Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! A pénzügyek foglalkoztatnak hétfőn a leginkább. Legyél megfontolt, és ne költekezz fölöslegesen! Sőt, a legjobb, ha pontos tervet készítesz a nyár hátralévő heteire. Meglepően hatékony leszel, nem mellesleg meglepően hasznos ötleteid támadnak a semmiből. Ettől pedig fülig ér a szád...

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! A hétfő nem a te napod. Hullámzónak, kiszámíthatatlannak tűnik minden. Ne akarj ma pontos tervekkel előállni, mert valami, valaki minden felborítja a számításaidat. Nem nagyon tehetsz mást, mint sodródsz az eseményekkel. Hamarosan visszanyered az életkedvedet. De addig türelem.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Ne lepődj meg, de hétfőn mindenki a türelmeddel játszik. S mivel ez amolyan teszt, jól tennéd, ha nem borulnál ki. Sőt, vedd társasjátéknak az egészet, amit te irányítasz. Rajtad múlik ugyanis a többiek következő lépése. Ha vidám maradsz, ők kimaradnak a játékból...

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Jól gondold meg, mire költesz hétfőn. Könnyelmű lehetsz, amiből komoly károd keletkezhet. A legjobb lenne, ha elzárnád a pénzcsapokat, és inkább átgondolnád, vajon tényleg annyira fontos-e az a valami, amit meg akarsz venni. Aludj rá néhány napot, és egészen más színben láthatsz mindent.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Könnyen lehet, hétfőn szárnyra kel valamilyen pletyka a munkahelyeden. Ha hiszel neki, felbosszantod magad rajta, az egész hetedet tönkre teheted az idegeskedéssel. A legjobb lenne, ha semmit sem hinnél el azonnal. Nézz inkább utána, ellenőrizd le, s csak azt az információt hidd el, ami biztos forrásból érkezik.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Próbálj hétfőn a lehető legtürelmesebben közlekedni. Azon meg se lepődj, ha mindenki beszól, hangosan dudál, ingerlékenyen adja a másik tudtára a véleményét. Te maradj nyugodt, legyél lassú, és meg se halld mások megjegyzéseit. Ez egy olyan nap, amikor csak magadra kell figyelned!

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Rá kellene jönnöd, hogy kivel kapcsolatosan fogalmaztál meg magadban valamilyen téveszmét. Talán olyasmit feltételezel, ami köszönőviszonyban sincs az igazsággal. Ha erre rájössz, hihetetlen könnyebbséget érezhetsz. Nem mellesleg a pozitív csalódás érzése is átjárja a lelkedet.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Hétfőn egész nap szinte csak vonszolod magad, annyira kifárasztottak az elmúlt napok eseményei. A legjobb lenne, ha szabadságra mennél. Tényleg, voltál már idén nyáron szabadságon? Mindegy, mi a válaszod, muszáj pihenned, különben nagyon nehéz hét elé nézel...

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! A hétfő nem igazán a te napod. Nem sok kedvet érzel a munkához. Lassan és nehézkesen haladsz. Igaz, nem is nagyon kell most sehova sem sietned. Ha a nyári szabadságodat töltöd, sokkal jobb helyzetben vagy, mert akkor legalább lazíthatsz. pihenhetsz, aludhatsz egész nap.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Hétfőn biztosan lesznek körülötted vitás helyzeteket. Nem szabad belefolynod egyikbe sem, még akkor sem, ha pontosan látod a megoldást. Makacs, merev emberekkel úgysem jutnál dűlőre, inkább csak magadra haragítanád őket. A hétfő jelmondata: "ne szólj szám, nem fáj fejem". S ezt most szó szerint is értheted...

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Pillanatok alatt átlátod azokat a helyzeteket, problémákat, amelyeket a többiek nem. S pillanatok alatt ugranál, hogy megoldd helyettük. Pedig ezt most nem teheted meg. Muszáj kibírnod, hogy csöndben maradsz, és hagyod, hadd jöjjenek rá maguk a megoldásra. Óvatosan segíthetsz elindulniuk, de csak ennyi, nem több!

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Hétfőn durva konfliktus kellős közepébe csöppenhetsz, ha nem tudsz csendben maradni. Hidd el, nem éri meg, bármennyire is úgy gondolod, hogy neked van igazad. Ma tényleg legyél csak külső szemlélődő. Nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjthetsz. Ne feledd, ma tilos beszélned!

Még több horoszkóp