Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Ma konfliktus léphet fel egy kötelezettséged, vagy egy munkád és a családod elvárásai között. Mivel azonban két helyen nem lehetsz egyszerre, választanod kell. Ebben a helyzetben a kisebbik rossz irányába kellene elmozdulnod. Így sem, úgy sem jössz ki jól.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Ma rossz hírt kaphatsz, ami feszültséget, haragot generál benned és nagy lehet benned a kísértés, hogy emiatt azt okolod, aki a rossz hírt hozta. Pedig ő csak egy közvetítő, nem tehet semmiről.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Ma egy olyan rossz hírt kapsz, ami a pénzügyeidre is hatással lehet. Mielőtt elfogna a pánik és a harag vegyél egy nagy levegőt és várj! Könnyen lehet ugyanis, hogy a hírek megalapozatlanok és az is, hogy téged valójában nem is érintenek. Nem kell egyszerre konfliktust generálni.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Ma a közeledben valaki ingerlékeny hangulatban lesz, ami veszélyes helyzeteket hozhat. Ne vedd fel a dolgokat veled kapcsolatban, inkább térj ki az útjából és főleg, ne vedd komolyan, amit ma mond, vagy cselekszik. Ez a legjobb, amit megtehetsz.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ha az előtted álló feladatok mennyisége stresszt okoz, akkor nem az a megoldás, hogy mindezt a környezeteden töltöd ki, inkább vállalj kevesebbet. Nem kell mindenkinek megfelelned és nem kell minden helyzetben neked teljesíteni a legtöbbet.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Körülötted mostanában nagyon kiélezett a helyzet és könnyen fordulhat elő, hogy a nézeteltérések ma veszekedéssé fajulnak. Arra azért figyelj, hogy ne pont te legyél az, aki miatt kitör a harc.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Ha az új feladatok egyre csak gyűlnek, miközben a régiek közül még nincs minden készen, akkor nem csoda, ha érzed a nyomást. Vegyél egy nagy levegőt, rendszerezz, meglásd, tisztábban fogsz látni.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Ha késében vagy egy feladattal, vagy netán hibáztál valamiben, akkor könnyen fokozódhat benned annyira a feszültség, hogy a környezeteden vezeted le. Ma ügyelj arra, hogy ne kerüljön erre sor.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Fogadd el a helyzetet, hogy csak önmagadra számíthatsz és azzal gazdálkodj, amid van. Attól, hogy hisztizel, és toporzékolsz, még nem lesz jobb, sőt!

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Ma készülj fel a feszültségekre és a türelmetlenségekre magad körül és arra, hogy mindez könnyedén átragadhat rád is. Védekezz, nincs neked erre most szükséged!

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma épp elég feszültség lesz körülötted egész nap, muszáj lesz közben önmagadnak egy kis szigetet varázsolnod nyugalomból. Tervezz olyan programokat, amelyek feltöltenek.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Ha ma egy kissé ingerlékenyebb leszel. Adunk egy remek tippet: vezesd le inkább a feszültséget egy kis testmozgással. Egy fél óra kocogás, vagy séta egy parkban ma csodát tehet!

Még több horoszkóp