Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Pénteken nehezen kelsz fel. Álmaid összezavarják gondolataidat, de így a napod is nagyon nehéz lesz. Nehéz volt a hét is, alig várod, hogy vége legyen. Bírd ki, mindjárt itt a hétvége!

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Pénteken rendezheted pénzügyeidet, de mindezt csakis figyelmesen és higgadtan. A kapkodás soha nem jár semmi jóval. Alaposan gondolj át mindent. Most itt a lehetőség, hogy végre minden a helyére kerüljön.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Pénteken igazán magabiztos és határozott leszel. Jó hangulatban vagy, mindenki rád figyel. A munkahelyeden is jó ötleteid lesznek, amit a főnököd nagyon fog méltányolni. A hétvégén azért gondold át mégegyszer az ötleteid.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Péntek reggel furcsa érzés keríthet hatalmába. Egész nap feldúlt lehetsz emiatt, pedig nem kellene. Ne foglalkozz vele, ne akard megfejteni, mi ez a rossz érzés. Egyszerűen ne vegyél róla tudomást.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Pénteken kifejezetten jó a hangulatod, így ma ismerkedhetsz, flörtölhetsz, egyszerűen sugárzol. Ha van párod, akkor estére szervezzetek egy randit, úgyis rég voltatok valahol kettesben.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Péntekhez képest energikus vagy. Jól alakul a napod. Minden feladatoddal gyorsan és hatékonyan végzel. Minden a lehető legjobban megy, mégis picit feszült vagy, de egyelőre nem tudod, miért?! Majd kiderül!

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Nagyon vártad a mai napot, mert valaki felkeltette a figyelmedet. Ne halogasd a találkát, ma este ejtsd meg a dolgot. Itt a hétvége, kapcsolódj ki, nagyon megérdemled!

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! A hét előző napjaihoz képest energikusabb leszel, ezt valószínűleg a hétvége közelsége okozza. Türelmetlenül várod, hogy véget érjen a mai nap, mert nagyon elfáradtál ezen a héten. Sok feszültség volt, ne is csodálkozz!

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Pénteken kifejezetten jó kedved lesz és ebben nemcsak a hétvégének van szerepe. Jó híreket kaphatsz, de ma fontos feladatokat kell elvégezned. Koncentrálj, a péntek még munkanap! Ne légy ideges, minden menni fog!

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Pénteken új információk birtokába juthatsz. Nem biztos, hogy elnyeri tetszésedet, de ne ítélj elsőre. Emiatt a helyzet miatt picit szorongsz, pedig előre nem kellene! Vegyél egy nagy levegőt és légy úrrá az aggályaidon.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Pénteken megismerkedhetsz néhány emberrel vagy megújíthatod régi barátságaid. Lényeges dolgokat beszélhettek meg vagy pontot tehettek egy régi ügyre. Tartalmas, de egyben kicsit szorongó nap lesz a mai.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Pénteken egy kicsit feszült vagy, de ezt el kell engedned. Ha tudsz, ne menj ma dolgozni és pihenj. Ha nem teheted meg, ne csodálkozz, hogy nem tudsz a munkádra figyelni. Nem lesz könnyű nap a mai!

Még több horoszkóp