieredben is komoly előrelépésre számíthatsz. Ma elsősorban az anyagiak foglalkoztatnak. Engedd szabadjára a fantáziádat, és válassz újszerű megoldásokat. Légy nagyon nyitott!

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Mire elérkezik a születésnapod, több olyan kérdésedre is választ kapsz, amely régóta foglalkoztat. Ráadásul ezek a válaszok épp a kedved szerint alakulnak. A mai nap számodra elköteleződéssel is járhat. Párkapcsolati téren ez ugyanúgy igaz, akár még a házasság ötlete is szóba jöhet. Nyárra talán bekötik a fejed? Kiderül, mindenesetre párod egy igazi romantikus estével kedveskedhet neked.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Érzelmi téren kifogyhatatlan vagy. A barátok, kollégák elsősorban ennek a hatalmas szeretetáradatnak a haszonélvezői. Ma a hivatásod foglalkoztat. Egy keménykezű, de igazságos főnök sok változást ígér. Ma talán megkapod a várva várt előléptetést. Te akkor érzed a legjobban magad, ha másokért hozhatsz áldozatot. Időnként lassíts, és gondolj magadra is. Hidd el, nem bánod meg!

Még több horoszkóp