Erős szél fújhat az óriás toronyugrás idején

2017. július. 27 8:57

Az óriás toronyugró versenyek ideje alatt pénteken és vasárnap nem lesznek zavartalanok a körülmények, ugyanis élénk, időnként erős szélre van kilátás.

péntek, július 28. 12.30-15.30

Időnként megnövekszik a felhőzet, de napsütésre is számíthatunk. Legfeljebb futó zápor fordulhat elő a verseny idején. Az élénk nyugati, északnyugati szelet egy-egy erős széllökés is kísérheti. A hőmérséklet a versenyen 27, 28 fok körül alakul.

 

szombat, július 29. 12.15-13.45

A legjobb időjárási körülmények ezen a napon várhatók. Napos időre számíthatunk. Csapadék nem valószínű. Mérsékelt marad a szél. A hőmérséklet a verseny ideje alatt 29, 30 fok körül alakul.

 

vasárnap, július 30. 12.00-13.30

Alapvetően napos időre van kilátás, időnként megnövekvő gomolyfelhőkkel. A verseny ideje alatt csapadék még nem valószínű. A déli szél kezdetben élénk, majd a verseny vége felé már erős széllökésekkel is járhat. A hőmérséklet 32, 33 fok körül alakul majd.

Részletes előrejelzés, aktuális időjárás

Fronthatás

Nincsfronthatás

Ma sok lesz a felhő a Kárpát-medence felett, ezért a hőség sem lesz annyira tikkasztó és az UV sugárzást is mérsékli a borult idő. A nap második felében fülledtté válik az idő, mert nedvesebb légtömeg érkezik.

A légnyomás csökken.