Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Amit tenni akarsz olyasmi, amit már sokan megtettek előtted. Ezért nem kell azonnal megtenned. Megengedheted magadnak, hogy vársz egy kicsit, és megkérdezed azokat, akik előtted járnak az úton. Ők adhatnak olyan tanácsot, amelyet érdemes megfogadnod.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Úgy érzed, elvesztetted az erődet, vagy valaki megkötötte a kezed. Úgy érezheted, valaki nem akarja, hogy cselekedj, hogy te irányíts egy helyzetet. Ne felejtsd el, ha a saját erődből merítesz, a saját eszközeidet használod, a saját terveidet követed, senki sem veheti el az erődet.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Tegyél egy próbát! Kedden semmire se mondj igent anélkül, hogy ne tettél volna egy próbát. Ma kóstolj bele előre mindenbe, amiért pénzt adnál, ami mellett döntenél. Ha kipróbálsz egy-egy szolgáltatást, könnyen rájöhetsz, talán még sincs erre olyan nagy szükséged.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Ne dönts gyorsan a pénzügyekben! Valaki arra akar rávenni, hogy a lehető leggyorsabban hozz meg egy döntést, és lehetőleg ne is gondolkodj előtte. Ha azonban így teszel, rossz döntést hozol. A jó döntés most a megfontolt és megalapozott döntés. Ezt pedig nem kapkodhatod el.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Kapkodás helyett a lassítás a megoldás kedden. Ha pedig érzed, hogy túl lassúak az események körülötted, érdemes még tovább lassítanod. Igen, tudom, a legszívesebben rohannál előre, de ma a lassítással juthatsz el hamarabb a célodhoz. Ha tovább lassítasz, könnyebben éred el, amit szeretnél.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Ha a harcot választod, biztosan elbuksz. Ha a békét választod, biztosan győzni fogsz. Lehet, kicsit ostobának, érthetetlennek tartod ezt a gondolatot, ma mégis érdemes megfogadnod. Ma érdemes a békét választanod, hogy te lehess a nap nyertese.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Elbizonytalanodtál, hogy megbízhatsz-e valakiben. Ebben a helyzetben valóban érdemes óvatosabbnak lenned, sőt másokat is megkérdezhetsz. Könnyen kiderülhet, mások is csalódtak, vagy elbizonytalanodtak, akiben ma te sem vagy biztos. Mindenkivel kapcsolatban hallgathatsz a megérzésedre!

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! A bőség olyan, mint a labda, ha továbbpasszolod, játékban maradhatsz. Ahelyett, hogy most magadhoz kötnéd a pénzt, jó szívvel, könnyedén add tovább, és költsd a pénzedet. Minden kifizetésre tekints úgy, mint olyan összegre, amely holnap megsokszorozódva tér vissza hozzád.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Csak megfontolt döntést szabad meghoznod kedden. Hogy milyen a megfontolt döntés? Olyan, amelyet végiggondolsz, megvizsgálsz legalább három ember szempontjából. Azt is érdemes végiggondolnod, a döntésed következtében ki mit lép, te pedig mit lépsz válaszul.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Kezded unni, hogy valaki folyton csak tőled várja a megoldásokat. Könnyen lehet, te szoktattad rá őt, hogy minden helyzetet megoldasz helyette. Most szelíden elmondhatod neki, itt az ideje, hogy megtanuljon önmagáról gondoskodni, és a saját kezébe venni az életét.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Okosan oszd be az energiádat kedden! Ha délelőtt beleadsz apait-anyait, délutánra elfogyhat minden energiád, estére pedig hullafáradt leszel. Úgy kellene beosztanod az energiádat, hogy délelőtt csak 10-15 százalékot használsz fel, délután 30-40-et, és estére megtartasz 45-60 százalékot magadból.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Nem látod jól a pénzügyeidet, nem látod tisztán, miből fogsz költeni. Kedden ne is akard átláthatóvá tenni a pénzügyeidet, egyszerűen csak fogadd el, most kicsit bizonytalannak éled meg a világot. A hét második felére kikristályosodik, mit érdemes változtatnod a pénzzel kapcsolatban.

Még több horoszkóp