Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Na, ki az, aki őrültnek néz téged? Nagycsütörtökön azt tanulhatod meg, nem kell adnod mások véleményére, és nem mindig őszinte szeretetből születnek a neked címzett szavak. Ezekre a szavakra pedig nem szabad időt és energiát pazarolnod. Ezek helyett inkább magadra kellene figyelned.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Minden lehetőséget figyelembe kellene venned, hogy megfelelően felkészülhess. Arra is, amelyről reggel még azt gondoltad, egész biztosan nem jöhet szóba. Ha pedig mégis olyan helyzetbe kerülsz, amelyre nem készültél, kérj gondolkodási időt! Ha csak öt percet is nyersz, az is sokat jelent.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Mindössze karnyújtásnyira van a húsvéti hosszú hétvége tőled. Használd ki a mai napot, hogy átfusd a húsvéti listáidat, terveidet. Talán nincs még meg minden, amire szükséged van. Ma még a kedvedre alakíthatod a húsvéti előkészületet, és gondoskodhatsz, hogy holnaptól minden szépen, rendezetten történjen.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Nagycsütörtökön szembenézhetsz a félelmeiddel, azokkal a démonokkal, amelyeket nem engedtél még el. Ezek a félelmek talán megpróbálnak a földre vinni, megpróbálnak kicsinálni, ami nem jelenti, hogy hatalmuk lenne fölötted. Valójában te vagy az erőseb, a nagyobb. Gondolj bele, ezek a félelmek csak gondolatok.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Valaki szeretetnek álcázza a manipulációt, de valójában nem szeretni akar téged, hanem befolyásolni, és csak akkor érezné, hogy megkapja a szeretetedet, ha úgy ugrálsz, ahogy ő fütyül. Fontos felismerned, az ilyen szeretet nem valódi szeretet, mert a valódi szeretet mindig elfogadó, önzetlen és nem akar befolyásolni.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Nem tudsz minden helyzetet, minden eshetőséget kézben tartani, ezért ma el kell engedned néhány dolgot. Legalábbis a következő négy napra. Jó gyakorlat lehet, ha ma este listát írsz azokról a helyzetekről, amelyeket már csak a jövő kedden fogsz tudni megoldani.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! A csütörtök kulcsszava a gondolkodás. Ma semmit ne csinálj ész nélkül, semmit ne kapkodj el, és semmit ne tégy meggondolatlanul. Valójában akkor vagy ma lételemedben, amikor gondolkozol és nem akkor, amikor cselekszel. Ma a legszívesebben elméletben tervezgeted a húsvétot.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Ha megváltoztatod a gondolataidat, megváltoztathatod a valóságodat. Tudom, ezt sokszor hallottad már, de talán mégsem merted kipróbálni. Ideje, hogy valóban tegyél egy próbát! Csütörtökön tudatosan válassz magadnak olyan gondolatokat, amelyek szeretetteliek, és boldogsággal töltenek el.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Mi az a küzdelem, amit egész héten nem tudtál megoldani? Mi az a küzdelem, ami kezdi elvenni az erődet, és amely elronthatja a húsvét hangulatát is? Nagycsütörtökön találj gyors megoldást a problémára. Legalábbis olyat, amely időlegesen működik, mert így holnaptól a családi húsvétra összpontosíthatsz.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Az utolsó pillanatban beeső lehetőségek napja a csütörtök. Ma erős a kísértés hogy minden ilyen lehetőségre igent mondj, és belevágj. De fontos, hogy észben tartsd, egy estényire vagy a hosszú hétvégétől, amit a családdal szeretnél tölteni, nem pedig lehetőségek hajszolásával.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Gondold végig, mielőtt megszólalsz. Gondold végig, mit mondasz és kinek. A meggondolatlan szavak nagy vihart kavarhatnak csütörtökön. Most kimondhatsz valamit, amit azonnal megbánsz, de visszaszívni már nem tudod. Épp ezért fontos, hogy mindig számolj el legalább háromig, mielőtt megszólalsz.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Azon őrlődsz, mi a helyes döntés a számodra egy nehéz helyzetben. Elszaladni? Harcba szállni? Valójában egyik sem jó döntés. Valójában harmadik út is létezik, a nyílt és őszinte béke útja. Ma először magaddal kell békét kötnöd, hogy végül békét köthess azzal is, akiről nem tudtad eldönteni, hogy elfuss előle, vagy megharcolj vele.

Még több horoszkóp