Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Ma talán a büszkeséged, vagy az érdekeid szenvedhetnek csorbát, de valószínűleg okosabb és hasznosabb lesz átengedned az irányítást és meghajolni valaki más akarata előtt, félretéve bizonyos szempontokat, melyeket talán amúgy fontosnak tartasz.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Ma ügyelned kell arra, nehogy egy meggondolatlan döntés miatt kellemetlen helyzetbe kerülj később, így bármivel is keresnek meg, bármit is ajánlanak eladásra, vagy bármilyen hirtelen ötleted is lenne arra, hogy pénzt költs, inkább várj egy napot.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Ma egy elsőre egyszerűnek és semlegesnek induló helyzetből is képes lehetsz kihozni valami olyant, amely érzelmeket és indulatokat vált ki benned, vagy a környezetedben. A hiba természetesen nemcsak benned van, de talán neked kell most a legnagyobb önmérsékletet tanúsítanod.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Ma egy felettébb kellemetlen és feszültséget keltő információt kaphatsz valakitől, talán egy családtagtól és előfordulhat, hogy mindez annyira hatással lesz rád, hogy semmi mással nem leszel képes foglalkozni. Mielőtt azonban belelovalnád magadat a dologba, nézz utána a hátterének.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Vannak a terveid és vágyaid és vannak bizonyos fizikai korlátok, melyeket te sem tudsz áthágni, bármennyire is szeretnéd. Ma eljöhet az idő, amikor te magad is belátod mindezt és hajlandó leszel végre olyan dolgokban is elfogadni a külső segítséget, amelyben nem szeretnél.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Amikor egy normálisnak hitt helyzet hirtelen megváltozik, akkor derül ki igazán, hogy hányadán is állunk a környezetünkkel. Ma valakiről, akiről volt eddig egy határozott, kialakult véleményed, teljesen más képet kaphatsz.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Ma elképzelhető, hogy különvéleményeddel ellentmondásba kerülsz a környezeted egy részével és ez feszültséget okozhat egyes emberekkel körülötted. Ha viszont fenn akarod tartani az egyensúlyt, a kapcsolatot és az információk megfelelő áramlását, nem lehet tartósan feszültségben élned.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Ma különösen érzékeny lehetsz a környezetedben lévő egyes emberek problémáira és legszívesebben mindenkinek segítenél magad körül, akin csak egy kicsit is azt látod, hogy bajban van. Ne feledd azonban, hogy te egymagad nem menthetsz meg mindenkit.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Ma az érzelmeid és a kötelességtudatod viaskodhat egymással és valószínűleg a második kerekedik majd felül. Talán nem lesz könnyű nemet mondanod egy szeretted kérésére, de lehet, hogy most meg kell tenned.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Néha igazságtalannak érezzük, ami az életben velünk történik, és ma előfordulhat, hogy erre még valaki rá is tesz egy lapáttal, amikor talán túlságosan is nagy elvárásokat akar támasztani veled. Tedd meg amit tudsz, annál többet úgysem lehet.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ha a munkában, vagy a vállalt feladataidban túlságosan is maximalista vagy, annak előbb utóbb az lesz a következménye, hogy az életed egyéb területein keletkezik űr. Ma érdemes lenne ezt szem előtt tartanod. Hétvége van, van időd végiggondolni, mit, hogy csinálj!

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Néhányan vannak, akik idegenek problémája iránt rendkívül fogékonyak, miközben eszükbe sem jut, hogy a családtagjaikkal megfelelően törődjenek. Ha úgy érzed, hogy segítened kell valakin, tedd meg, de most még csak véletlenül se feledkezz meg a saját életedről és a családodról.

Még több horoszkóp