Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Ma valaki túlságosan is kritikus lesz veled szemben. Ám most nem szabad megsértődnöd, inkább gondolkodj el azon, hogy az illetőnek igaza is lehet. Ne vegyél mindent támadásnak.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Szombaton légy nagyon koncentrált, mert csak így érhetsz a feladataid végére. Szerencsés vagy, ha van segítséged, de ha nincs, akkor sem kell kétségbe esned, mert mindennel végezni fogsz.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Szombaton sok feladatod lesz, mert sok mindent nem tudtál elrendezni a héten, így maradt a hétvégére. Próbálj meg időben végezni, és pihenni, mert a következő heted sem lesz túlságosan könnyű.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Szeretsz vásárolni, de ezen a szombaton inkább válassz másik programot. Ezzel megkímélnéd a pénztárcád és nem utolsó sorban magadat a csalódástól. Találjatok ki valami igazi nyári programot a családdal, barátokkal.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma ne kritizálj senkit. Ez a nap ne a veszekedésről és feszültségről szóljon, hanem a inkább a kikapcsolódásról. Kapcsolj ki végre és felejtsd el a gondokat, azokból úgyis volt a héten pont elég.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Feszült és fáradt vagy, ami miatt egyszerűen elviselhetetlenül bírsz viselkedni. Éppen ezért alkalmas ez a hétvége a pihenésre, lazításra, méghozzá úgy, ahogy csak te szeretnéd. Ne foglalkozz semmivel és senkivel.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Még feszült lehetsz az elmúlt néhány nap miatt, mivel nehéz hét áll a hátad mögött, ezért inkább pihenj. Holnap már választhatsz bármilyen programot, de most légy körültekintő, próbálj meg pihenni.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Szombaton könnyen családi vitákba bonyolódhatsz, ami nagyon kimerít. Ezúttal engedj el minden rossz szót a füled mellett, feszült, nehéz hét van a hátad mögött. Most inkább a pihenésre koncentrálj.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Bár szombat van érzékenyebb lehetsz a szokásosnál. Ez a szombat sajnos nem úgy sül el, ahogy eltervezted. Igyekezz magadra erőltetni a nyugalmat, különben több vitának is részese leszel.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Kérj meg valakit, hogy segítsen a házimunkával, mert így gyorsan végezhettek mindennel és utána jöhet a jól megérdemelt pihenés. Engedd el magad, ez a hétvége a tiéd. Töltődj, pihenj, nagyon rád fér.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma minden érzékszerved feléled, úgy érzed majd, mintha a fellegekben járnál. Ez a hétvége rendkívül különleges lesz számodra. Használd ki minden egyes percét. Élvezd, mert ritkán van ilyen napod.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Szombaton egy hozzád közel álló személy felkeltheti az érdeklődésedet. Még soha nem néztél rá így. Nem kell magyarázatot találnod erre, hiszen minden okkal történik. Ha kapcsolatban vagy, szervezzetek közös programot a pároddal.

Még több horoszkóp