Kék hold lesz Halloween estéjén, érdemes figyelni

2020. október. 30 16:01

Különleges erőkkel érkezik a telihold szombat este.

Telihold lesz október 31-én, a hónapban pedig ez a második alkalom, hogy láthatjuk ezt az égi jelenséget. Ezt a csillagászati eseményt kék holdnak nevezik, és rendkívüli erővel bír – írja Lisa Stardust asztrológusra hivatkozva a joy.hu.

A teliholdra mindig is úgy tekintettek, mint egyfajta energetikai csúcspontra, amelynek hatásait mindannyian érezzük magunkon.

Mivel ez a telihold épp Halloween napjára esik, a Nap pedig a Skorpióban lesz, ez még jelentősebben kapcsolódik most a spirituális világhoz.

Az asztrológusok és a spirituális szakemberek is egyetértenek abban, hogy ezen a napon a szellemi és fizikai világ közti kapu elvékonyodik, mindezt tetőzi a kék hold jelensége, ami egyértelműen egy természetfeletti, különleges esemény eljövetelét mutatja. Hogy ez mit is jelent pontosan, arról itt olvashatsz.

Fotóillusztráció: Getty Images

Részletes előrejelzés, aktuális időjárás

Fronthatás

Nincsfronthatás

Továbbra is erős az UV sugárzás és tikkasztó a meleg. Ezért tartózkodjanak a legmelegebb órákban hűvös helyen és fogyasszanak könnyű ételeket. Az elmúlt évekhez képest eddig csapadékosabb és melegebb nyár kedvezett a parlagfű növekedésének. A parlagfű pollenszemei már több helyen megjelentek a levegőben.

A légnyomás csökken.