Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Vigyázat, addig variálsz egy lehetőséggel, amíg teljesen megváltozik. Amikor pedig megváltozott, már nem lehet visszacsinálni abba a formába, amelyik tetszett volna neked. Épp ezért most gyorsan kell döntened, és nem szabad túl sokáig várakoznod.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Fontos, hogy tudj elhatárolódni attól, ami nem a te dolgod. Ma valaki mindenképp rád akarja tukmálni a saját történetét, és azt akarja, hogy hallgasd meg. De valójában csak ugyanazt ismételgeti, ezért nyugodtan megkérheted, hogy hagyja abba az ismételgetést.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Amikor nem érti meg valaki a mondandódat, fölösleges tovább magyaráznod. Teljesen felesleges újra és újra elmondanod ugyanazt, mert aki elsőre nem akarta megérteni, másodikra, harmadikra és tizedikre sem fogja.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Figyeld meg magad körül az élet állandó áramlását. Azt a bölcs rendező erőt, amely mindent egyensúlyban tart. Amikor valami kilendül az egyik irányba, ez a bölcs áramlás visszarendezi a legjobb helyre. Ha pedig megfigyelted, akár rá is bízhatod magadat.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ne legyen bűntudatod azért, amit mások tesznek, vagy mondanak neked. Nem tartozol felelősséggel mások tetteiért vagy mondataiért, de ma valamiért úgy érzed, te vagy a hibás ezekért. Valójában azonban el kellene engedned ezt a bűntudatot.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Ne hallgass a félelmeidre kedden. Ne hallgass azokra a félelmekre, amelyek szerint nem jó irányban haladnak a dolgok. A félelmeid helyett ma tedd fel magadnak a következő kérdést: "Miért ne lehetne jó?" Írd össze az összes pozitív lehetőséget, amelyet ebben a helyzetben látsz.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Olyan korban élünk, amiben mindenki ért mindenhez. Ez azonban nem jelenti, hogy valóban mindenki ért mindenhez. Ma keress olyan valódi szakértőket, akik tényleg értenek ahhoz, amit csinálnak. Amikor valódi szakértőkkel dolgozol, annak mindig megvan a pozitív haszna.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Pénzügyekben nem kellene hallgatnod senkire sem kedden. Ma mindenki valamire rá akar venni. Ma mindenki akar tőled valamit, ami pedig megakadályozza őket abban, hogy jó tanácsot adjanak neked. Pénzügyekben ma csak a belső bölcsességedre és az eddigi élettapasztalatodra érdemes hallgatni.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Nem mindig találod meg a valódi okokat az események mögött, amelyek veled történnek. Kedden az lenne a legfontosabb, hogy megkeresd ezeket a valódi okokat. Ha megtalálod a valódi okokat, könnyű lesz változtatni is ezeken, és az okok következményein is.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Fontos megtalálnod a harmóniát a teljesítménykényszer és az engedékenység között. Ma magadtól is csak annyit követelj meg, amennyit mástól is megkövetelsz. Magaddal is legyél olyan kedves, mint másokkal. Magadat is vedd körül azzal a szeretettel, amivel másokat veszel körül.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Valaki szeretné megszerezni a figyelmedet, és valaki szeretné felhívni a figyelmet magára. Most valaki mindent megtesz a dicsérő szavakért, és azért, hogy végre elismerd a munkáját. Nem kell tudnod, ki vágyik az elismerésedre, elég, ha mindenkit megdicsérsz ma.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Kedden sikerül végre elintézned valamit, amit egyszer már megpróbáltál megoldani, de akkor nem jártál sikerrel. Kedden sikerül végre rendbe tenned a dolgokat magad körül, és sikerül teljesen tiszta lappal kezdened egy helyzetet. Erre a tiszta lapra pedig írhatsz egy sikeresebb történetet.

Még több horoszkóp