Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Azok a szavak okozzák a legnagyobb felismeréseket kedden, amelyeket nem is neked mondanak. Az elkapott fél mondatok, az elcsípett szavak jelentik a legnagyobb segítséget neked. Ezek a mondatfoszlányok most elgondolkodtatnak, felemelnek, megnevettetnek, útba igazítanak, és tanácsot adnak neked. Halld meg őket!

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Itt az ideje annak, hogy felkelj végre a lazításból, és itt az ideje annak, hogy megtedd a saját részedet egy ügy sikeréért. Szövetséget kötöttél valakivel, és ő mindent megtett azért, hogy ez a szövetség sikeres legyen. Most te jössz. Most neked kell cselekedned annak érdekében, hogy mindketten megkapjátok azt, amit a szövetségtől vártok.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Véletlenül nem sikerül valami kedden. Tudod, mit mondanak az elutasításokról és a kudarcoktól? Nem? Azt mondják, az Ég a kudarccal megvéd attól, hogy egy rossz döntést hozz. Ahol ma elutasítanak, ott nincs dolgod. Ahol ma sikertelenséget tapasztalsz, arra nem érdemes tovább menned. Aki nem számít rád, arra neked sem érdemes számítanod.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Végső kétségbeesésedben olyat mondasz, amit magad is megbánsz. Gondoljuk végig. A kétségbeesésed a gyerekeidhez kapcsolódik. De vajon jogos-e? Vajon tényleg van okod a kétségbeesésre, vagy csak túl aggódod? Az biztos, hogy ma érdemes józanul végiggondolnod ezt az ügyet, mielőtt megszólalsz.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Amikor már azt hitted, hogy el tudsz engedni egy helyzetet és nemet tudsz mondani egy szakmai kihívásra akkor az utolsó pillanatban megcsillan egy lehetőség, te pedig úgy harapsz rá, mint éhes oroszlán a koncra. Legyünk őszinték, ezt most nem tudod elengedni. Akkor viszont csináld nagy erőkkel, nagy átéléssel, nagy lendülettel.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Pontosan tudod, hogy mi az, amit ma meg kellene tenned, de valahogy ehhez nincs kedved. Ehelyett azonban annyi minden mást szeretnél tenni. Ehelyett olyan sok terved, álmod, vágyad van, és persze az lenne a legjobb, ha most elutazhatnál. Tudod mit? Engedd el magad, és álmodozz egy kicsit kedden, mert az most jót tesz neked.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! A legszívesebben elszaladnál egy munkahelyi konfliktusból. Egyrészt megértem, hogy nem szeretnéd ezt a konfliktust. Másrészt biztos vagyok benne, hogy megoldható ez a konfliktus, ha ott maradsz. Arra kérlek, hogy maradj. Arra kérlek, hogy állj bele ebbe a helyzetbe, nézz az érintettek szemébe, és legyél őszinte.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Akkora rohanásban vagy kedden, hogy könnyedén elhagyhatod a dolgaidat. Lehet, hogy most szanaszét hagyod a holmidat, és szinte biztos, hogy estére szalad a lakás. A kedd segít neked abban, hogy egy kicsit elengedd a maximalizmusodat, és egy kicsit lazábban állj hozzá minden egyes helyzethez.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Úgy tűnik, hogy ma estére fontos programod van, de talán nem vagy felkészülve erre a programra. Itt az ideje, hogy most elkezd szervezni az estédet, és itt az ideje annak, hogy ne csak megszervezd az estédet, de fel is készülj mindennel, amire szükséged van. A ruhától, a mondanivalóig bezárólag.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Elfelejtetted, hogy figyelned kellene egy folyamatot, egy ügyet, egy helyzetet, egy beszélgetést. Egy kicsit elbambulsz, és amire felnézel, addigra már minden megváltozott és teljesen más a helyzet, mint addig. Sokkal jobb a helyzet, mint amíg mindenre figyeltél. Itt az ideje annak, hogy észrevedd, néha az oda nem figyelés a jó megoldás.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Nem vagy benne biztos, hogy a barátnőid hallják-e a hangodat. Ez a kétség azért merült fel benned, mert mostanában nem reagálnak olyan sokat és nem reagálnak úgy. Könnyen lehet, hogy a valóság az, hogy most nekik is több a dolguk, vagy talán segítségre szorulnak. Hívd fel őket!

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! A szerelem onnan lopakodik az életedbe, ahonnan nem is számítasz rá. Ez a lopakodó érzelem egyre több helyet követel az életedben, és egyre jobban élvezed azt a flörtöt, amely hamarosan felforgatja az életedet. Most még el tudod dönteni, mit csinálj, de ha javíthatatlan romantikus vagy, akkor úgyis beleveted magad a szerelembe.

Még több horoszkóp