Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Kicsit szembe akarsz menni az elvárásokkal szerdán. Talán veszel magadnak valamit, amire régóta vágysz, de amivel a környezeted nem igazán ért egyet. Nem baj, ne is törődj velük. Ha neked szükséged van rá, és megkerested az anyagi fedezetet, akkor fölösleges emiatt lelkiismeret furdalást érezned...

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Szerdán megjön a bátorságod, s most még némi kockázatot is hajlandó lehetsz vállalni. Persze, a határokat ne lépd át semmiképpen, főleg, ha az egészségedet érintené a döntésed valamilyen formában. Ha vigyázol magadra, megengedhetsz némi könnyelműséget. Például egy szelet csokit...

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Igazából most csöppet sem bánod, hogy a Hold kilépett a jegyedből, és végre megszűnt a feszítő hatása. Már nem vagy annyira érzékeny, és a jövőt sem látod annyira "sötétnek", mint az előző két napban. Átvészelted, szerencsésen túl vagy rajta, ezért megérdemelsz valami finom jutalmat...

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Kifejezetten jó a hangulatod szerdán. Sőt, most még ahhoz is kedvet érzel, hogy picit feszegesd a határokat. Kipróbálhatnál valami egészen mást, mint a megszokott és bejáratott dolgok. Például egészen más útvonalon közlekedj, mint máskor. Nagyon meglepő felfedezést tehetsz... Az is lehet, ez sokkal jobban beválik.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Nagyon megjön a hangod szerdán. Szívesen poénkodsz a többiekkel, csak azon csodálkozol, miért nem értik a viccet? Nos, a te humorod meglehetősen sajátos, és tényleg nem mindenki vevő rá. De ne szomorodj el miatta, úgy is találsz egy csomó olyan embert, akik nyitottak a szórakoztatásodra.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! A hét legfontosabb megbeszéléseit érdemes szerdára ütemezni. Most ugyanis nyitottak a többiek, és könnyebb lesz közös nevezőre jutni. Persze, most is fontos, hogy pontosan, érthetően fogalmazz, de ne túl részletekbe menően add elő a javaslataidat, a kéréseidet.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Sokkal nyugodtabb nap vár rád szerdán. Ha a családdal lenne közös program, vagy az otthonnal kapcsolatosan bármilyen elintézni való, érdemes mára ütemezned. Most valahogy minden jóval könnyebben, egyszerűbben megy. A bolygók támogatnak, ezért is használd ki jól az alkalmat.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Megnyugodhatsz, most már tényleg nincs okod a feszültségre. A szerda számodra mindenképpen kedvedre való nap lesz. Úgy érezheted, hogy amit elveszítettél a vámon, azt visszakapod a réven. Valójában tényleg valami ilyesmi zajlik a levegőben. Legyél minél pozitívabb és optimistább!

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Ha senkivel sem kaptál hajba az előző két napban, szerdán csodás lehetőségek várnak rád. Ellenkező esetben viszont tökéletes nap a mai, hogy mindenkit megkeress, akivel vitád volt, és kibéküljetek. A te lelked is megnyugszik és megkönnyebbül, s végre kifújhatod magadat.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Lehet, hogy lesz olyan ember a környezetedben, akinek a nyafogása, a kifogáskeresése nagyon bosszant téged. De azt is megteheted, hogy nem figyelsz rá, vagy ha végighallgatod, nem húzod fel rajta magadat. Nem rontsd el a mai nap jó hangulatát, csak azért, mert valaki nem találja a helyét körülötted.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Árad belőled a jókedv, a pozitív energia. Talán még te is meglepődsz saját magadon. De hát te pontosan ilyen típus vagy, csak lehet, olyan sok minden történt az elmúlt hetekben, hogy megfeledkeztél erről az oldaladról. S ilyenkor bizony nagyon kedvelnek téged a többiek...

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Minden nehézségnek vége szakad szerdán. S most ismét nagyon pozitívan tekintesz a lehetőségeidre, önmagadra, az életedre. Alig van már pár hét, nap ebből az évből, de még nagyon sokat kihozhatsz belőle. Készülsz már a karácsonyra? Ma nagyon jó ajándékötleteid lehetnek.

Még több horoszkóp