Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Ma tied a pálya, szerelemben, pénzzel, lehetőségekkel. Azt sem tudod, hova kapd a fejed. Egyik szemed nevet, a másik meg sír, mivel nagyon élvezed a pörgést, de azért jólesne egy kis semmittevés is. Imádod, hogy mindenben te vagy az első, szerdán újabbnál újabb hódításokat is elkönyvelhetsz magadnak. Ha az estét kollégáiddal és főnököddel kell töltened, jobb, ha józanul és megfontoltan viselkedsz.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Energia és szenvedély mozgat egész nap. Egy darabig a családod nem nézi jó szemmel a túlzott aktivitásod, de meggyőzöd őket, hogy a te sikered az övék is. Valaki a munkahelyeden problémát jelenthet, pletykál rólad, vagy éppen róla hallasz valamit, ami nem éppen a kedvedre való. Azonban, ha mélyen magadba nézel, láthatod, hogy ő nagyon is fontos neked, és igencsak érdekel.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! A romantika többnyire nem a te asztalod. Jó lenne mégis, ha ma kivételt tennél. Próbálj ki néhány finom, hódító mondatot. A ruhatáradba is becsempészhetnél egy-két virágos, csipkés darabot, lenne valaki, aki díjazná ezt az átalakulást. Az estét használd ki alaposan, mozgékonyságod ugyan csillapodik, de okosan, taktikusan és kicsit szemtelenül, számos hódítást könyvelhetsz el.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Pénzügyeket rendezel a nap elején. Eléggé nagyvonalúan kezeled a dolgokat, nincs is értelme szorongani, hisz semmi nem lesz jobb általa. Tele vagy energiával, vonzanak az újdonságok. Munkádban nagyok az elvárások és a magad elé állított mérce sem alacsony. Olyan jó energiák mozgatnak, hogy most érdemes hajtanod. Különleges, egyedi területeken bonthatod ki a tehetségedet.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Óriási ma a szellemi aktivitásod. Szerdán te leszel a legnagyobb szószóló, mindenkit meggyőzöl, céljaidat csupán a kommunikációddal is el tudod érni. Élmény a társaságodban lenni, néha azonban túlzásokba esel. Amikor letorkolsz valakit, gondolj arra, mi lenne, ha te kapnád az ő szerepét. Egy kis empátia a hasznodra válhat. A kedvesed tele van mindenféle idealisztikus elképzeléssel, próbáld egy kicsit a földön tartani.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Nem kell ma mindent a szívedre venni, a főnökök dolga az, hogy irányítsanak. Lehet, hogy a tiéd ebben nem túl rutinos? Gondolj arra, hogy ő is ember. Szőrszálhasogatással csak magadnak szerzel kellemetlen órákat. Készülj inkább a délutáni kikapcsolódásra, amit a barátaiddal töltesz. Keress szabadtéri koncertet, ahol a barátnőkkel hangosan együtt énekelhetsz a zenekarral. Jól fog esni kiereszteni a gőzt, az alkohollal azonban bánj óvatosan, hiszen holnap munkába kell menned.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Most még nincs késő összeszedni magad. Verseny vagy másfajta megmérettetés, mind sikerülhet, ha komolyan veszed a lehetőséget, és megpróbálsz lazaság helyett inkább szorgalmasan készülni. Szellemileg a legjobb passzban vagy ma, ez sokat jelenthet a társasági életed szempontjából is. Mostanában olyanok is szívesen vannak veled, akiket eddig csak felszínesen ismertél.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Nagyon fontos a szerelmed, egyre inkább az első helyet foglalja el az életedben. Jó is, hogy így van, hiszen sokszor gondoltál már arra, milyen szívesen fűznéd vele még szorosabbra a kapcsolatodat. Szerelem, szenvedély, megértés az, ami köztetek van. Éppen ezért ne vidd haza a munkahelyi ügyeidet ma, egy darabig meghallgatja a sokféle benti problémát, történetet, de azután elunja. Előzd meg kedvességgel ezt az unalmat.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Számtalan illúzió lengi körül a szerdai napodat. Olyasmikről fantáziálsz, amiknek semmi alapja. Hidd el, ez csak a csillagok tréfája. Legjobb, ha meghallgatod mások okos tanácsait, mert ha mostanában a saját fejed után mész, csak álomvilágban kalandozhatsz. A párkapcsolatban is határozatlannak bizonyulsz. Szeretnél őszinte lenni, de valahogy minden félresikerül. Jobb, ha nem erőlteted a nagy kitárulkozást.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Fantasztikusan vonzó vagy ma. Akár van párod, akár nincs, a pasik csak úgy rajzanak körülötted. Te azonban kitartó vagy, és inkább a tartós kapcsolatodat választod. Persze, ha szingli vagy, akkor itt az idő egy kis válogatásra. Kreativitásod is határtalan. Mivel te mindig, az élet minden területén állhatatos voltál és vagy, egy korábbi munkád jutalma megérkezhet. Ez a jutalom pénzben mérhető.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Tele vagy idealizmussal, különösen pénzügyeidről gondolkodsz túlságosan pozitívan. Érdekes ötleteid támadnak szerdán, és ezekkel a családtagjaidat szórakoztatod. Szerelemben szívesen vállalkozol kettős játékra, élvezed, hogy hol egyik, hol másik pasival, esetleg még egy harmadikkal is flörtölsz. Szexuális kisugárzásodra sem panaszkodhatsz, este menj el egy olyan helyre, ahol nagy társaság vár.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Meglepetést jelent, hogy olyanok kérnek tőled segítséget, akiket példaképednek tekintettél. Ez nagyon sokat jelent az önbizalmadnak. Örömmel állsz a rendelkezésükre. Eddig is tudtad, hogy sokkal nagyobb öröm adni, mint kapni, de amit most megtapasztalsz, az egészen rendkívüli. Idealizmusod és igazságérzeted fontos szerepet kap ma. Pénzügyekben jól döntesz, lelki kérdésekben mások számára adsz kitűnő tanácsokat.

Még több horoszkóp