Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Hétfőn úgy viselkedsz, érzel, cselekszel, ahogy az az asztrológiai könyvekben meg van írva. A Kos eltökélt, újító, lobbanékony. Ma a legtöbb energiát a hivatásodba fekteted. Némi mértéktartással komoly előrelépés is történhet ezen a területen. Pénzügyekben sem lehet okod panaszra. Sokat dolgozol, de keresel is. Amennyiben szingli vagy, ma szenvedélyesen beleszerethetsz valakibe.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Uralkodó bolygód, a Vénusz miatt a magánéleted kerül fókuszba. Kissé nehéz kapcsolatba kerül a Nappal, így a Bika nyugalma időnként felborulhat. Szereted, ha minden a megszokott mederben folyik, és úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt te szeretnéd. Izgalmasnak ígérkezik a mai nap, hallgass mindig a belső hangra, az segít. Párod és közted mesésen alakulhat minden. Szinte másra nem is, csak egymásra koncentráltok.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Hivatásodban lazábbra engeded a gyeplőt, inkább az intuíciódra hallgatsz. A gondolataid csaponganak, ennek következtében figyelmetlenné válsz. Párkapcsolatodat nem ajánlott elhanyagolnod. Párhuzamos viszony is kialakulhat, de erre gyorsan fény derül. Megszokott találékonyságod ezúttal nem sokat segít. A párod semmilyen magyarázatot nem akar elfogadni.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Igazán jól fut a szekér. Hivatás, barátságok és párkapcsolat területén is te vagy a nap győztese. Használd bátran a fantáziádat az előbb felsorolt területeken. Akaraterőddel pedig a karrieredből tudod a legjobbat kihozni. Bármi, ami újdonságnak nevezhető, sikert hoz neked. Ha még várod a párod, valakire nagyon féltékeny lehetsz hétfőn. Kiszemelted körül ugyanis egy másik nő süröghet-foroghat. Ideje, hogy felvedd a kesztyűt, és bedobd magad: aki mer, az nyer alapon te jöhetsz ki győztesen.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Mindent magas színvonalon művelsz. Elsősorban a magadba vetett hit és bizalom vezet. Néhány érdekes, esetenként félreérthető vagy félrevezető érzelmi szituációba is belekerülhetsz ma. Kedvesed és te a közös barátokkal és egymás családjával is több időt tölthettek el, mint máskor. Ezáltal a kapcsolatotok is gazdagodik, szintet ugorhat. Nap végén egy másik nő jelenléte zavarhat, de a párodnál szerencsére semmi esélye.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Párkapcsolatodat továbbra is a romantika jellemzi. Mivel a Nap jelenlegi helyzete számodra nem kedvező a nagy döntések szempontjából, inkább válaszd a tervezést. Fantáziád jelenleg rendkívül élénk. Használd ki, hogy izgalmasabbnál izgalmasabb gondolatokkal van tele a fejed. Az egyedülállók új szerelmet is találhatnak. Ha elég bátor vagy kezdeményezni, tartós is lehet a kapcsolat.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! A világ felé határozottságot mutatsz. Általában az otthonoddal kapcsolatos kérdésekben vagy megingathatatlan. A szabadságod közeledtével új lendületet kap a tatarozási, dekorálási kedved. Rendet rakni, új lehetőségeket felfedezni emberi kapcsolataidban is lehet. Párodat ugyan meglepi a karakánságod, de maximálisan értékeli. A kollégákat többnyire kesztyűs kézzel kezeled.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! A Skorpió jegyét hagyományosan a Marshoz köti az asztrológia. Jelenleg ez az égitest az ismeretségeket, testvéreket, közvetlen környezetet rejtő életterületeden jár. Kapcsolódik a két sorsbolygóhoz, így biztos lehetsz benne, hogy az előbb említett viszonyok kerülnek reflektorfénybe. Könnyen lehet, hogy komoly döntéseket is kell hoznod, de ezekben szerencsére te irányítasz.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Szabadság, szerelem. Ez a két vonal a legfontosabb ma számodra. Elsősorban a szerelem vonz. Akarva, akaratlanul sodródsz egy érzelmi szituációba, amit el sem kívánsz hagyni. Hol akkor a szabadság? Elsősorban a munka területén. Minden, amit vállalsz, olyan mintha jutalomjáték lenne. Néhány régi dologhoz is ragaszkodsz, de azok már kevésbé akadályoznak. Szingliként egy haverod vagy rokonod barátja jöhet képbe.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Egyszerre négy égitest tartózkodik a születési jegyedben. Ebből három úgynevezett lassú bolygó, amelyek sorsszerű átalakításra késztetnek. Most már pontosan ismered az irányt, amerre haladnod kell. Kezdeményező leszel, vállalkozó szellemű és aktív. Hiába van párod, akad egy hódolód ma. Az illető nem leplezi vonzalmát, ami elég bosszantó lehet, de ti elég erősnek bizonyultok. Szerelmeteknél jobb pajzs nincs. A külső veszélyeztető tényező csak fokozza érzelmeiteket.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma úgy érzed, egy nagy zsákot cipelsz a hátadon. Túlterheltnek érzed magad, pedig nem vagy az. Az égitestek pozíciója most előtérbe helyezi a felelősségvállalás kérdését. Kéred vagy sem, itt az idő, hogy ne csak másokra legyél tekintettel, hanem magadra is. Amennyiben egyedülálló vagy, két egészen más férfi tetszhet meg neked. Az egyikük külseje, a másikuk kisugárzása foghat meg. Nagy feladat lesz dönteni, sok vívódással járhat. Végül győz a szíved, mert valamelyikükbe jócskán belehabarodhatsz.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Ma minden lehetőség a rendelkezésedre áll, hogy alaposan feltöltsd a bankszámládat. Kizárólag elhatározás kérdése, hogy nem hagyod magad különféle, látszólag előnyös vásárlások, befektetések csapdájába sodródni. Kedvesedre féltékeny lehetsz valaki miatt. Az a legokosabb, ha még az elején elmondod neki aggodalmaidat. Ha tisztáztátok, akkor boldogabban folytatódhat a nap és rájöhetsz, hogy szerelmetek szoros, senki nem akarja elvenni tőled.

Még több horoszkóp