Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Minden okod megvan, hogy igazán jól érezd magadat hétfőn. Ma te lehetsz a szerencse fia, hiszen minden az elképzeléseid szerint alakul. Nagyon sokat léphetsz ma előre. Bármit is terveztél az elmúlt időszakban, már ma lehetőséged nyílik, hogy sikerre vidd az elképzeléseidet. Hajrá!

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Neked valójában nemcsak hétfőn, hanem az egész héten semmi okod a panaszra. Mintha óriási lökést kapnál, úgy indulsz el a siker felé vezető úton. Bármiben is szeretnél előrelépni, mostantól könnyebben és sokkal egyszerűbben teheted meg. Kijárt már, hogy élvezd is a kemény munka gyümölcsét.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Hetek óta nem találod a helyedet. Egyelőre még várnod kell az érezhető fordulatra. A bolygók kitartást kérnek egyelőre tőled. Ne is akarj harcolni ez ellen, inkább adj bele minden tőled telhetőt, és fejezz be mindent, amit elkezdtél. Meglátod, valahogy minden gördülékenyebben halad így a megvalósítás felé.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Sokkal frissebbnek, energikusabbnak érzed magadat, mint általában a hétfői napokon. Most bizakodva tekintesz a hét elé, várod is, milyen lehetőségeket tár eléd az élet. Már nem foglalkoztat a múlt sem olyan erősen, mint az elmúlt hetekben. Jól is teszed, ha végre a jelen pillanatokra koncentrálod a figyelmedet.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Annyi benned az energia hétfőn, hogy úgy érzed, akár a maratont is le tudnád ma futni. Ha nem is vállalsz be 42 kilométert, egy hosszú és sietős sétát, vagy biciklizést mindenképpen érdemes. Ha teheted, menj haza gyalog a munkából. Nagyon jól fog esni, hogy megmozgathatod a testedet.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Ezen a héten sem lehet okod a panaszra. Minden a terveid szerint zajlik. Hétfőn különösen jól haladsz a feladatokkal, friss, gyors és aktív leszel, ugyanakkor a türelmedet is könnyebben elveszíted. Figyelj rá, ne kapd fel ma hirtelen és fölöslegesen a vizet...

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Ezt a hetet egészen másként éled meg, mint az elmúlt időszakot. Már nem érzed annyira lassúnak és nehézkesnek sem magadat, sem a rád bízott feladatokat. Végre minden a maga rendjében halad. És ez már nem lassú. Sőt, hamarosan valami teljesen új is elindul az életedben. Néhány nap múlva kiderülhet, hogy mi lesz az.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Hajlamos lehetsz hétfőn halogatni a döntéseket, vagy valamilyen feladat megoldását. Pedig ma tele vagy energiával, szóval bőven lenne időd és erőd is a tettek mezejére lépni. Bármi is foglalkoztat, vagy bármilyen feladatot is tologatsz magad előtt, ideje lenne végre belefogni.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Tetterősnek érzed magadat hétfőn, ami nagyon jól jön, ha dolgoznod kell. Viszont ez az aktivitás könnyen ingerültségbe csaphat át. Jó lenne, ha legalább munka után levezetnéd magadból ezt a felgyülemlett feszültséget. A mozgás ma veled is csodákat tesz.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Hétfőn kifejezetten aktívnak, céltudatosnak érzed magadat. Érdemes is ma valami újat kezdened, új célokat is kitűzhetsz magadnak. Ez a hét nagyszerű lehetőségeket tartogat számodra. Néhány nap múlva megtudhatod, mi minden változik az életedben. Nem fogsz csalódni, jó hírek érkeznek.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Jól érzed, hogy valami fontos változás előtt állsz. Talán már hétfőn kapsz ízelítőt ebből, esetleg nagyszerű információk jutnak a füledbe. Bármilyen váratlan változás érjen most téged, raktározd el, mert hamarosan nagyon fontos jelentősége lesz mindennek. Legyél felkészült...

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Szerencsére hétfőre túljutsz a hétvégi sokkon. A telihold hatását ma már szinte alig érezni. Te is erősebbnek és bátrabbnak érezheted magadat. Érdemes lenne ma végiggondolnod, vajon mit tanulnál, miben fejlesztenéd, bővítenéd a tudásodat. Már ma érdemes belekezdeni. Szeretni fogod.

Még több horoszkóp