Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Egyre fontosabbnak és fittebbnek érzed magad. Úgy véled, hétfőn bármilyen akadály hárul is eléd, azt megoldod. Eleinte azonban még a Hold és Mars kapcsolat próbára teszi a párodat. Nehezen követi a hangulati hullámzásaidat. Legyél türelmes vele és próbáld meg a kedélyállapotodat stabilizálni. Ingatlannal kapcsolatos ügyekben józan és taktikus leszel, ami jól jön, ha lakáscserét tervezel.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Az, hogy szilárd jegyben születtél, most még jobban a hasznodra válik. Lassan és biztosan építed a kapcsolataidat. Kerülöd a feltűnést, miközben egyre stabilabban állsz a lábadon. Néha az sem árt, ha a legjobb barátodnak, barátnődnek is megmondod, ha valamit helytelenítesz. Nem kell csak azért egyetértened velük, hogy kerüld a konfliktust. Hálásak lesznek, ha őszintén megmondod a véleményed, még ha az nem is egyezik az övékkel.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! A változatosság gyönyörködtet. Ma egyre jobban élvezed, hogy a középpontban lehetsz. Az események sodrában egyre több, új ismeretségre tehetsz szert. Szakmailag biztos, hogy megalapozod magad. Bármilyen vállalkozás gondolata foglalkoztat, lassan érdemes lenne kilépned a háttérből. Félelmetes lehet belevágni az újba, de neked minden eszközöd és tehetséged megvan hozzá, hogy a saját utad járd.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Még mindig nagyon céltudatos vagy. Hétfőn feltehetően egy új projekt kialakítása foglalkozat, ami talán már túl is lépett a gondolat határain. Egyre több benned a vágy a cselekvésre, aminek most főnökeid is tered engednek. A nap közepétől igazán pezsdítő, erőteljes periódusra van kilátásod. Családban, szerelemben, vállalkozásban és kreativitásban hatalmasat léphetsz előre.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma harmónia vesz körül. Az égitestek kapcsolatai most a te malmodra hajtják a vizet. Mit szeretsz? Jó ételek, finom anyagok, trendi ruhák, több szabadidő. Ez most mind elérhetővé válik. Egy korábbi munkahelyi konfliktus is megoldódik. Mostanában, ha jól dolgozol, a főnök látóterébe kerülhetsz. Elgondolkodik, hogy ráírjon-e a következő előléptetési listára vagy minimum fizetésemelést adjon.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Józanságra inted magad. Úgy véled, az elmúlt hetekben sokkal lazábban éltél, mint az számodra elfogadható lehet. Figyelj, hogy kikkel barátkozol. Hétfőn fontos és később is nagyon hasznos ismeretségeket köthetsz. Lehet, hogy ma még nem érzed ennek jelentőségét, de ami késik, nem múlik. Hamarosan megmutatkozik, miért van értelme a kapcsolatoknak, hová vezet, ha nyitott vagy.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Ma alig férsz a bőrödbe. Keresed a kihívásokat és vágyod az elismerést. Mindegyikben bőven lesz részed. Azokat az embereket, akik túl komolyan vesznek mindent, hamar lerázod magadról. Mindenki jöhet, aki vidám, vállalkozó szellemű és bírja azt az eszeveszett tempót, amit diktálsz. Te az az ember vagy, aki szereti körülvenni magát életvidám, energikus személyekkel.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Hétfőn minden elismerésért és minden sikeres percért megdolgozol. Szerencsére nem esik nehezedre a kemény és komoly munka. Előfordulhat, hogy otthonodat is bekapcsolod a nagy terv előkészítésébe. Ez már nemcsak egy egyszerű munkasarok lehet a lakásban, hanem valami sokkal komolyabb. Akár lakásbővítés áll a háttérben, akár csak egy üres szoba átalakítása, elégedettséggel tölt el majd a végeredmény.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Optimista és pesszimista gondolatok váltakoznak benned. Természetesen a pozitív, néha szinte nemtörődöm gondolatok vannak többségben a fejedben Néhány pénzügyed lefoglal ugyan, de pontosan tudod, ha keseregsz, semmire nem jutsz. Így inkább egyre több időt töltesz a barátaiddal, ami nem is baj, mert remekül érzed magad és sikerül stabilizálnod magad és újra derűlátó leszel.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Nagyon jó hír ma számodra, hogy a pénzügyeid meglódulnak. Egy szerencsés kapcsolat sok munkát és megfelelő fizetséget is hozhat. Főnököddel szemben legfontosabb a diplomácia. Igaza van vagy sem, azzal most ne törődj. Ha egy kicsit lágyabb vagy, sokkal nagyobb sikereket könyvelhetsz el. Légy távolságtartó, várd ki, amíg eljön a te időd, később majd ő is belátja, ha neked van igazad, ha a projekt, amin dolgoztok megmutatja, hogy jobb lett volna az elejétől kezdve rád hallgatni.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Könnyelműségre hajlamosítanak a csillagok. Egyáltalán nem esel kétségbe még akkor sem, ha hirtelen ránézel a bankszámládra. Itt a tavasz, a csodás idő megköveteli a ruhatárad megújítását. A világos színek, az érdekes vagy virágos motívumok jobb kedvre derítenek. Vonzó vagy, elemedben érzed magad. A magánélet laza pillanatai ellenére a munkádat nagyon komolyan veszed.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Fantasztikus benned az elszántság és az életerő. Tervezd meg már hétfőn, hogy a vasárnapot a szabadban töltöd. Szükséged van friss levegőre. Egy pénzügyi tranzakció ma érzékenyen érinthet. Nem azért, mert nincs miből fizetned, hanem mert az összeggel olyan embert segítesz, aki erre komolyan rászorul. Mindig jól esik, ha tudunk segíteni valakin, de mivel az illető közel áll hozzád és tényleg bajban van, ez hatványozottan igaz. Megnyugvással tölt el, hogy sikerül megoldani a gondjait.

Még több horoszkóp