Eredményhirdetés: A tavasz legszebb pillanatai – Fotópályázat 2016

2016. április. 08 18:18

Egy hónapon át érkeztek a fotók tavaszi pályázatunkra. Hosszas tépelődés és egymás sikertelen győzködése után sikerült közös nevezőre jutnunk. Eredményt hirdetnünk.

 

Ha Ön próbált már hasonló döntést hozni egy erős mezőnyben, tudja, hogy nincsen tökéletes választás. Mi most ország-világ elé tárjuk a mi saját tökéletlen választásunkat. Reméljük, hogy Önöknek is okoznak annyi örömet ezek a szép képek, mint amennyire mi kedvünk leltük a nézegetésükben.

Először jöjjön az a négy fotó, amely a legtöbb kínlódást okozta. A zsűrizés utolsó lépcsőjében erre a négy képre szűkítettük le a kedvenceinket.

 

Dóra, Edingburgh

 

Zsolt, Pogány

 

Brigitta, Pécs

 

Tünde, Budapest

 

A zsűri végül Zsolt fotóját választotta ki mint nyertes pályamunkát.

 

A legtöbb Facebook “Tetszik”-et (magyarul: lájkot) Brigitta következő képe kapta Hercegszántóról, így ő a pályázat másik Hier díjazottja.

GRATULÁLUNK A DÍJAZOTTAKNAK ÉS MINDENKINEK, MERT SZENZÁCIÓS FOTÓKAT KAPTUNK ÖNÖKTŐL, TŐLETEK!

Alább pedig következzen egy válogatás, amiből tökéletesen látszik, hogy nem csupán négy fotó között folyt a kiélezett küzdelem. A lista egyben felemelt mutatóujjként figyelmeztessen mindenkit, aki hasonló pályázat kiírására adja a fejét: “szenvedés és kétségek közt őrlődés lesz a te utad”. A mérleg másik serpenyőjében összegyűlt sok szépség és kedvesség megtapasztalása után viszont egyértelmű döntésre jutottunk: folyt. köv., visszatérünk.

MINDENKINEK KÖSZÖNJÜK A RÉSZVÉTELT! AZ ÖSSZES FELTÖLTÖTT KÉP MEGTEKINTHETŐ A FACEBOOK OLDALUNKON A PÁLYÁZATI KIÍRÁS ALATT.

 

Réka, Ordacsehi

 

Dóra, Márok

 

Gábor, Hercegszántó

 

Zoltán, Ordacsehi

 

Jozefa, Cegléd (2 fotó)

 

Brigitta, Pécs

 

Dániel, Újváros

 

Anett, Salzburg

 

Viktória, Nagykőrös

 

Részletes előrejelzés, aktuális időjárás

Fronthatás

Nincsfronthatás

Tőlünk északra húzódnak a változást ígérő frontok, de nem hoznak lehűlést a Kárpát-medencébe. A forróság nagyon veszélyes a szervezetre. A csalánfélék pollenkoncentrációja jellemzően a közepes-magas tartományban alakulhat, a pázsitfűféléké országosan közepes.

A légnyomás nem változik.