Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Lehet, azt hiszed, megtaláltad a végső érvet egy beszélgetésben vasárnap. Ez az érv azonban valószínűleg olyasvalami, amivel megbántanál másokat. Ahelyett, hogy meg akarsz nyerni egy vitát, veszekedést, ma a békét, a kibékülést kellene keresned. Mert csak ez az, ami valóban megoldja a helyzetet.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! A legnagyobb bizonytalanságot az okozza, hogy nem tudod, kivel kapcsolatban mit engedhetsz meg magadnak. Vannak néhányan a közeledben, akik minden helyzetben máshogyan reagálnak. Ők azok, akik elbizonytalanítanak, és összezavarnak. Vasárnap ne rájuk figyelj, hanem önmagad értékrendjére.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Egy lépéssel messzebbre mész, mint szerettél volna, és talán kicsivel el is téveszted a célodat. Vasárnap nem teljesen úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezted, vagy szeretted volna. Ezért érdemes ma kicsit előbb abbahagyni. Ma tedd lejjebb a képzeletbeli lécet, mert ezzel akadályozhatod meg, hogy túllépj azon a bizonyos határon.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! A családi vasárnap megszervezése és levezénylése igazán boldoggá tesz téged. Nagyon szívesen szervezel mára családi összejövetelt, és a legszívesebben egész nap a gyerekeidet ünnepelnél. Hogy mit ünnepelhettek? Ha nincs születésnap, névnap, de még egy ballagás sem, érdemes keresnetek egy mondvacsinált ünnepet magatoknak.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Mutasd meg másoknak, mi az, ami téged boldoggá tesz. Mutasd meg nekik, de ne várd tőlük, hogy ők is kövessék az utadat. Őket talán valami más teszi boldoggá, mint téged. Azzal, hogy megmutatod, téged mi tesz boldoggá, nem módszert tanítasz nekik, pusztán ötletet adsz, amelyet ők szabadon alakíthatnak magukra.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Úgy érzed, meg kell felelned valakinek, ő azonban sohasem elégedett veled. Ahelyett, hogy folyton olyasvalakit tekintesz mércének, aki nem tudja kimutatni a szeretetét, most azokhoz kellene fordulnod, akiktől csak szeretetet kapsz. Az ő elismerésük bír valódi értékkel és erővel.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Vélt vagy valós érdekek mentén próbálod kitalálni, mi lenne a jó döntés vasárnap. Amíg azonban nem tudod, melyek a valódi érdekek, amik a háttérben állnak, nem tudsz jó döntést hozni. Most érdemes az események mögé nézned, és mindennek az okát és eredőjét kutatnod. Ha ezt megtalálod, jó döntést fogsz hozni.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Az tesz igazán boldoggá, ha látod a gyerekeid sikereit és eredményeit. Az tesz igazán boldoggá, ha tudod, a gyerekeid elismerést kapnak, és megtanulják a saját értéküket. A vasárnap a gyerekeidről szól, és arról, hogy meglásd bennük az értékeket. Azokat az értékeket, amelyeket még ők sem látnak magukban.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Engedd meg magadnak a pihenést vasárnap. Engedd meg, hogy végre kipihend magadat, és ne is gondolj arra, mi mindent akarsz teljesíteni. Mostanában túlvállalod magadat. Ez ellen pedig csak az segít, ha elkezded az értékén kezelni a munkádat és az idődet. A mai értékes időd a pihenésre van.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! A csendre vágysz, arra, hogy minden zaj elüljön körülötted. Érdemes vasárnap olyan helyre menned, ahol hallhatod a madarak csicsergését. Lehet, ez a hang máskor idegesít, de ezen érdemes elgondolkodnod. Ha a madárdal zavar, az annak a jele, hogy elszakadtál az önvalódtól, attól a részedtől, amelyik a természetben lel békét.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Csodálattal tölt el, hogy a gyerekeid milyen ügyesen intézik a saját dolgaidat. Persze, ha már felnőttek, vagy kamaszok a gyerekeid, ez sokkal egyértelműbb, mint a kisebbeknél. De ha kisebbek a gyerekeid, ma akkor is észreveheted, mennyire önállóak, és milyen határozottan tudják képviselni a saját érdekeiket és akaratukat.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Lehet, hogy változtatnod kell az életeden, az életmódodon, a gondolkodásmódodon. Ha úgy érzed, az életed zsákutcába jutott, az biztos jele, hogy változtatásra van szükség. Ezt a változtatást most kell elkezdened azzal, hogy végiggondolod, miben is hiszel valójában és mi az az értékrend, amiért bátran kiállsz.

Még több horoszkóp