Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Ha kipihented magadat szombaton, vasárnap már egyre jobb a hangulatod. Este a legszívesebben táncra perdülnél. Ha épp olyan helyen töltöd a hosszú hétvégét, ahol van rá lehetőséged, miért is ne tehetnéd meg? Holnap sem kell dolgoznod, akár egész éjjel rophatod a táncot. Rád férne már egy kis önfeledtség, akár már ma este.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Végre lendületet kapsz. Egyre jobb a hangulatod ismét, és egyre energikusabbnak, céltudatosabbnak érzed magadat. Talán nagyszerű ötletek is eszedbe jutnak. Mindez nagyon szép és jó, de ma még hétvége van, a jövőd tervezésével nyugodtan várhatsz szerdáig. Semmiről sem maradsz le, ha kikapcsolsz, és most csak a jelenre gondolsz.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Hajlamos lehetsz vasárnap magadba mélyedni, és ábrándozni. Talán máris a jövődön merengsz, magadban távoli célokat szövögetsz. Bármi is foglalkoztasson most téged, hidd el, várhat még. Sokkal többet tehetsz a boldogságodért, ha most a párodra, a gyerekekre, vagy a barátokra figyelsz. Beszélgess inkább velük minél többet. Okos ötleteket mondanak ma neked.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! A vasárnap akkor alakul a legnagyszerűbben, ha például vízpart mellett töltöd az időt. Természetesen a szeretteiddel együtt. Ha wellnessre fizettél be erre a hosszú hétvégére, akkor a lehető legjobb helyen vagy éppen. Talán most még a nagyobb tömeg sem zavar téged különösebben, hiszen minden és mindenki együtt van, hogy igazán boldognak érezhesd magadat.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Nagyon szeretnéd kivívni valakinek a csodálatát vasárnap. Ezért talán kicsit meggondolatlanul cselekszel. Hidd el, ha észre akar venni téged, a nélkül is megteszi, hogy poharakat ejtenél el, vagy mindenféle szokatlan trükköt vetnél be. Valójában bőven elég, ha csak önmagadat adod. Egy mosollyal sokkal többet érhetsz el, mint a túlzott akarással.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Vasárnap a párkapcsolat foglalkoztat nagyon erős. Ha van párod, akkor leginkább körülötte forognak a gondolataid, ha pedig még keresed a társadat, most felébredhet benned a vágy az ismerkedésre. Jól is teszed, ha nyitott szemmel és szívvel jársz, ugyanis könnyen az utadba küldhet ma valakit a sors. Rajtad múlik, megadod-e magadnak és persze a másiknak is az esélyt.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Vasárnap képtelenség téged bármiről is meggyőzni, mert erősen ragaszkodsz az elképzelésedhez. Pedig te könnyed és rugalmas típus vagy alapvetően, de ma nagyon nem engedsz. Rá kell jönnöd, minél inkább a rugalmatlanságot választod, annál inkább rákényszerít az élet, hogy változtass a gondolkodásodon, a viselkedéseden. Nem érdemes nehezíteni a saját dolgodat.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Önkéntelenül is mosolyogsz ma egész nap. Kifejezetten jó hatással vagy a többiekre, amitől még inkább elemedbe kerülsz. Töltsd a vasárnapot a szeretteiddel, például a közös főzés, a kerti sütögetés most még inkább összehoz benneteket. Nem beszélve az elkészült finomságokról. Ha már hosszú hétvége, miért is ne engedhetnél a kulináris élvezeteknek?

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Fogytán a türelmed vasárnap. Pedig már nem kell olyan nagyon sokat tűrnöd, hogy visszatérjen a jó kedved. Nem éri meg türelmetlenül, agresszíven válaszolni a többiek kérdéseire, kéréseire, mert aztán később nem fogod jól érezni magadat attól sem, hogy magyarázkodnod kell.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Sokan úgy tartják, a nyár augusztus 20-án ér véget. Innentől ugyanis minden figyelem az iskolakezdésre irányul. Ha ez igaz, a maival együtt mindössze három napig élvezheted önfeledten az igazi nyarat. Használd ki a lehetőséget, mert utólag már bánhatod, hogy elmulasztottad a legjobb pillanatokat.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! A négynapos ünnep legnyugalmasabb napja talán éppen a vasárnap. Érdemes tehát élni a lehetőséggel, és kirándulhatnál egész nap. Ha van motorod, pattanj fel rá, vagy ülj az autóba, és különösen cél nélkül induljatok el a pároddal valamerre. Mozi is beleférhet a mai programokba, a lényeg, hogy ne maradj otthon, mert annak csak vita lesz a vége.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Mivel töltenéd szíved szerint a vasárnapot? Most megengedheted magadnak a luxust, és olyasmit tehetsz, amit csak nagyon ritkán, vagy talán sosem vállalsz be. Persze, ez most sem jelenti, hogy költsd el minden pénzedet, csak azt, hogy engedj meg magadnak valamit, amire vágysz, de eddig úgy érezted, nem lehet sosem a tiéd.

Még több horoszkóp