Mutatjuk, mikor várható eső a hétvégén, óráról órára

2022. szeptember. 30 19:42

A hétvégén továbbra is változékony idő várható, de a szabadidős programok szempontjából előnyös lesz, hogy az eső nagy része éjszakánként hull majd.

Péntek este délnyugat felől ismét egyre több helyen ered el az eső, a déli megyékben egy-egy zivatar is kialakulhat, majd szombaton délelőtt átmenetileg felszakadozik a felhőzet és néhány órára a nap is kisüt. Szombaton késő délután nyugat felől újabb csapadéktömb éri el hazánkat. Vasárnap hajnalra ez az esőzés is átvonul hazánk felett és napközben számottevő csapadék már nem valószínű.

Folyamatosan frissülő radarképeinken megtekinthetik, hogy merre hull csapadék az országban, az aktuális információkért pedig érdemes figyelemmel kísérni veszélyjelzés oldalunkat is.

Péntek, 21 óra

22 óra

23 óra

Szombat 0 óra

1 óra

2 óra

3 óra

4 óra

5 óra

6 óra

7 óra

8 óra

9 óra

10 óra

11 óra

12 óra

13 óra

14 óra

15 óra

16 óra

17 óra

18 óra

19 óra

20 óra

21 óra

22 óra

23 óra

vasárnap 0 óra

1 óra

2 óra

3 óra

Részletes előrejelzés, aktuális időjárás

Fronthatás

Nincsfronthatás

Továbbra is erős az UV sugárzás és tikkasztó a meleg. Ezért tartózkodjanak a legmelegebb órákban hűvös helyen és fogyasszanak könnyű ételeket. Az elmúlt évekhez képest eddig csapadékosabb és melegebb nyár kedvezett a parlagfű növekedésének. A parlagfű pollenszemei már több helyen megjelentek a levegőben.

A légnyomás nem változik.