Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Meglepően érzékeny leszel szombaton. Nemcsak könnyen felkapod a vizet minden apróságon, de hajlamos lehetsz vérig sértődni. Hidd el, nem éri meg semmilyen veszekedés, hogy elrontsd a hétvégét. A feszültségekkel teli hét után most tényleg rád férne a pihenés. Ha teheted, aludd ki magadat.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Szombaton legyél a szokottnál is figyelmesebb és óvatosabb. Ha közlekedsz, többször is nézz szét, ellenőrizd indulás előtt az útvonalad, mert könnyen balesetbe keveredhetsz. Ráadásul ez nemcsak azt jelenti, hogy órákat várakozhatsz a dugóban, de könnyen lehet, a te autódban is kárt okozhatnak.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Próbálj szombaton minél objektívebben tekinteni minden információra, eseményre, ami veled történik. Ha kívülállóként szemléled magadat, a külső körülményeket, sokkal okosabb döntéseket hozhatsz. A lehetséges következményeket is előre és tisztábban láthatod, már pedig ezzel nagy lépést tehetsz a siker felé.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Szombaton olyan esemény történhet veled, ami alaposan felforgatja a biztosnak és stabilnak hitt életedet. A legfontosabb javaslat, hogy történjen bármi, semmiképpen se ess pánikba. A helyzet elsőre problémásnak, kockázatosnak tűnhet, de amikor alaposabban megismered a tényeket, rájössz, ez a változás is téged támogat.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Szombaton a jelmondatod: beszélni ezüst, hallgatni arany. Könnyen megeshet, már reggel úgy ébredsz, hogy alig lesz hangod. Semmi esetre se erőltesd a beszédet, ma a csend sokkal, de sokkal többet ér bármilyen mondatnál. Próbáld ki, milyen az, amikor nem te hallatod a hangodat, hanem csak figyeled a többieket. Nagyon meglepő felismerésekre juthatsz...

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Töltsd a szombatot a barátokkal, a szeretteiddel. Meghívhatod őket az otthonodba, a lényeg a közös program. Amit ma nem tehetsz, hogy egyedül üldögélsz otthon, vagy takarítasz. A mai nap a szeretet jegyében telik. Megérdemled a lazítást, a boldog és önfeledt pillanatokat. A házimunka meg úgyis megvár.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Szombaton nagyon fontos a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel. Ma tudatosan figyelj az egészségedre. Minél több tiszta vizet igyál, és az egészséges ételeket keresd. Friss zöldségre, gyümölcsökre vágyik a szervezeted, add meg magadnak a lehető legjobb ételeket. A görögdinnye például csodákat tesz veled...

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Szombaton úgy érzed, végre ismét önmagadra találsz. A horoszkóp szerint is túl vagy a nehezén. A feszültség végre enyhül benned és körülötted is. Találd ki reggel, mivel töltenéd a hétvége első napját. Érdemes vízpartra, uszodába menned. Ma valóban lubickolhatsz, mint hal a vízben. Jót tesz a lelkednek.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Ez a szombat a családé. Ha már gyerekeid is vannak, akkor főként. Csináljatok közös programot. A közös kirándulás, ejtőzés a vízparton most mindenkit felvillanyoz. Persze csak olyasmit tegyél, amihez kedvet érzel. Nem lesz boldogabb a család, ha együtt töltitek ugyan az időt, de közben a morcos arcodat látják...

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Valakitől komoly elismerést kapsz szombaton. Hogy épp egy munkatárssal futsz össze, és ő dicséri meg az elért eredményeidet, avagy a családot fejezi ki a háláját, valójában teljesen mindegy. Lényeg, hogy fogadd örömmel, köszönd meg, és ne akard elütni egy "nem tesz semmit", vagy "nem olyan nagy ügy" megjegyzéssel.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! A tökéletes lazítás napja ez a szombat. Használd ki. Töltheted az időt a barátokkal, a családdal, csak mozdulj ki mindenképpen otthonról. Mit szólnál egy kis vitorlázáshoz? De ringathatod magadat matraccal a vízen lebegve is. Ne felejts el napvédő krémet használni, és óvni a bőrödet.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Ez a szombat a te napod. Mit súg a lelked, mivel töltenéd a hétvégét? Mit csinálnál a szíved szerint ma? Ez tehát a te napod, vagyis te dönthetsz. Ma nem kell senkihez sem alkalmazkodnod. Ma végre azt teheted, amire a legjobban vágysz. Engedd meg a magadnak ezt a luxust.

Még több horoszkóp