Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Kamatoztasd eredeti ötleteidet, elvégre ma nincs lehetetlen a számodra. Ne hagyj magad körül elvarratlan szálakat. Az összes tennivalót a saját elképzeléseidhez tudod igazítani – mindössze bátorságra van szükséged. Anyagilag hosszú távon megalapozhatod a jövőd, úgyhogy ne félj belevágni ismeretlen területek meghódításába. Hétfőn a személyiséged kibontása és a szakmai dolgok állnak a középpontban.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Uralkodó bolygód, a Vénusz a születési jegyedben halad. Háta mögött a váratlan helyzetek felelőse, az Uránusz lépeget. Fordítsd előnyödre ezt a helyzetet, csinálj hétfőn szokatlan dolgokat. Mutasd meg másoknak, hogy a nyugodt, néha lassúnak mondható természeted micsoda lehetőségeket tartogat. Önmagadba vetett hittel és váratlan ötletekkel kiemelkedhetsz a mindennapokból.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! A Nap és a Merkúr együtt kezdi meg útját a születési jegyedben. Ilyenkor nemcsak az események gyorsulnak fel, de a gondolkodásod is felpörög. Meglehet, hogy a születésnapod közeledtével túl könnyed, esetenként felelőtlen leszel. Ne higgy most a csábító ígéreteknek. Ezek elsősorban a partneredtől érkezhetnek, de munkafronton is légy résen, ne dőlj be azonnal minden felelőtlen fogadalomnak, mert lehet, hogy a végén egyedül maradsz benne.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Hétfőn legyél nyitott. A védelmet nyújtó rákpáncél helyett a kedves, hatékony, céltudatos énedet mutasd meg. Jelenleg erre van szükséged, ha arra vágysz, hogy megismerjenek és elismerjenek. Bátran hagyatkozz a baráti tanácsokra. Komolyabb megmérettetés előtt alaposan pihend ki magad, különben észreveszed majd, hogy a fáradtság gyakran feledékenységgel párosul.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Itt a nyár, tedd hát színesebbé az életedet. Néhány, különösen a munkával kapcsolatos nehéz vagy kellemetlen helyzetet engedj el. Nem érdemes rajtuk rágódni, hiszen csak visszahúznak. Keresed az érdekes szituációkat és a vidám embereket. Most nem az a lényeg, hogy életre szóló kapcsolatot építs, hanem az, hogy felszabadult légy, és csak előre tekintve jól érezd magad.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Minden feltétel adott, hogy sikeres legyél. Hivatásodban ma előrelépés, kiemelkedés várható. Kedvedre való feladatok várnak, ahol az igazi énedet mutathatod meg. Emlékezz minden pillanatra, amikor nagyot tudtál alkotni. Ezekből meríts ihletet a továbblépéshez. Olyan szakaszban jársz, amikor a saját életed jelenti a legnagyobb inspirációt. Este ünnepeld meg barátaiddal a munkahelyi sikereket, amiket elértél. Megérdemelted már nagyon az elismerést!

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! A Vénusz a Mérlegek számára a legfőbb jótevő, és áldásos hatását ma is megmutatja. Ha bármiben határozatlan voltál, most eljön a döntés pillanata. Bármi is a válaszod, azzal a legjobbat teszed önmagaddal. Barátságokat, új ismerősöket is hozhat ez a nap. Néhányukat rózsaszín szemüvegen keresztül látod, pedig az sem baj, ha nem tökéletes mindenki. Senki sem az valójában. A lényeg, hogy úgy fogadd el az embereket, ahogy vannak, ne próbáld meg őket a magad képére formálni.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Számodra a hétfő egy csodás párkapcsolati napot hoz el. Lehet, hogy egy nagyobb összeget elő kell varázsolnod közös céljaitok megvalósítására, de ez csak még szorosabbra fűzi kettőtök viszonyát. Az égitestek kombinációi egész napon át növelik az érzékenységedet. Jól használható valamennyi megérzésed. Emberi kapcsolataid kifogástalanul alakulnak.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Túl sokat elemzed a helyzeteket, pedig ez nem jellemző rád. A Nap és a Merkúr szoros kapcsolata arra késztet, hogy minden döntés előtt szinte elemeire bontva vizsgáld meg a lehetőségeket és a következményeket. Az ilyen túlzott aprólékosság megmérgezi a szabad akaratot. Hová tetted a szárnyaló, optimista Nyilas lelkedet? Itt az idő, hogy újrafogalmazd önmagadat.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Ma kifejezetten higgadt és nyugodt maradsz minden helyzetben. Sok energia feszít, de ezeket nagyon jól tudod kezelni. Hidd el és fogadd el, hogy végre neked is minden sikerül. A nehezebb helyzeteket okosan irányítod, ami pedig könnyen megy, ott nincs más dolgod, mint élvezni a sikert. Hallgass a megérzéseidre, és kövesd az álmaidat. Most nem hibázhatsz. Ha kitartó vagy, annak meglesz a gyümölcse.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Neked van a legkülönlegesebb uralkodó bolygód. Az Uránusz korszerű, előremutató gondolatokkal ruház fel. Jelenlegi pozíciója rávesz, hogy sok, már régen elavult nézetet, tárgyat, esetleg kapcsolatot is felszámolj. Tedd ezt könnyű szívvel, annak tudatában, hogy az újdonságok friss gondolatokat, új szellemi környezetet hoznak ma. Ha egyedülálló vagy, még a szerelem is megérkezhet.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! A határozottság most nemcsak egy vágyott cél, hanem valóság is. Kezdeményezz, és meg se állj a célig. Lehet, hogy néhányan hátráltatnak, de ezúttal csak a te döntésed számít. Elsősorban családi, gyerekkel kapcsolatos és hivatásbeli ügyekkel foglalkozol ma. Ezek mindegyike örömet okoz, és energiával tölt fel. Új ismerősök szenvedélyes érzelmekkel kapcsolódnak hozzád.

Még több horoszkóp