Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Talán nem azt hozod, amit várnak tőled, ami talán mindenkiben feszültséget kelt. Talán te magad is egyre feszültebb leszel a gondolattól, hogy mások nem elégedettek veled. Tudod, mit szoktál gondolni, amikor valaki elmeséli, hogy nem értik meg? Igen, azt, hogy a kommunikáció lenne a megoldás. Ez így van a te életedben is.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Nem lenne szabad másokat bántanod, mert nem azt teszik, amit szerinted tenniük kell. Jó, a bántás itt nem fizikai, inkább szóbeli és viselkedésbeli. Ne büntesd azokat, akik nem az elképzeléseid szerint cselekednek! Könnyen lehet, nekik van igazuk, és nem neked.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Valaki nem teljesen egyenes veled hétfőn, és nem azt mondja, amit valóban gondol. Ebben a helyzetben azzal segíthetsz neki a legtöbbet, ha elmondod az őszinte véleményedet. Az őszinteséged őszinteséget szül, és így megtudhatod, mi van a másik fél gondolataiban és életében.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Miközben azt gondolod, hogy tanácsra van szükséged, szinte soha nem fogadod meg a másoktól kapott tanácsokat. Itt az ideje elkezdened valóban figyelni a javaslatokra, és ideje elkezdened úgy intézni, hogy ezeket a tanácsokat valóban be tudd építeni az életedbe.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! A békéd a legfontosabb értéked. Hétfőn mindent megtennél, hogy megőrizhesd a békédet, és semmi se fenyegesse azt. Ma a legszívesebben ki is maradnál a nagy találkozókból, és elkerülnél minden olyan helyet, ahol tömeg van, hiszen azt szeretnéd, hogy a lehető legkevesebb külső inger zavarja meg a belső békédet.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Nehezen viseled, ha valaki beleszól az időbeosztásodba, és még nehezebben viseled, amikor folyamatosan megteszik. Ma ragaszkodj a saját tempódhoz, az egyetlen tempóhoz, amelyben valóban eredményes és hatékony tudsz lenni. Ne felejtsd el, ebben a tempóban régen is nagyszerű dolgokat hoztál létre.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Miért ne hívhatnál fel valakit, akivel régen találkoztál? Miért ne szervezhetnél találkozót azzal, akivel olyan régóta beszélni szeretnél? Miért ne vehetnéd kezedben az irányítást? Ahelyett, hogy arra vársz, majd egyszer felhívnak, vedd fel a telefont, és hívd fel, akivel beszélni szeretnél.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Az emberek gyakran olyannak látnak, amilyennek mutatod magadat. Ez pedig azt jelenti, hogy könnyedén befolyásolhatod, és irányíthatod a képet, amilyennek mások látnak. Egyszerűen csak mutasd magad olyannak, amilyen lenni szeretnél. Ráadásul így te is elhiszed, hogy valóban ilyen is vagy.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Néha elég egy ölelés is, hogy megadd a barátoknak, amire valóban szükségük van. Ma öleld meg azokat, akikkel találkozol, és figyelj oda, hogy sok érintést adj másoknak. Az érintések ugyanis az emberi kommunikáció fontos részei, sokan mégsem kapnak elég ölelést és érintést.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Szükséged van másokra, hogy elérd az álmodat. Szükséged van, hogy segítők, tanácsadók és egyéb támogatók vegyenek körül, miközben az álmod felé gyalogolsz. Szükséged van, hogy ne egyedül menj a célod felé, hanem többen kísérjenek az utadon, mert így lesz a legkönnyebb megvalósítani az álmodat.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Fontos érezned, hogy biztonságban vagy. Fontos tudnod, semmi sem veszélyezteti a lelki békédet. Olyan helyzetbe kerülsz, amelyről azt hiheted, fel fog zaklatni. De valójában ez a helyzet is a boldogságod és a jóléted felé vezet téged. Csak fontos, hogy őrizd meg a hitedet.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Olyan sokan vannak, akik iránymutatásra várnak tőled. Olyan sokan vannak, akik tudni akarják, mit kell, vagy szabad tenniük szerinted. Itt az ideje, hogy elkezdj iránymutatást adni az embereknek. Akkor is, ha korábban szívesen begubóztál és eltitkoltad a véleményedet.

Még több horoszkóp