Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Hétfőn a szokásosnál is határozottabb vagy, így semmi nem állíthat meg. Célod elérése már csak egy karnyújtásnyira van, ezért ne félj kezdeményezni. Mindent meg kell tenned a céljaid elérése érdekében.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Hétfőn egy pillanatig sem fogsz unatkozni, ugyanis a munka mellett fontos teendőid akadnak. Ideje felszámolni azokat a kapcsolatokat, amik már elavultak. Itt a frissítés ideje, szóval fogadd nyitottan az újat, ami meghatározza majd jövőbeli életedet.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Hétfőn minden helyzetben nyugodt maradsz, senki nem hozhat ki a sodrodból. Tele vagy energiával, bármire készen állsz és minden úgy sikerül, ahogy azt előre eltervezted. Ez egy klassz nap lesz!

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Sajnos hajlamos vagy túlkomplikálni a dolgokat, képes vagy túl sokáig rágódni egy adott helyzeten. Minden döntés előtt alaposan megvizsgálod a lehetőségeket, ami természetesen nem baj, de sokszor átesel a ló túloldalára.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ha mostanában kevés időt töltöttél együtt pároddal, akkor ez ma megváltozik, ugyanis kapcsolatotok sokkal szorosabbá válik. Ha még szingli vagy, akkor épp itt az ideje, hogy kezdeményezz.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Hétfőn minden megváltozik, kétségeid elszállnak. Új ismerősöket is hozhat a mai nap, de a legfontosabb az, hogy ne akard őket megváltoztatni. Ma a változás napja van. Itt az ideje, hogy tudatosan építsd az életed!

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Hétfőn semmi nem állhat az utadba, minden feltétel adott ahhoz, hogy sikerrel zárd a napot. Még a legnehezebb, legbonyolultabb feladatok is a kedvedre lesznek. Tele vagy energiával és tettvággyal.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Talán kissé unalmas most az életed, hiszen sok a munka, pihenni pedig nincs idő. Engedd el a kellemetlen szituációkat, amik visszahúznak, csak a pozitív dolgokra koncentrálj. Haladnod kell, fejlődnöd, hogy valamit elérj!

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Hétfőn nyitottnak kell lenned. Kedves vagy és céltudatos, mutasd meg ezt mindenkinek. Ha azt szeretnéd, hogy elismerjenek, akkor ki kell bújnod a barlangodból. Itt a változás szele, élj vele!

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Felgyorsulnak az események. Sok felelősség nyomja a válladat, ám éppen ezért nem szabad hinned a csábító ígéreteknek. Okosan dönts minden egyes helyzetben. Most ne rontsd el, mert a siker közel van.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Váratlan helyzetek adódhatnak már a hét első napján. Rengeteg lehetőség rejlik benned, amit ma meg is mutathatsz másoknak. A sok befektetett munkád végre ma meghozza a gyümölcsét.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Hétfőn végre kamatoztathatod kreativitásod. Az elvarratlan szálak azonban akadályozhatnak, ezért itt az ideje felszámolni őket. Sok energia és idő, de ahhoz, hogy haladni tudj, ezeket a blokkokat oldani kell!

Még több horoszkóp