Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Hallgatni nem tud mindenki. A hallgatás valójában nehéz munka. Főleg akkor, ha olyanokat kell hallgatnod, akik nagyon szeretnének beszélni veled, de te nem vagy rájuk kíváncsi. Ma mégis érdemes meghallgatnod mindenkit, mert nagy dolgokat tudhatsz meg.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Vedd észre, milyen csodálatos lehetőség bukkant fel az életedben. Vedd észre, olyan lehetőség pottyant az öledbe, amelyre mások éveket várnak. Ezzel a lehetőséggel tudnod kell élni, és meg kell tudnod tenni, ami a legjobb a számodra és a családod számára.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Érdemes hallgatnod egy új ismerősre. Érdemes hallgatnod valakire, akire eddig még sohasem hallgattál, és aki még sohasem mondta el a véleményét. Nem az unalomig ismert véleményekre kellene hallgatnod, hanem az újakra, amelyekről még sohasem hallottál.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Szükséged van pénteken egy otthonos sarokra, egy zugra, ahol meghúzhatod és elengedheted magadat. Ma érdemes keresned egy csendes, elvonulós helyet, ahol nyugodtan elmélkedhetsz, relaxálhatsz vagy meditálhatsz. Ha így teszel, elengedheted a hét minden feszültségét.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Igazán boldogan figyeled, ahogy felnőnek a gyerekeid, a tanítványaid. Azok, akiknek te tanítottál meg valamit, egyre ügyesebbek, egyre jobban teljesítenek. Könnyen lehet, hamarosan túlnövik a mesterüket is, vagyis téged. A jó hír, hogy te ennek is nagyon-nagyon fogsz örülni.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Olyan embert keresel, aki veled tud lenni a nehéz pillanatokban is. Azokban a pillanatokban, amelyekben eddig mindig magányosnak érezted magad. Gondold végig, hogy ezekben a pillanatokban talán azért érezted-e magad magányosnak, mert nem álltál ki önmagad mellett.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Úgy szeretnéd elmondani valakinek, hogy mennyire szereted, de félsz, ez túlzottan nyálas lenne, vagy ami rosszabb, üres frázisoknak hangzanának a szavaid. Engedd el ezeket a félelmeket, és engedd, hogy a benned lévő szeretet azon a módon fejezze ki magát, ahogy az a számodra legjobb.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Vigyázat, könnyen tévedésbe eshetsz pénteken. Most könnyen azt hiheted, neked semmit sem kell tenned a sikerért, az majd az öledbe hullik. Ez azonban egészen biztosan nem fog megtörténni. A sikerért ma meg kell dolgoznod akkor is, ha mások szerint a siker jár neked.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! El kell hinned, amit egy barátnőd mond neked. Nagyon hihetetlennek hangzik a történet, de neki most az a legjobb, ha mellette állsz, ha hiszel neki, és ha nem teszel fel faggatózó kérdéseket. A köztetek lévő bizalmi kapcsolatnak hála, meg tud nyílni neked, de ez csak addig tart, amíg nem érzi a kételyt rajtad.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! El kellene engedned magadat pénteken. A merevség, a fegyelmezettség most nem a legjobb taktika. Ma lazaságra, spontaneitásra van szükséged. Arra, hogy az új helyzetekre egészen új és szokatlan módon reagálj, ahogy eddig nem is gondoltad volna.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Nagyon szeretnél segíteni valakinek, de úgy tűnik, ő egyedül sokkal jobban megoldja a dolgokat, mint a segítségeddel. Pénteken engedd, hogy maga intézkedjen, és maga oldja meg azt a helyzetet, amelyet szerinted nem kellene egyedül elintéznie. Ő talán pont ettől erősödik meg.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Már el is felejtetted, milyen nagy álmaid voltak 2019-re? Ugye nem? Ugye még emlékszel, mi mindent szerettél volna elérni? Ha igen, irány a cselekvés és a megvalósítás! Ha nem, idézd fel magadban, mi az, amiért az év minden napján érdemes dolgozni!

Még több horoszkóp