Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Hétfőn döbbensz rá, hogy újabb változások következnek be a munkádban. Az is lehet, hogy a korábbi rend visszaáll, de egy váratlan esemény is okozhatja a felfordulást. Nem örülsz túlságosan ennek, de ma nem is kell ezzel foglalkozni, ráérsz kedden.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Hétfőn egy kis kommunikációs nehézség és félreértés nehezíti a napod. Ennek oka a türelmetlenséged. A mai nap egyfajta próbatétel, amit ki kell állnod. Ha meg tudsz felelni a kihívásoknak, akkor minden elismerés a tiéd lesz.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Hétfőn a párodnak lesz szüksége a társaságodra és megértésedre. Tegyél félre mindent és hagyd, hogy kiöntse neked a szívét. Meg fogja hálálni, hogy meghallgatod, a nap második felét már sokkal jobb hangulatban tölthetitek.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Hétfőn reggel kicsit feszültnek érzed magad, de estére visszatér a jó kedved és hangulatod. Szeretteid is észreveszik rajtad, hogy jó passzban vagy, ez pedig őket is felvidítja. Ha teheted, tölts egy romantikus estét a pároddal.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Hétfőn meglepetések sorozatában lehet részed. Olyan embereknek is eszébe jutsz, akikkel már nagyon régen megszakadt a kapcsolatod. Érdeklődnek irántad és nemcsak barátilag, valakinek ugyanis nagyon tetszel. Jól hangzik, igaz?

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! A hét első napja jól alakul számodra. A munkád talán egy kicsit döcögősebben megy a szokásosnál, de ne aggódj, holnap már nem így lesz. Ne bosszantsd magad semmin, nem éri meg.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Hétfőn hajlamos leszel a múlton elmélkedni. Most azonban, inkább a jövőbe kellene tekintened, nincs semmi olyan a múltadban, amit nem zártál volna le. Ebben a kivételes helyzetben lehetőséged adódik arra, hogy megtervezd a közeljövődet.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Öröm és csalódás is érhet a hét első napján. Már beleszoktál az új rendszerbe, talán nemsokára minden újra a helyére kerül. Addig azonban, ki kell tartanod, sőt, van, amit el is kellene intézned, mert a múlt egy részét még nem sikerült lezárnod.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! A hétfői nap meglepetésekkel teli lesz számodra. Újra felbukkanhatnak az életben olyan emberek, akikről már évek óta nem is hallottál. Bármi is előkerülésük oka, igyekezz nyitott maradni, kedvesen hallgasd meg őket.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! A hét első napja nem lesz könnyű számodra, ugyanis semmi kedved a munkához. Igyekezz higgadt maradni és egy fontossági sorrendet felállítani. Csak azt a munkát végezd el, ami elsőbbséget élvezd, a többire marad időd holnap is.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! A hétfő meglepő találkozásokat hozhat számodra, de ez egész héten nyomon követ majd. Valaki felbukkanhat a múltból, akit talán szerettél is. Rájöhetsz, hogy még mindig érzel iránta valamit. Semmit nem hamarkodj el, hisz pontosan emlékszel, miért szakadt meg a kapcsolatotok.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Hétfőn olyan ügyekkel kell foglalkoznod, amivel már korábban volt dolgod, de nem értél a végére. Ez felbosszant téged, mert úgy érzed, se előre, se hátra nem mész, csak egy helyben toporogsz.

Még több horoszkóp