Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Legyél inkább óvatos a szerelemben, s ha lehet, most ne te kezdeményezz. Inkább hagyd, hogy téged varázsoljon el a másik. Könnyen fellobbannak ma benned az érzelmek, mégis próbálj meg türelmes lenni, engedj meg magadnak az udvarlást, az újabb és újabb randevút. Ne siesd el a lehetőséget.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Pénteken könnyen beleragadhatsz a saját elképzeléseidbe. Vedd észre, amikor folyton ugyanazt és ugyanazt ismétled. Változásra, változtatásra késztet most téged az élet, engedned kéne az áramlást, hogy történjen veled, körülötted végre valami egészen más. A merevség csak merevséget szül. Jön a hétvége, ne rontsd el.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Talán már alig várod a hétvégét. Nincs sok hátra, de a pénteki feladatokkal érdemes még végezned. Ne tologasd, mert csak egyre több lesz belőle, és a végén összecsapnak a fejed fölött a hullámok. Pontosan tudod, minél több a feladat, annál feszültebbnek, stresszesebbnek érzed magadat. Csak nagy levegő, és máris összeszedted magadat.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Ha úgy érzed, nem kapod meg párodtól, a környezetedtől a figyelmet, duzzogás helyett inkább mondd el nekik, mire vágysz most a legjobban. Egy meleg ölelés, néhány jó szó, és máris jobban érzed magadat. A környezeted pontosan ugyanezt várja tőled. Szóval, kezdd te előbb a dicséreteket, a többi meg jön magától.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Nem gondolj nagy dolgokra pénteken. Apró figyelmességgel, néhány kedves szóval is bearanyozhatod a párod napját, meg persze a sajátodat is. Ma neki annyi is elég, hogy felhívod telefonon, és elmondod, mennyire szereted. A reakciója hatásosabb lesz, ráadásul zavarba sem hozod az óriási ajándékkal.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Ideje kimondani végre, ami a lelkedet nyomja. Bármit is cipelsz már egy ideje, pénteken ne tartsd magadban. Legyél átgondolt, visszafogott, és semmi esetre se húzd fel magadat a beszélgetést megelőzően, mert akkor épp az ellenkezőjét éred, mint amit szerettél volna. Kedves szavakkal, mosolyogva mondd el az érveidet.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Pénteken a zene szó szerint is melengeti a lelkedet. Ma érdemes kellemes, és nyugodt zenét választani, vagy bármilyet, amit igazán kedvelsz, ami feltölt, miközben hallgatod. Táncra perdülnél? Miért is ne? A lényeg, hogy megnyugtasd a lelkedet. A zene segítségével békére találsz magadban és körülötted is.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Valamilyen tüske még mindig ott lapul a lelkedben. Bármi is nyomaszt, ne pazarolj rá több energiát, de legalábbis ne tartsd magadban. Fújd ki, engedd el képzeletben, mint egy lufit. Könnyíts a lelkeden végre, különben megbetegedhetsz. Nem jönne jól, ha épp most dőlnél ágynak.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Nem igazán érted, mi folyik most körülötted. Csak azt látod, hogy mindenki feszült, ideges, rohan. Tudod mit? Most csak figyelj inkább magadra, hogy te jól legyél. Nem kéne darázsfészekbe nyúlnod. Szóval, ne kérdezz, ne kutass, és a részleteket se akard tudni. Maradj ki pénteken mindenből.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Péntek van, lassacskán túl leszel ezen a megerőltető héten. Most már nincs miért küszködni, csak a mai napi feladatokra figyelj. Ha a szabadságodat töltöd, eszedbe ne jusson a munkán agyalni. A szeretteidre, a családodra és persze magadra figyelj csak. Lazíts, engedd ki a gőzt. Megérdemled.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Pénteken azzal tennél a legjobbat magadnak, ha az egész napot a szabadban töltenéd. Szívd be mélyen a levegőt, élvezd a nyári napsütést. Amennyiben még dolgozol, legalább az ablakokat nyisd ki, és érezd a szellőt, a levegő játékát. Pontosan ugyanilyen könnyeden kéne most neked is áramlani...

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Természetes igény, hogy szeretnél tartozni valakihez. Ha még keresed a párodat, pénteken érdemes lépéseket tenni ehhez. Legalább mozdulj ki otthonról, és töltsd a délutánt, az estét a barátokkal. Ha már párban élsz, akkor kettesben sétáljatok, nézzétek meg például a naplementét... Imádni fogod.

Még több horoszkóp