Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Vedd észre, egyre több a mondanivalód egy témában. Ez a megszaporodott mondanivaló nem fér bele abba a kis időbe, amit a beszélgetésekre szánsz. Hétfőn nagyobb, hosszabb beszélgetéseket kellene szervezned azokkal, akik számára igazán sok mondanivalód van.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! A munka és a lazítás egyensúlyát keresed hétfőn. Azt a kényes egyensúlyt, amelyben pont annyit pihensz, hogy mindig energikus legyél, és mindig legyen kedved dolgozni. Lehetséges, hogy ezt az egyensúlyt csak akkor találod meg, ha végre olyan munkát választasz magadnak, amelyet szívből szeretsz.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Hétfőn szívesen hűsölsz a vízparton, és a legszívesebben egész nap lógatnád a lábadat a hűvös tengerben. Ha nyaralsz, ezt meg is teheted. Ha ma dolgoznod kell, érdemes a munka után elmenned strandolni, uszodába, vagy legalább egy kicsit ejtőzni otthon a kádban. Ezek talán némileg pótolják a tengerparti élményeket.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Úgy érzed, beláthatatlan mennyiségű munka szakad a nyakadba hétfőn. Még, ha nyaralsz is, most a munka jár az eszedben, és kénytelen vagy a munkádon gondolkodni. Érdemes lenne munkahelyi kérdésekben a legegyszerűbb, és legkönnyebb megoldásokat választanod hétfőn.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Mielőtt megszólalsz, fel kell tenned magadnak a kérdést. Az, amit mondani szeretnél hasznos és szeretetteli? Ha nem, nem is érdemes megszólalnod. Ma csak azt mondd ki, amiről biztos vagy, hogy segít annak, aki meghallgatja. Ha ebben nem vagy bizonyos, a hallgatás a legjobb döntés, hiszen így elkerülheted a bonyodalmakat.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Megint azzal kell szembesülnöd, hogy valaki nem érti, milyen csodálatos és tehetséges vagy. Ne felejtsd el, nem elég tehetségesnek lenni, annak is kell látszani. Hétfőn bátran mutasd meg másoknak, milyen csodákra vagy képes, és bátran mutasd meg azt is, ha akarod, varázslatos eredményeket érhetsz el.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Ahelyett, hogy harcolnál egy barátnőddel, inkább gondold végig a barátságotokat! Ha harcoltok, valóban barátok vagytok? Lehet, hogy ez a barátság valójában mindvégig csak barátságos rivalizálás volt? Ma el kell döntened, a barátságot vagy a harcot választod-e mert a kettő együtt nem megy!

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Azt kell megtanulnod hétfőn, hogyan adj önzetlenül. Ha titokban azt várod, valaki kedvezzen neked, és szívességeket tegyen csak azért, mert te már adtál neki valamit, bizony nem önzetlenül adtál. Ezek azok a helyzetek, amelyeket érdemes átgondolnod, és amelyeken érdemes gyorsan változtatnod.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Hétfőn könnyedén rábeszélhetsz bárkit bármire. Ez azonban olyasmi, amivel érdemes vigyáznod. Annak, ha valakit arra beszélsz rá, amit nem is akar, nem lesz jó karmája. Ez bizony visszaüthet a későbbiekben. Ezért ma jobb lenne, ha sokkal megengedőbb lennél. Aki szívesen segít neked magától is, attól persze fogadd el a segítséget!

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Fontos, hogy ne ess a fölényeskedés hibájába hétfőn. Ha nem is fölényeskedsz, akkor arra kell vigyáznod, hogy a szavaid se tűnjenek fölényeskedőnek. Mások könnyen félreérthetik, amit mondasz, és könnyen hihetik, hogy a szavaiddal azt bizonygatod, te jobb vagy náluk. Ezzel pedig igencsak nehéz helyzetbe hozhatod magadat.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Lehetőséged van, hogy segíts valakinek, és olyan helyzetbe hozd őt, ahonnan nem lehet veszíteni. Nem biztos azonban, hogy ez a helyzet az, amelybe bele kell avatkoznod. Talán sokkal hasznosabb és tartósabb az a győzelem, amit egyedül érünk el. Ha így gondolod, most maradj ki ebből a helyzetből.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Azzal, hogy meggyőzöl valakit, hogy neked van igazad, még nem lesz igazad. Ha biztos akarsz lenni, hogy igazad van, inkább a valóságot kell megvizsgálnod. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy meghallgasd azokat is, akik szerint tévedsz. Ha ők be tudják bizonyítani, érdemes komolyan venned az érveiket.

Még több horoszkóp