Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Legyél nagyon óvatos szombaton, mert könnyen bajba sodorhatod magadat. Valósággal izzik körülötted a levegő, ezért pillanatok alatt robbanhat a bomba. Mivel benned és körülötted is sok a feszültség, érdemes lenne ma minél többet lazítanod. Töltsd aktívan a szabadban az időt. A séta, a kirándulás mindennél jobbat tesz ma neked.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Az elmúlt napok ragyogó hangulatából sajnos épp szombatra nem sok marad. Hiába is akarnál mindent ugyanolyan színben látni, ma minden számításodat keresztülhúzza az élet. Minél jobban erőlteted, és minél makacsabban állsz ellent, annál jobban generálod a feszültséget. Fogadd el, ez a mai nap nagyon más, mint az előzőek voltak.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Nagyon érzékeny hangulatban leszel szombaton. Nem találod a helyedet, minden apróság bosszant, és mindent hajlamos lehetsz a szívedre venni. Bármennyire is társaságkedvelő típus vagy, jobb lenne, ha egyedül töltenéd a napot. Ha teheted, menj olyan érintetlen helyre, ahol csak a madarak csivitelését hallod. Ettől biztosan megnyugszol.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Nagyon kimerítő hét áll mögötted. Ha belegondolsz, most szinte több minden történt, mint máskor egy egész hónap alatt. Ha lehet, pihenj minél többet szombaton. Relaxálhatsz, zenét hallgathatsz, tévézhetsz, sőt még alhatsz is egy jó nagyot, ha ahhoz lenne kedved. A legfontosabb, hogy most csak magaddal törődj.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! A szombat az anyagi helyzetedet teszi próbára. Ma legszívesebben belevetnéd magadat a vásárlásba, és minden drága holmit megvennél, amit egy ideje kinéztél magadnak. Próbálj ellenállni a kísértésnek! Egyrészt ma sokkal többet költenél, mint tervezted, másrészt néhány nap múlva sokkal jobb holmikat találsz a boltokban.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Érzékenyen érint téged ez a szombat. Talán fájónak érzed, hogy véget ér a Szűz hava, te időszakod. Az biztos, ez a mostani bolygókereszt neked is bőven ad feladatot. A legfontosabb, hogy megőrizd a nyugalmadat. Bármilyen helyzetet, embereket is sodor feléd az élet, a jelszavad ma: türelem.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Szombaton nagyon óvatos közlekedj gyalog és autóval is. Legyél nagyon figyelmes, tudatos és udvarias, mert nagyon könnyen konfliktusok kellős közepében találhatod magadat. Te pedig gyűlölöd a viták minden formáját, már önmagában ezért is jobb, ha kimaradsz belőlük. Ma nagyon paprikás a hangulat körülötted.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! A pénztárcádra figyelj szombaton a leginkább. Hajlamos lehetsz ma ugyanis meggondolatlanul költekezni. Akkor sem kéne tenned, ha maximálisan biztos vagy benne, hogy megkapod a beígért pénzedet. Tényleg ne költsd el előre, mert már holnap bánni fogod.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Szombaton nagyon vigyázz a testi épségedre. Ma ugyanis könnyen megütheted magadat, vagy bármilyen baleset érhet. Nagyon nem jönne jól, ha gipszelni kéne a kezedet, lábadat, vagy beállna a derekad. Csak tudatos és nagyon megfontolt mozdulatokat tegyél. Nem lesz könnyű, hiszen ezerfelé járnak a gondolataid. De ma nélkülözhetetlen.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Talán te vagy az egyetlen, aki kimarad a szombati feszültségből. Ez persze nem jelenti, hogy ne találkozhatnál provokáló emberekkel ma. Sőt, valójában csak ilyennel futsz össze. Őrizd meg a higgadtságodat, ne emeld fel a hangodat, és akkor nem lesz baj. Te is jobban érzed majd magadat.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! A pénzzel kapcsolatban neked is megfontoltnak kell lenned szombaton. Ne hozz most sem könnyelmű döntéseket. Vélhetően olyan helyzetbe kerülsz, amikor ki kell nyitnod a pénztárcádat, de mielőtt egyetlen forintot is kiadnál a kezedből, számolj. Most nyugodtan kérhetsz gondolkodási időt.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Nem lesz könnyű a szombat. Feszült és ideges vagy, nem találod a helyedet, és a párod is nagyon bosszant. Vedd észre, amikor szalad fel benned a pumpa, és próbáld kilélegezni magadból a feszültséget. A párod fontosabb, mintsem olyasmit mondj, amit később megbánnál, de akkor már késő bánat lesz...

Még több horoszkóp