Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Ezen a napon sok érdekes hatás éri a párban élő Kosokat. Végre felnyílik a szemed, és meglátod társadban azon tulajdonságokat, melyek eddig rejtve voltak. Jóval közelebb kerülhettek egymáshoz, és sok múlik azon, vajon mennyire tudod megnyitni a szívét a további elmélyüléshez. Szingliknek muszáj lesz lejjebb adni az igényeikből, mert a várva várt szőke herceg a túlzott elvárásokkal megrakodva, sosem érkezik meg. Az állandó értékelés és önmagunk bírálata végül kirekesztettséghez vezet.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Vegyes időszakot hoz a mai nap, egyszer lenn, később fenn. Alkalmanként fellángolsz, aztán lelohadsz. Hódítasz, hódítanak ilyen-olyan eredménnyel. Mégis eljön az a pillanat, amikor észreveszel valakit, és többé nem tudod a fejedből kiverni. Célt és eredményt csak akkor érhetsz el, ha nem rohanod le az érzelmeiddel. Kapcsolatban élsz, de már nem rajongsz érte, zavar vele, benne valami? Tisztázd, milyen kételyek gyötörnek, mi bánt, mit nem szeretsz benne, vagy min kellene sürgősen változtatnotok.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! A mai nap különleges energiákkal tölt fel. Elsősorban a szexualitás terén lesz igényed az újdonságra. A testiségre való éhséged megnő, így semmiképpen se fogd vissza magad! Magányos Ikrek egyszer álmodozó, máskor szenvedéllyel fűtött lesz, hódítási kedve szárnyra kap, és addig meg sem áll, amíg meg nem leli a számára ideális alanyt. Ha állandóan a túlélésed miatt aggódsz, akkor a hiány törvényét követed. Noha a világegyetem a bőség törvényét követi, te azt fogod megtartani, amit követsz.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Türelmed és kitartásod segít abban, hogy minden problémát áthidalj, és megfelelő kompromisszumot köss a kedveseddel. Ha egyedül tengeted napjaidat, lelkileg nem voltál kiegyensúlyozott az év eddigi szakaszában ahhoz, hogy egy stabil kapcsolat alapjait letedd. Ám az ősz fordulatot hoz, és különösebb erőlködés nélkül tudod bevonzani az ideális társat. Ha elfogadod alkotóerődet, és fáradozol annak megértésén, akkor átléped a küszöböt, ami elválasztja egymástól a fényt és a sötétséget.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Fontos fordulatot hoz az ősz, csak rajtad múlik, mennyire vagy nyitott az új lehetőségekre. Ha nem működik jól a meglévő kapcsolatod, zárd le, és kezdj újba! Ha a maradás mellett teszed le a voksod, akkor helyezd azt egészen új alapokra! Jöhet a házasság és a gyerek, ha ezt eddig halogattátok. Hogyha magányosan tengeted napjaidat, olyan valaki léphet be az életedbe egyik pillanatról a másikra, aki éppen azokban a dolgokban erős, melyekben te gyenge vagy. Itt az ideje, hogy kiteljesítsd önmagad, és engedd, hogy szellemed rózsája kivirágozzon.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Ha párban élő vagy, akkor most ősszel elérkezik az idő a változásra. Az év eddigi szakaszában megtapasztalhattad, hogy egyre többször nem azt kaptad, amit reméltél. Ezért fontos lenne, hogy végre tárgyalóasztalhoz ültesd a kedvesedet és átbeszéljétek, hogyan tovább. Ha szingli vagy, megismersz majd valakit, aki alapjaiban lesz képes megváltoztatni a szerelemről és az elköteleződésről alkotott eddigi véleményedet. Ha lehetséges, visszahúzódsz a világi tevékenységtől, hogy teljesen önmagaddal foglalkozz, kifejezd és átéld gyengeségedet, félelmedet és belső bukásodat.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Elkötelezett Mérlegként könnyen titkos viszonyba bonyolódhatsz. Ez addig nem baj, amíg le nem buksz, és el nem kezded magyarázni a bizonyítványt. Akkor már késő lesz visszakozni, amikor kellően beletapostál a párod lelkivilágába. Amennyiben egyedül vagy, új szerelem lehetősége kopogtat az ajtón. Sőt, akár kettő is! Ebben az időszakban lelkiismeret-furdalás nélkül fogsz két vasat tartani a tűzben, viszont ha nem tudsz időben dönteni, jó alaposan megégetheted magad!

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Egyszer csak azon kaphatod magad, hogy új illatok, más arcok, ismeretlen lehetőségek után kutatsz. Vajon miért nem jó otthon, a megszokott társ mellett? Talán kissé egyhangú már a kapcsolat? Ha magányos vagy, rengeteg új ismeretség keresztezi az utadat, és több is lesz köztük, ami megdobogtatja a szívedet. Pár flört, futó kaland is átsuhan majd az életeden, ha úgy adja a sors.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Ha párkapcsolatban élsz, lehetséges, hogy szép lassan az unalom lett jellemző rátok? Csak rajtatok múlik, felturbózzátok-e az érzelmeket, vagy elengeditek egymás kezét. Amennyiben szingli vagy, hagyd, hogy udvaroljanak neked, hogy körülrajongjanak és flörtöljenek veled! Ha egykedvűen állsz az ismerkedéshez, akkor a mai nap nem fog nagy változást hozni az életedbe. Ne felejtsd el, hogy nem vagy magányra ítélve! Ne akarj más lenni, mint aki valójában vagy!

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Ha volt mostanában nézeteltérés köztetek, azt nemhogy csak rendezitek, hanem épp ez ad erőt az elmélyüléshez. Ha magányos vagy, a régi, fájdalmas emlékeket végleg pakold el egy dobozba, vagy égesd el és nyisd meg végre a szíved a szerelem előtt. Állj készen az új megérkezésére, és ha neked is jó, fogadd be! Az ínséges belső a külvilágban is szükségszerűen tükröződik, szexuális, párkapcsolati és anyagi problémákat okoz.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! A megbocsátás és a megújuló szerelem időszaka érkezik, most mindent helyre tudtok hozni közös erővel. Egy biztos: akár szakítasz, akár másvalakit választasz, ez az időszak nagyon mozgalmas lesz. Ha egyedül érzed magad, sok flörtben, extra szívdobbanásban és futó kalandban lesz részed hamarosan. Előre – babonából – ne fecsegj ki semmit senkinek! Sok irigyed már most is azt figyeli, hogy mikor megy nálad valami tönkre.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Párban élő Halakként képes leszel izgalmakat vinni a kapcsolatodba, intellektuális és szexuális téren egyaránt. Jól fogod érezni magad, ebben biztos lehetsz. Magányosan: tedd túl magad az elmúlt időszak sikertelenségein, mert most olyan könnyedséggel hódítasz, hogy az még téged is meglep. Csak adj esélyt magadnak és a kiszemeltednek is, ha azt akarod, hogy ezúttal learathasd a babérokat.

Még több horoszkóp