Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Ha alkalmazott vagy, akkor cincoghatnak az egerek a munkahelyeden, mert a macska kis időt távolabb tölt. Vagyis a kollégákkal élvezhetitek a munkahelyeteken az életet. Sokkal lazábbak vagytok, nem vesztek mindent véresen komolyan, ám ennek ellenére a munka nagyon jól haladhat.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Minden energiáddal a pénzre koncentrálsz, mert ahhoz, hogy biztonságban érezd magad, szükség van arra, hogy a bankszámládon parkoljon egy jelentősebb összeg. Ne adj kölcsön senkinek se pénzt, mert nem biztos, hogy visszakapod.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Ha szülő vagy, gyermekednek dicséretre, elismerésre van szüksége, ami most doppingszerként működhet: olyan teljesítményre sarkallhatod ezzel őt, amivel elérheti azt az általa remélt, kitűzött reményt.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Előfordulhat, hogy helyettesítened kell valakit, illetve a főnököd a kolléga talpára köti az útilaput, és míg nem jön helyette más munkatárs, addig rád hárul az illető feladatainak túlnyomó többsége. Azért ne hajszold túl magad.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma hajlamossá válhatsz olyan anyagiakkal kapcsolatos tervek szövögetésére, amelyekből nem lesz semmi. Rosszabb esetben, amiről azt gondolod, hogy bevétel, abból kiadás lehet. Vigyázz a pénzedre, értéktárgyaidra sokkal jobban!

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Széles ismeretségednek most igen nagy hasznát veheted. A protekciónak, a támogatásnak köszönhetően előnyösebb helyzetbe kerülhetsz. Szerencséd miatt többen irigyelhetnek, és másoknak fogalmuk sincs arról, hogy mekkora árat fizetsz ezért a kapcsolati tőkéért.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! A házasságokban, régi együttélésekben a partner viselkedése miatt feszült lehetsz. Biztosat nem tudsz, de olyan érzéseid támadnak, amelyek miatt talán még a mécses is eltörhet. Jó lenne, ha minél előbb tisztáznátok ezt a helyzetet, mert lehet, hogy mindannak, amit sejtesz, nincs is valóságalapja.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! A szerelem úgy érkezhet ma az életedbe, mint egy villámcsapás. Egészen elképesztő körülmények között találkozhatsz valakivel, és azonnal egymásba habarodhattok. Ha már kapcsolatban vagy, az új dolgok felfedezésének köszönhetően a kapcsolat stabilabbá válhat.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Amennyiben ma szeretnél kivenni szabadságot, készülj fel, hogy vagy visszahívnak dolgozni, vagy óránként csöröghet a telefonod, mert nélküled nem boldogulhatnak a kollégáid. Felettesed elégedett a teljesítményeddel, ám ezt sajnos pénzben nem tudja kifejezni.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Ma különösen nyugtalannak érezheted magad, kedves Bak. Sokkal türelmetlenebb vagy a megszokott dolgokkal is. Vigyázz, nehogy olyat tegyél, amivel mélyes megsebezheted társadat, mert az elkövetés pillanatában megbánhatod azt!

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Muszáj listával a kézben vásárolni menni, különben olyasmire adhatsz ki pénzt, ami teljesen fölösleges. Előfordulhat, hogy gyermeked miatt kell költekezned, de ezeket nem kerülheted el. Viszont amin lehet, próbálj meg takarékoskodni!

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Ma olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy még a legjobb barátod is csak irigykedhet rád. Ezért, ha sikerekről van szó, akkor azt csak a legközelebbi hozzátartozónak mondd el, barátok elől hallgasd el!

Még több horoszkóp