Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Pénteken sehová sem kell rohannod. Ez egy olyan nap, amikor nyugodtan és lassan végezhetsz el mindent. Könnyen lehet, úgy érzed, mintha megállna ma az idő. Használd ki, úgy is mindig arra vágysz, hogy bárcsak 26 óra lenne egy nap. A mait pontosan ilyennek érzed. Minden belefér.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Pénteken minden sikerül. Ma úgy érzed, a tiéd a világ. Ráadásul senki és semmi sem sürget, mindent a magad tempójában csinálhatsz. Valódi ajándéknak is tekintheted a mai napot, ezért nemcsak munkával kéne töltened, hanem meg is jutalmazhatnád végre magadat. Mit szólnál egy finom süteményhez, fagyihoz?

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Ha bármilyen ingatlannal kapcsolatos ügyed lenne, érdemes azt ma intézned. Pénteken ugyanis különleges fordulatra számíthatsz, valami végre elindul, ami eddig csak stagnált. A változás felcsigáz és új reményeket tölti el a szívedet. Ugyan még nem értél az ügylet végére, de este mégis lesz mit ünnepelned.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Változást tartogat a péntek. De nem igazán olyan változást, amire olyan nagyon vágyakoznál. Történjen bármi, ne keseredj el, ez is csak egy átmeneti állapot. Még semmi sem végleges, és semmi sem dőlt el. A változásokat néha kellemetlennek érezheted, de aztán később kiderül, okkal történik minden...

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Pénteken olyan nyugodtnak és higgadtnak érzed magadat, mint talán nagyon régen. Valószínűleg a környezeted is alig ismer rád, mintha egy egész új oldaladat mutatnád nekik. Imádni fognak a belőled áradó nyugalomért és nagyvonalúságért. Zsebeld be az elismeréseket, úgy is ez kell most a leginkább a lelkednek.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! A Nap a jegyedbe lép pénteken, ami különleges időszak kezdetét jelzi. Elindul a Szűz hava, közeleg a születésnapod, most téged támogatnak a leginkább a bolygók. Szerencsés fordulatokra számíthatsz, már ma is bármi megtörténhet. Legyél nyitott és rugalmas, és élvezd végre az életet.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Talán úgy érzed, mindenki és minden lassít téged pénteken. Tudod mit, a helyett, hogy ideges lennél, mert nem úgy haladsz, ahogy elképzelted, fogd fel másként ezeket a helyzeteket. Most van itt az ideje, hogy lassíts, és sehová se rohanj, csak hagyd, hadd menjen minden a maga tempójában. Estére bámulatosan kiegyensúlyozott leszel...

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Hajlamos lehetsz meggondolatlanul kimondani dolgokat. Pénteken mégis jobb lenne, ha parancsolnál magadnak, és kritika helyett a szebbik arcodat mutatnád mindenkinek. Ez nem azt jelenti, hogy álarcot húzol magadra, vagy szerepet játszol, csak azt, hogy uralod az érzelmeidet.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Pénteken a türelem mindennél fontosabb. Ma semmivel sem kéne rohannod, persze, nem is haladsz semmivel sem, amivel kapkodsz és sietnél. Ma nem tudod siettetni a dolgokat, csupán egyetlen dolgot tehetsz: mély levegőt veszel, és elfogadod, hogy ma minden és mindenki sokkal lassabb, mint ahogyan te szeretnéd.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Pénteken könnyen elveszel a részletekben. Jó lenne, ha észrevennéd, fölösleges mindent ötször átnézni, és ott is a hibákat keresni, ahol nincsenek. Ne legyél szőrözős és kritikus, mert könnyen felbosszanthatod a környezetedet. Ha valamire nincs most szükséged, az a konfliktus, a nézeteltérések, a viták. A békét válaszd ma is.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Egyre józanabbul látod magadat és a lehetőségeidet is. Ez pedig segít helyrebillenteni az önértékelésedet. Az sem vezet ugyanis célra, amikor mindenben a kifogást keresed, ahogyan az sem, amikor túlzottan is nagyvonalúan sikkadsz el a részletek felett. Az aranyközépút ma a megoldás és a gyógyír mindenre.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Mindenképpen programot kéne szervezned péntek estére. Ha van párod, lehetőség szerint vele, ha még keresed a társadat, akkor a barátokkal töltsd az idődet. Előbbi esetén meghitt és romantikus pillanatokra számíthatsz, míg a másik esetben könnyen lehet, épp ma hoz össze a sorsod a Nagy Ő-vel.

Még több horoszkóp