Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Szerdán rádöbbensz, mennyire hálás lehetsz a barátoknak. Legjobb barátaid akkor is kedvelnek és támogatnak téged, amikor nem a legkedvesebb arcodat mutatod. Sőt, talán épp ilyenkor érzik, mekkora szükséged van rájuk. Érdemes lenne kifejezned ma nekik a köszönetedet. Valamilyen apróság is megteszi.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Az újszerű és másfajta gondolkozás szerdán is nagyon fontos feladatod. A siker érdekében legyél minél nyitottabb. A bolygók pontosan ebben tesztelnek ugyanis téged. Minél inkább ellenállsz, annál bosszantóbb feladatot kapsz. Már csak ezért is érdemes ma nyitottan, elfogadóan közeledni mindenki felé...

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Erős inspirációd lehet szerdán. Használd a kedvező lehetőségeket, és vesd is be ezeket az újszerű gondolatokat. Persze, arra azért figyelj, nehogy átess a ló másik felére. Maradj meg ugyanolyan következetesnek, mint amilyen az elmúlt hetekben voltál. A határokat még nem érdemes túlzottan feszegetni.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Könnyen lehet, találkozol valakivel, aki nagyon is bejön nálad. Nos, ha párkapcsolatban élsz, nem kéne a párodat féltékennyé tenni, inkább legyél vele minél figyelmesebb. Ellenben, ha még keresed a társadat, az esélyt néhány randi formájában megadhatod magadnak, és persze a másik félnek is. Ki tudja, mi alakulhat még ebből?

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Valaki erősen inspirál téged a munkahelyeden. Nagyon vonzódsz hozzá, mert úgy érzed, még senkivel sem találtad meg ennyire az összhangot, mint vele. Keresed a társaságát, szívesen beszélgetsz vele. Amíg csak a munkáról esik szó, nincs is semmi probléma, de nem biztos, hogy össze kéne keverni a munkát és a magánéletet...

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Egyre több feladat hárul rád, aminek nem igazán örülsz, hiszen eddig is úgy érezted, erőn felül teljesítesz. Ez is csak a mostani változások része. Az sem véletlen, hogy épp téged találnak meg az újabb feladatok. Precízen, kiválóan dolgozol, valójában kiérdemelted mindezt. De hidd el, ez is csak átmeneti állapot.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Szerdán hajlamos lehetsz többet költeni. Úgy érzed, megdolgoztál a pénzért, és megérdemled, hogy elköltsd. Igen, ebben tökéletesen igazad is van, tényleg kijár neked a dicséret. De nem kéne elverni mindent pénzt olyan dolgokra, aminek nem biztos, hogy később is hasznát veszed. Inkább valami aprósággal jutalmazd meg magadat.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Ha bármilyen fontos egyeztetni valód lenne a családoddal, érdemes mára időzítened. Egyrészt szerdán nagyon könnyedén el tudod mondani, amit tudatni akarsz velük, másrészt ők is nyitottabbak a te álláspontodra. Nem mellesleg ezentúl nem nyomasztanak még a munkádban is a megoldatlan családi gondok.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Szerdán érdemes összefutni a barátokkal munka után. De az is tökéletes, ha telefonon beszélgetsz a legjobb és legközelebbi barátoddal. A lényeg, hogy élj most már legalább egy pici társasági életet. Az elmúlt hetekben alig mozdultál ki, épp ideje lenne, hogy újra nyiss a külvilág felé is.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Szerdán váratlan kiadásaid lehetnek. Ha van gyermeked, vele kapcsolatosan merülhetnek föl pluszkiadások. Ne legyél dühös emiatt, hiszen szerencsére van miből fedezned. Az viszont biztos, hogy többet kell fizetned, mint amennyit eredetileg terveztél. Sőt, az is lehet, ez még csak a kezdet.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Kifejezetten jó a hangulatod szerdán. Nagyszerűen kommunikálsz, nagyszerű meglátásaid vannak. Nagyon jól teszed, ha a hét legfontosabb megbeszélni valóit mára ütemezed. Szóval, ha lehetséges, az igazán fontos tárgyalásokat, egyeztetéseket szervezd a mai napra.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! A szerdai terveidet szinte biztosan felborítja valamilyen váratlan esemény. Ez most ilyen időszak, ami persze nem jelenti, hogy mostantól ne tervezz előre, csak legyél rugalmas a változásokat illetően. Minél inkább ragaszkodsz az elképzeléseidhez, annál gyakrabban tesztel az élet...

Még több horoszkóp