Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Rengeteg jó pillanat vár rád ma. Egy Kos számára az érzések kinyilvánítása többnyire nehezen megy. Bármennyire rámenősnek is tűnsz, amikor szerelemről, érzelmekről van szó, csigaházba vonulsz. A mai nap most szenvedélyessé és érzővé, néha szinte érzelgőssé tesz. Ha egyedülálló vagy, akkor is kellemes meglepetésekben lehet részed. Ne hagyj mindent az utolsó pillanatra, mert néhány váratlan fordulat felboríthatja a terveidet. Tartsd a szemedet a célon, és amit lehet, intézz el jó előre!

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! A Vénusz most az ízlésed, a művészetek iránti rajongásod befolyásolja. Az előtted álló napon olyan pozícióba kerül, amikor a meglévőnél magabiztosabbá, de egyben kritikussá is tesz. A magadról alkotott képed egyre jobb, de legyél tekintettel másokra is. Ne felejtsd el, hogy a kollégáidnak is vannak jó tulajdonságaik. Értékeld ezeket, és kritizálj kevesebbet. Nem kell, hogy a kedveseddel mindig mindenben egyetértsetek, de a mai napon fontos kérdéseket tisztázhattok, amelyek meghatározzák a jövőtöket.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Anyagi dolgok foglalkoztatnak csütörtökön. Az otthonod felújítására is sor kerülhet, esetleg egy váratlan esemény miatt nagyobb összeget kell kiadnod. Még le sem zártál egy ügyet, de már a következő feladaton gondolkodsz. Ma szinte megállíthatatlanul haladsz előre. Szerencsére kiemelkedően jó a koncentrációd, így ha pluszmunkát kell vállalnod, bírod, és még az idődet is jól osztod be. Egy korábbi, üzleti tervedet is megvalósíthatod. Gondolj arra, hogy ha időben lépsz, szerencsével valósíthatod meg az elképzelésedet.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Szükséged van a pihenésre, egy kis nyugalomra, hogy elrendezd a dolgokat, de a körülmények nem ennek megfelelően alakulnak. Lehet, hogy lesz néhány dolog, amiről most a többi érdekében le kell mondanod. Mikor, ha nem éppen most, a május legmelegebb napján? A pihenés számodra nem csak lustálkodásból áll. Az aktív, lehetőleg utazással, élményszerzéssel egybekötött szabadság számodra az ideális. A magánéleted harmonikus lesz, ha párkapcsolatban élsz, újraélitek a megismerkedés legszebb időszakát.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! A csillagok pozíciója még inkább erősíti az akaraterőd és a céltudatosságod. Ennél jobban csak a büszkeséged és a vonzerőd növekszik. Gondolkodásod higgadtabb, mint általában, így lehetőséged nyílhat új ismeret elsajátítására. Fontos számodra, hogy elég közel érezd magadat valakihez ahhoz, hogy megoszd vele a gondolataidat. Ma kiderül, hogy elég erős-e ehhez a kapcsolatotok.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Egyre nagyobb gondot fordítasz magadra, ugyanakkor egyre élesebben bírálsz másokat. Azt is képzelheted, hogy néhányan korlátoznak, talán áskálódnak is ellened. Nehezen tudsz lazítani, pedig ha pár borongós gondolatot kialudnál magadból, sokkal tisztább képet kapnál a világról. Párkapcsolati téren romantikus fordulatra számíts. Amikor élesben is kipróbálsz egy feladatot, sok mindent átértékelhetsz. Tanulj ebből a tapasztalatból, és építs rá a továbbiakban.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Te vagy az, aki az összejöveteleket, baráti találkozókat kezdeményezi, és te leszel az, aki a legjobban élvezi is ezeket. Néha előfordulhat, hogy nem minden poénod üt, erre gondolj mindig, ha nem a szoros, régi, bejáratott társaságoddal múlatod az időt. Párkapcsolatodban nem akarsz erőltetni semmit, de nincs azzal semmi gond, ha neked is vannak igényeid és elvárásaid. Merd megfogalmazni őket.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! A mai nap számodra nem a tétlenségről szól. Néhány dolgot, amelyeket korábban elhatároztál vagy elkezdtél, most tető alá hozhatsz. A Nap kapcsolata a Szaturnusszal céltudatossá és mélyen gondolkodóvá tesz. A munka mellett lesz lehetőséged kikapcsolódásra is. Egy külföldi út vagy egy belföldi hosszú hétvége óriási élményekkel gazdagíthat. Ne ugorj bele semmi olyanba, amiről nem tudod biztosan, hogy akarod-e. Csak az tehet boldoggá, amiért igazán lelkesedsz.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Csütörtökön kifogástalanul alakulnak a pénzügyeid. Különleges lehetőséget kínál fel neked valaki, amivel jól teszed, ha élni is fogsz. Ne szalaszd el az alkalmat. Jó érzékkel közelítesz az anyagiakhoz. A korábbi, könnyed költekezés helyett most alaposan meggondolva, konkrét célokat kitűzve gazdálkodsz. Ráadásul van is miből! Elképzelhető, hogy egy-egy érzelmi kérdés, barátság vagy szerelmi kapcsolat végére most pont kerül. Ne bánd. Ennek éppen most van itt az ideje.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Ha igazán vágysz valamire, akkor most elég lenne csak a kezedet nyújtani érte. Az, hogy mégis habozol, talán azt jelenti, hogy mégis másképpen képzeled a dolgok alakulását. Komoly és hosszú együttélések után talán most jön el az a pillanat, hogy mégiscsak elkötelezed magad. Igaz, szereted halogatni a döntést, hiszen mindig akad valami újabb cél, amit szeretnél előbb megvalósítani. Most úgy érzed, szívesen lehorgonyoznál valaki mellett, aki már évek óta bizonyítja, hogy számára csakis te vagy az igazi. Az egyedülállók számára eljött a kalandozás ideje.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Nem mondhatod meg senkinek, hogy hogy érezzen, és a te érzéseidet sem változtathatod meg. Fogadd el, hogy van, amit nem lehet irányítani. Ma újra felmerül benned a munkahelyváltás gondolata. Olyan helyet keresel, ahol az emberbarát légkör is adott. Unod, hogy kihasználják a tehetségedet és cserébe egy jó szó sem érkezik. A párkapcsolatban átveszed az irányító szerepet. Büszke vagy a partneredre, de azért szeretnéd, ha mindig a te szavad lenne a döntő.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Másnak nyaralást, neked munkát hoz a mai nap. Könnyen lehet, hogy ledobod magadról a mindennapi rutint, és egészen újszerű dologba kezdesz. Energiád lesz bőven, és a fantáziád is a segítségedre siet. Várhatóan egy nagyobb kiadás is befut, ezért érdemes okosan tartalékolni. Szellemi területen érdekes mélységeket ismerhetsz meg. Szerelem terén régóta vársz arra a beteljesedésre, ami ma rád talál. Az örömöd végre felhőtlen lehet, és ez csakis kettőtökön múlott.

Még több horoszkóp