Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! A csütörtök békét, harmóniát és nyugalmat tartogat számodra. Ha tegnap lazítottál, akkor mára érdemes aktív pihenést választanod. Sétálj, kirándulj, menj a természetbe, persze, ha az idő engedi.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! A mai nap kifejezetten a te napod lesz. Engedd meg magadnak az énidőt, amikor tényleg azt csinálhatsz, amit igazán szeretnél. Ne feledd, az is énidő, amikor a pároddal kettesben sétáltok, beszélgettek, együtt ebédeltek.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! A hét második felében összpontosíts a családra, amire okod is lesz, hiszen egy megoldandó probléma miatt nagy szükség lesz az összetartásra és az egymás segítésére. Igyekezz a megoldásra koncentrálni és ha azon túl vagytok, akkor foglalkozz a felelősség kérdésével. Légy higgadt és kompromisszum kész!

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Ne a mai nap akard megváltani a világot. Ezt az ambícióid tedd át egy másik hétre. Ne rohanj, állj meg egy percre, és gondold végig, mi legyen a következő nagy lépés. A lényeg, semmit se kapkodj el.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ne akarj rohanni sehova. Ma érdemes lesz átgondolnod az előtted álló heteket, hónapokat. Talán még türelmed és kedved is lesz a tervezéshez, ezért szakíts egy kis időd jövőbeli terveidre.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! A hét második felében egy bátor és talán részben ösztönös lépést kényszeríthet ki belőled egy kialakuló helyzet, melyben azonnal kell döntened. Ne izgulj, tedd azt, amit a megérzésed tanácsol és reagálj egyenesen a szituációra.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Fontos lehet, hogy felismerd valakinek a valódi motivációit veled kapcsolatban, különösen akkor, ha az illető rá szeretne venni téged valamire, amitől idegenkedsz. Ha úgy érzed, hogy a szándékok nem tiszták, vagy bármilyen rossz megérzésed van az üggyel kapcsolatban, nyugodtan mondhatsz egy határozott nemet.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Nagyszerűen érzed magad. Békét, szeretetet és örömet érzel. Bármi is történt veled az elmúlt napokban, mára a feledés homályába került. Minden jó, ha a vége jó.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Ma úgy érezheted, hogy túlteng benned az energia. Nos, ha tényleg így van, mozdulj ki a lakásból, de öltözz rétegesen. Az idő csalós lehet. Párodat se hagyd otthon, neki sem árt egy kis kocogás vagy séta. Este pedig rendeljetek vacsorát és kuckózzatok be.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Ha bármi is bántott vagy bosszantott téged ezen a héten, csütörtökön már nem is fogsz emlékezni rá. Ma ismét nagyon optimista a hangulatod és igazán jó a kedved.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma versenyhelyzetbe kerülhetsz és amennyiben erővel és kreativitással kezeled az ügyeket, nem valószínű, hogy legyőzőre találsz. Most kihasználhatod a helyzetet arra, hogy tartós eredményt érj el, vagy arra, hogy egy hosszabb távú változást indíts el.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Kitartásod és céltudatos viselkedésed eredményre vezet és eléred a célod egy számodra fontos ügyben. Légy határozott, használd jól az elért eredményeid, de igyekezz nem visszaélni vele. Légy elegáns győztes!

Még több horoszkóp