Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Ha már a hét elején keresed a kihívásokat, biztos nem fogsz csalódni. Viszont könnyen paprikás hangulatba kerülhetsz hétfőn, szóval a túlzott akarással biztosan nem jutsz előbbre. A spontán és hirtelen döntések helyett jobban teszed, ha nagy levegőt veszel, és mérlegelsz kicsit.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Nem sok kedved a munkához, ha tehetnéd, most szívesen elnyújtanád a hétvégi pihenést. A csillagok aktivitást kérnek tőled, legalábbis a munkában. A pénzügyeket próbáld ma kontroll alatt tartani, mert hétfőn hajlamos lehetsz sokkal többet költeni, mint amennyit a bevételeid indokolnak.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Új hét, új lehetőségek, hogy szárnyakat adhass a fantáziádnak. Ez persze nem jelenti, hogy mindenhol ott kéne lenned, és mindenről tudnod kéne. Hidd el, azzal csak elodázod a kötelességek teljesítését, ha pillangó módjára egyik virágról a másikra szállsz.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Az érzelmek változékonyak, még a legszilárdabbnak hitt érzés is idővel átalakulhat. Hétfőn bizonytalannak érzed magadat, nem igazán találod a helyed. Fogadd el, ma semmi sem ugyanaz, mint tegnap volt, és a holnap is egészen más lehet. Magadban keresd a biztos pontot, és mindegy, mit történik körülötted.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Energikusnak, lendületesnek érzed magadat hétfőn. Légy résen, mert ez a nagy vehemencia és szenvedély nem mindenkiben kelt pozitív érzéseket. Inkább tartalékold a következő napokra az energiákat, vagy legalábbis a viták helyett mozgással vezesd le a felgyülemlett feszültséget.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Rendezett, összeszedett személyiségeddel áldásos hatással vagy a környezetedre. Figyelj rá, még se ess ma túlzásba. Hétfőn előtörhet belőled a maximalizmus. Ne kínozd a többieket kicsinyességgel, fölösleges szőrszálhasogató megjegyzésekkel. A könnyedség ma is több sikert hoz.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Ésszerű kompromisszumot próbálj ma kötni - leginkább magaddal. Ne vállald túl magad, csak arra mondj igent, amit valóban a szíved szerint is megtennél. A kísértést barátok formájában küldik hozzád a csillagok, ezért is lesz annyira nehéz ma nemet mondani. Ma mégis csak ez a járható út.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Próbáld megőrizni a lelki egyensúlyodat. Nem lesz könnyű, mert ma könnyen magával ragad a szenvedély. És nem feltétlenül kellemes formában. Amit te lelki erőnek érzel, a többiek inkább agressziónak minősíthetik. Szóval, mára nagyon is érvényes a kevesebb jóval többet ér elve.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Bármilyen meleget is mutat a hőmérő, ne lustulj el, ne zárkózz a hűvös lakásba, sőt most szedd elő igazán az aktivitásodat. A mozgás ma aranyat ér, és nemcsak azért, mert leköti az energiáidat, hanem mert megnyugtatja az elmédet, ellazít, előhozza a legjobb formádat. Szükséged lesz ma erre.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Engedj kicsit a zárkózottságodból, hagyd, hogy bensődet is melengessék a forró nyári napsugarak. Lelkiismeretes, alapos munkád hamarosan meghozza a gyümölcsét. Ideje lenne kicsit lerakni a munkát, és a nyári vakáción gondolkozni. A hétfő ideális, hogy úti tervet készíts.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Hétfőn új és érdekes emberekkel találkozhatsz. Vedd elő a nyitottságodat, ismerkedj, kezdeményezhetsz is. Ma ne csupán a felszínt kapargasd, próbálj minél több információt megtudni, ezek ugyanis nagyon hasznosnak bizonyulnak a későbbiekben, amikor fontos kérdésben kell döntened.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Hétfőn valósággal szárnyal a fantáziád. Talán furcsa álomkép él most benned. Bármi is foglalja le a gondolataidat, érdemes feljegyezned azokat, hiszen fontos üzeneteket tartogatnak. És különben is tudod, az égiek, az angyalok, avagy a tudattalanod gyakran álmokon keresztül küldi a megoldásokat.

Még több horoszkóp