Mutatjuk, hol fog esni hétfő délután

2023. március. 06 11:21

Hazánk déli felén várható újabb csapadék a délutáni óráktól kezdődően. Bács-Kiskun és Baranya megyében az ég is megdörrenhet.

Bár a délnyugati megyékben még rövidebb időre előbukkan a Nap a felhők mögül, a délután folyamán teljes mértékben a felhők veszik át az uralmat és egyre nagyobb területen elered az eső. Jellemzően hazánk déli felén várható újabb csapadék, általában 10 milliméter alatti mennyiség. Kis eséllyel és mindössze helyenként halmazállapotot is válthat a csapadék.

Az alábbi összeállításban a legfrissebb modelleredmények alapján térképeken szemléltetjük, hol várható csapadék hétfő 14 óra és kedd dél között.

A térkép a csapadék intenzitását jelöli. A kékes árnyalatok gyenge, a zöldes közepes, míg a sárga és piros színek erős csapadékintenzitást jeleznek.

Folyamatosan frissülő radarképeinken megtekinthetik, hogy merre hull csapadék az országban, az aktuális információkért pedig érdemes figyelemmel kísérni veszélyjelzés oldalunkat is.

Hétfő, 14 óra körül

Hétfő, 15 óra körül

Hétfő, 16 óra körül

Hétfő, 17 óra körül

Hétfő, 18 óra körül

Hétfő, 19 óra körül

Hétfő, 20 óra körül

Hétfő, 21 óra körül

Hétfő, 22 óra körül

Hétfő, 23 óra körül

Kedd, 0 óra körül

Kedd, éjjel 1 óra körül

Kedd, éjjel 2 óra körül

Kedd, éjjel 3 óra körül

Kedd, hajnali 4 óra körül

Kedd, reggel 5 óra körül

Kedd, reggel 6 óra körül

Kedd, 7 óra körül

Kedd, 8 óra körül

Kedd, 9 óra körül

Kedd, 10 óra körül

Kedd, 11 óra körül

Kedd, dél körül

Részletes előrejelzés, aktuális időjárás

Fronthatás

Nincsfronthatás

Ma sok lesz a felhő a Kárpát-medence felett, ezért a hőség sem lesz annyira tikkasztó és az UV sugárzást is mérsékli a borult idő. A nap második felében fülledtté válik az idő, mert nedvesebb légtömeg érkezik.

A légnyomás csökken.